Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Етоалче, много се радвам, че все пак няма да се наложи да чакате три месеца, щом са ви перфектни изследвания, дано съвсем скоро ви потвърдят зелената светлина  Hug
Дейче, вече чакам с нетърпение 4ти!!  love001 Ноември ли ти е термина?  Flutter
Шик, добре дошла отново сред нас и то с такива хубави новини ! Браво и честито! След седмица спокойно вече може да отидеш на преглед за сакче  Hug Стискам палци за много безпроблемна Б!
Честито и на Алекс за 2те чертички! Ама хайде показвайте ни ги, само трябва да си ги представяме сега!  Grinning
Ливче, честита баня!  Mr. Green Айде да идва и да се почвате  Party
Прасковка, а на теб за за кога ти е термина? Честито ти сърчице, много вълнуващ момент  Heart Eyes
Пуфе, ако има опашка, да изпъчиш коремче !  Grinning
И аз чакам Куки с такова включване като на Шик! И Куковиц!
Крю,  да нацелуваш Никол  love001

Не виждам никакви предложения за заглавие на новата тема, ако не измислите нещо тея дни, ще трябва аз да го измъдря, а повярвайте ми, това не е добра идея  Mr. Green

# 646
Аз до 30 и да искам на лекар няма да мога д отида понеже съм извън страната. 31 е петък ще се стърпя и вече другата седмица дай Боже чертата да си е на теста и да няма кървене ще отида първоаприлски или второаприлски за сакче поне. 18 февруари последен цикъл , но той моя е дълъг и като ги смятам май дори още не съм в 5-там, а в края на 4-та седмица. Тя и чертата не беше толкова наситена колкото контролната - има още да расте ЧХГ и тепърва да ми се гади. Ще си чакам чинно и почтени само всичко да е наред :*  Относно скенера - Божа работа. Облъчване си е, но каквото е писано. Най-важното е че стане, защото ако помните след ужасните спермограми на мъжа ми миналата година бяхме тотално загубили надежда.  Виждам доста познати имена тук и съм много щастлива, че мак всички вече сте с коремчета. Ще гледам по подробно да ви изчета, само да ми остане повечко време !

# 647
  • София
Сова  newsm59 желая ти здраве и много положителни емоции, а съвсем скоро да ни се похвалиш с две чертички!  Hug
Ливче, честита баня!  bath1
Етоалче много се радвам, че така бързо ви дадоха зелена светлина. Не съм се и съмнявала както и не се съмнявам че скоро ще ни зарадваш с положителен тест за бременност.
Шик всички те мислим! Много се радвам за прекрасните новини. Хич не се притеснявай!
Скрит текст:
При мен се случи абсолютно същото. След положителния тест за О работихме 2-3 дни като няколко часа след последния ни контакт получих ужасяващи болки в корема. Последва бъбречна криза. Направиха ми рентгенова снимка в спешното без да се интересуват, че правим опити за бебе. След по-малко от 10-тина дни видях положителен тест и изпаднах в ужас. Четох, консултирах се с доктори, ходих в национален център по радиобиология и радиационна защита и се консултирах с доктор там - той и АГ ми казаха, че  няма от какво да се притеснявам - облъчването е минимално и няма как да навреди. А на такъв ранен етап, когато става въпрос само за няколко клетки природата действа на принципа или всичко или нищо - тоест ако има проблем няма как да се стигне до бременност. Опитай да не се притесняваш и да бъдеш позитивна. Аз също имам аборти зад гърба си, така че знам как се чувстваш. И аз бях ужасно притеснена. И сега съм голяма паника, но се стремя да съм позитивна и мога да кажа, че вече успявам да се поотпускам и да се наслаждавам на бременността. Вече съм в 25г.с. и да чукна на дърво всичко е наред. Малкото човече ме подритва всеки ден и ме прави ужасно щастлива. 

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 16:26 от Cherryto

# 648
Момичета, тези от вас които са минали цветна снимка, я кажете кървене имахте ли след това и колко дни продължи. Аз бях на снимка в четвъртък и днес продължава да си ми тече малко , но постоянно.  newsm78

# 649
Гоустче, при мен лично след ЦС нямаше никакво кървене, нито в деня на самата снимка нито след това, но док ме беше предупредил, че може да се появи леко кървене за няколко дни. Така че мисля, че е в рамките на нормалното. Дано спре до ден-два.. време е.

# 650
shik и аз много се зарадвах да прочета за двете ти чертички  Hug
Бъди спокойна сега, мисли позитивно и си чакай прегледа, стискаме ти много палци и съм сигурна че всичко ще е наред  Hug
П.С. По моите изчисления, ако последния ти цикъл е на 18.02., вече си в 6г.с. Те седмиците си се броят от датата на цикъла без значение той колко е дълъг.

# 651
Черито нямаш идея как ме успокои :* бъдете здрави и нлагословени всички!

# 652
  • София
Гоустче, аз имах кървене два дни, имах разраняване на шийката на матката, раничка най-обикновена, и отмина за няколко дни. Ще мине и при теб. Стига да не се засилва няма какво да те тревожи Simple Smile
Шикче, моят последен Ц беше на 15ти февруари и днес съм в 5та седмица и 4 дни, ако това ще ти помогне. Вади 3 дни и готово Simple Smile
Комалче, календарчетата ми казват 22ри ноември, но искам и лекар да потвърди. Така искам стрелче  Heart Eyes  Hug

# 653
Момичетаа, здравейте ! Работата така ме хвана , че нито на лекар успях да отида цяла седмица, нито да видя вас тук !
Много се радвам, че има още бремелинки, лека бременност ви желая до финал! Благодарим, че ни давате надежда  Hug
Совичка, честит рожден ден още веднъж! От толкова хубави искрени пожелания съм сигурна, че мечтата ти ще се сбъдне съвсем скоро  bouquet
Стискам палци на всички гонещи и Нечакащи, няма да изброявам поотделно, да не изпусна някого.
Момичета, които нечакате на 12.04, нали не сте забравили, със сигурност ще има само + тестове , лично аз ви обещавам Simple Smile

Утре съм си обещала, жива- умряла, ще звъня за час при док , то тана време за фоликуметрия, вече ми е 13ти ден от МЦ, а аз още изследванията не съм и показала.

Прекрасна неделя от мен  newsm08

# 654
Шикче,честито и от мен,много се радвам,че се включи с такава новина  Hug Всичко ще е наред,не се притеснявай  bouquet bouquet Hug
Комалче,Вики,Чери,Пуфе,специално поздрави на вашите тумбачета  Hug Hug
Шоколадче скоро не се е включвала  Hug

# 655
Дея нова с тебе заедно ще си вървим, а само от кога те помня.., кажи ми имаш ли симптоми ходи ли на лекар?!? Стискам силно палчета за дъжд от + тестчета и да са здрави да се родят до края на тази година :*

# 656
Заглавие- Пролетен дъжд от две черти при нас ще завали
Толкова измислих  Mr. Green

# 657
  • Бургас
Здравейте момичета, как сте , гласувахте ли  Wink Wink

Шикче, много те мислихме теб, сигурна бях обаче че скоро ще се появиш и ще ни съобщиш хубаво новини. Пожелавам ти една лека бременност и до термин. Пиши по- често, ние те мислихме!  Hug

Гоусте, имах! Тръбите бяха напълно пропускливи, но първият ден си прокървих, след това ми позацапраше  Peace

С тази смяна на времето, днес ми е много странен ден  newsm78 newsm78 СУтринта докато станем и отидем да гласуваме, то станало обяд  hahaha hahaha Детето заспа в 3, сега сигурно ще кърти до 6. Не ми се мисли утре кога и как ще стане, като е на ясла  ooooh! ooooh! А сме си само двечките и ще трябва да се справяме бързичко, по принцип баща и я кара с колата, а аз ходя пеша до работа, защото ми е на 15 мин макс, пеш. Утре ще сме си пеша, а каквито сме мотли и двете  Crazy Crazy 
На мен овулацията май ми е днес, така я усещам  Tired Tired Тъй , че .....другият месец да се надяваме, че ще се засечем  Crazy Тъкмо ще  са празници. Решихме да не пътуваме никъде, макар че бях запазила за Цигов Чарк, но ще се о баждам да го отменям. Тоя път и гости не искам и ще почиваме и ще си изчистя къщата и дано е хубаво времето да си организираме нещо в наоколо само тримата!

# 658
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания! Желая ви да ви се върнат многократно!  Hug

Предложенията ми за следващата темичка:
Благата вест ще донесе две чертички на моя тест!
Чук-чук яйчице,в коремчето ми ще има сърчице!

Етоалче, много се радвам, че нещата се развиват бързо в положителна посока. Сигурна съм, че скоро ще развееш двете чертички и този път до пухкав финал!  Hug

Шикче, добре дошла отново, как се радвам, че си отново сред нас и то с какви новини! След всички проблеми и разочарования,ето че ни сподели такава страхотна вест! Стискам палци и ти желая здраво сладко бебче на финал!  Hug

Алекс , честити две чертички!  Hug

Ливче, ох баня,ох кеф! Най-накрая свършиха мъките! Сега е време да се насладиш на пролетта,на ТМ и много много любов!  Hug

Крю, гушки за малката принцеса!  Hug

Heart Eyes Hug Heart Eyes за бременните ни мамита и за всички гонещи О.

# 659
Мерси Комалче Simple Smile Средата на ноември ми е термина живот и здраве Simple Smile

Иначе тази седмица започна да ми се гади,като пика беше в четвъртък и изхвърлих целия хладилник и направо не знаех къде да се дяна от глад и гадене....Размина за два дена и току що ме започна пак. Но ще търпим в името на малките Simple Smile)

На мен много ми харесва второто предложение на Сова!

Общи условия

Активация на акаунт