Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Върху тъмна коса, наситено червено няма да ти даде никоя растителна боя.

# 151
  • В полите на Пирин планина
Върху тъмна коса, наситено червено няма да ти даде никоя растителна боя.

Да.

Черно или много тъмно кестеняво може да се постигне и с комбинация от къна + индиго. Две пакетчета ще са на цена около 10-12 лева и са 200 гр.  Peace

# 152
  • Sofia, Bulgaria
mariqivanova799 за "къната" хербал тайм докато се къносвах червена бях много доволна за освежаване на цвета между къносванията, после реших да пробвам цвят шоколад и цвят кестен, като минах към по-тъмното и от единият от двата при измиването ми косата стана на зеленикави кичури, но не мога да се сетя при кой от двата беше. Иначе се отмива бързо, на принципа шампоан/балсам оцветител е.
За шампоан оцветител аз съм много доволна от тези на Виктория бюти http://victoriabeauty.eu/bg/products/multi-color-keratin-therapy даже последните 2 месеца с такъв шампоан си поддържам цвета. За около 5-6 миения се измива, т.е. аз се правя на около 10тина дена до 2 седмици.

# 153
  • Бургас
Благодаря за отговорите момичета
 bouquet Hug

# 154
  • Бургас
Само шампоан.Не ползвам маски и балсами откакто се къносвам.Дано да има ефект

Оцветява.Потъмни ми леко цвета.Предполагам, че с маска ще е още по-добър резултата.Ако успее и корените да крие поне да разредя къносванията ,ще е супер.

Става въпрос за Лакме, оцветяващ шампоан.

# 155
  • Бургас
Галчудо,на колко време се къносваш?

# 156
  • Бургас
Около 10 дена

# 157
  • Бургас
Благодаря за отговора.
Не е ли малко трудоемко,то нали с къната се седи с часове?
Аз днес си поръчах Колора Зеро.И тя е с къна и билки.Като пристигне и я видя ще реша дали да пробвам с нея или да мина направо на чиста къна.Никъде по магазините не я видях тази Колкора Зеро и насляпо поръчах онлайн.
Страх ме е пак да се мажа с обикновена боя.
Хвърлила съм око и на Хербал Тайм и на едни оцветители на Леганца.
За Хербал Тайм четох в стари теми,че издържала повече от химичните бои.

Ако не стане с тези неща и ако пак има някаква реакция,просто ще купя чиста къна на Хена Фокс и ще се мажа с нея,колкото и да не харесвам миризмата на къна.

Някоя от вас ползвала ли е отвара от хибискус и невен?Пише,че правела косата червена.

# 158
  • В полите на Пирин планина
Тъмна коса едва ли ще стане червена.

Невена би трябвало да я прави златиста... newsm78

# 159
  • Бургас
Да,то чисто червена и светла няма как да стане.А понеже има и много бели коси май ще си ходя шарена.
Дано успея да докарам някакъв приличен цвят.
То и сега съм си шарена и едва се понасям.

# 160
  • София
Да,то чисто червена и светла няма как да стане
Може и да може с разни добавки като карамфил, вино, каркаде, цвекло и не знам какво си... newsm78

# 161
mariqivanova799 какъв номер е боята Зеро? Ще очаквам да споделиш как е bouquet

# 162
  • Бургас
Благодаря за отговора.
Не е ли малко трудоемко,то нали с къната се седи с часове?
Аз днес си поръчах Колора Зеро.И тя е с къна и билки.Като пристигне и я видя ще реша дали да пробвам с нея или да мина направо на чиста къна.Никъде по магазините не я видях тази Колкора Зеро и насляпо поръчах онлайн.
Страх ме е пак да се мажа с обикновена боя.
Хвърлила съм око и на Хербал Тайм и на едни оцветители на Леганца.
За Хербал Тайм четох в стари теми,че издържала повече от химичните бои.

Ако не стане с тези неща и ако пак има някаква реакция,просто ще купя чиста къна на Хена Фокс и ще се мажа с нея,колкото и да не харесвам миризмата на къна.

Някоя от вас ползвала ли е отвара от хибискус и невен?Пише,че правела косата червена.

Отнема ми едно 4 часа минимум мазане, стоене,миене и сушене  но не мога да понасям като лъснат белите корени.

# 163
Абе, момичета, вие как нанасяте къната/индигото/ билковите бои? Вчера нанасях с четка и къната и индигото в двата стъпки и сега гледам черното е супер неравномерно.. разделях на секции, по малки кичури, час и половина боядисвах само половината коса Crazy сега ще ходя да си взимам индиго да довърша другата половина, че ми свърши  Joy и така като гледам май два пакета ще взимам и ще си мажа с ръкавици и каквото стане  Crossing Arms
Само да попитам, ако примерно къната нещо не е хванала това означава ли, че сега върху "черното" трябва да плескам отново къна и после индиго или само индиго  Mr. Green

# 164
Благодаря за отговора на ХИБРИДКА.

Общи условия

Активация на акаунт