Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Може ли да ми кажете билковата боя на Хенафокс на чиста или мръсна коса се нанася (в смисъл трябва ли да я измия предварително) и също влажна ли трябва да бъде косата или суха?

Аз правя така мия косата и на следващия ден на суха коса мажа, увивам, чакам 3 часа и после амо плакна. След това след 2-3 дни я мия с шампоан. Има момичета тук, които го правят по друг начин

# 286
Може ли да ми кажете билковата боя на Хенафокс на чиста или мръсна коса се нанася (в смисъл трябва ли да я измия предварително) и също влажна ли трябва да бъде косата или суха?

Аз правя така мия косата и на следващия ден на суха коса мажа, увивам, чакам 3 часа и после амо плакна. След това след 2-3 дни я мия с шампоан. Има момичета тук, които го правят по друг начин

Благодаря ти за отговорът, тъй като ще я използвам за първи път тази боя и не ми е много ясно, а никъде не срещнах описание точно на това на каква коса се нанася  newsm78

# 287
  • Sofia, Bulgaria
Аз също я нанасям на измита предният ден коса, като *Padme*, но преди самото нанасяне навлажнявам косата. По-лесно разнасям така сместа

# 288
  • Бургас/Пз
Аз мия косата с ДПШ, попивам хубаво водата да не капе изобщо, нанасям къната като гледам да е топла, завивам, стоя три часа и измивам хубаво и нанасям маска за боядисана коса, иначе не мога да се среша. След 2 дни мия с шампоан за боядисана коса.

# 289
аз съм пробвала да я измия само с вода но не става не може да се измие всичко без шампоан при мен

# 290
И аз измивам с шампоан, иначе не успявам да изплаквам частиците от билките. След шампоана, слагам дълбоко хидратираща маска.

# 291
Благодаря на всички ви за отговорите  bouquet реших да я измия първо косата, тъй като се замислих, че имам лак и разни други финиши върху косата, който могат да повлиаят върху крайният резултат. След това я подсуших, така че да остане леко влажна, за да ми е по-лесно нанасянето, и накрая след три часа престой я измих само с вода и сложих възстановяваща маска....т.е. взех от всеки от вашите отговори идея и си сглобих моят начин  Crazy

# 292
Супер, Наде! Доволна ли си от резултата?

# 293
  • Бургас
Аз мия косата с ДПШ, попивам хубаво водата да не капе изобщо, нанасям къната като гледам да е топла, завивам, стоя три часа и измивам хубаво и нанасям маска за боядисана коса, иначе не мога да се среша. След 2 дни мия с шампоан за боядисана коса.

Изсушаването и заплитането са явно от специалните шампоани.Забелязах и при мен - ползвах шампоан оцветител,започнах да се мия с шампоана за боядисана коса на Лакме и от няколко пъти косата ми стана по-суха и има нужда от балсам или маска.Добре, че пазя някой друг балсам.Веднага стана на усещане като боядисана коса.

Преди да се изкуша от лесното ползвах само шадящи шампоани за ежедневна употреба, нищо друго, просто косата нямаше нужда от повече.

# 294
Супер, Наде! Доволна ли си от резултата?

Да, определено съм доволна от резултатът  Simple Smile имах притеснения относно това дали няма да се сдобия с червени отенъци, въпреки, че взех тъмно кафяво, но за мое щастие си се получи точно това, което исках - хем хубав наситен тъмно кафяв цвят, хем покри и белите косми перфектно  Peace

# 295
Благодаря на всички ви за отговорите  bouquet реших да я измия първо косата, тъй като се замислих, че имам лак и разни други финиши върху косата, който могат да повлиаят върху крайният резултат. След това я подсуших, така че да остане леко влажна, за да ми е по-лесно нанасянето, и накрая след три часа престой я измих само с вода и сложих възстановяваща маска....т.е. взех от всеки от вашите отговори идея и си сглобих моят начин  Crazy
И аз така правя, в повечето случаи.

# 296
  • В полите на Пирин планина
Надя, хубаво е, че си доволна от резултата. Simple Smile

Емотиконите в новата версия са ужасни ... Angry

# 297
  • Бургас
Надя, хубаво е, че си доволна от резултата. Simple Smile

Емотиконите в новата версия са ужасни ... Angry

Тя е версията е ужасна...имам чувство, че всичко ще изгубя от поглед и нищо няма да мога да намеря Cry

# 298
Здравейте Приятелки,
искам да споделя моят три годишен опит с къната за коса и билките за измиване на косата.
Мисля, че много голям процент от жените биха се радвали да чуят това.
Аз имах проблемна коса - косопад, накъсани краища, не растеше.
Реших, че няма какво да загубя ако започна да я оцветявам с къна и да я измивам с билки.
Сега, след 3 години  , косата ми е жизнена, расте много бързо, никога не цъфти.
Има много сайтове, от които могат да се купят тези продукти,
това не е проблем. Важното в случая е , че с натуралните продукти давате
голям шанс на косата си.

# 299
 valentina.ravi сподели моля те нещо повече за билките за измиване на коса. 

Общи условия

Активация на акаунт