Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Природата се съживи и по две черти ще ни подари!

# 661
Оооо, на Совичка заглавието ме кефи  newsm65
Много подходящо  easter easter

Наистина тази баня ми беше нужна  Mr. Green Просто трябваше да не излизам никъде  ако не бях минала от там ....Край ,мина вече ! Simple Smile
В очакване съм на червеното чудовище ...любопитна съм ....какъв ще е Ц  newsm78
Екзакли, тя работата край няма ...В къщи винаги има многоооооо  ooooh!
Аз исках да поканя майка на гости  Mr. Green ....да помогне ,ама май няма да ме огрее .

# 662
Здравейте момичета ! Не пиша много ,защото работа, бързане иии живота така ме е завъртял,че напоследък едва сварвам да спя. Но ви хвърлям по едно око и се радвам за всички бременни момичета Simple Smile Много лека и безпроблемна бременност желая ! bouquet
Да си кажа и аз какво ми тежи.... не че си нямате и вие проблеми Sad Този месец ,преди няколко дни си правих тест за б и излезна положителен. После понеже съм си "Тома неверни" правих още два и макар с мнооого бледи чертички и те са положителни. И сега ме е страх . Изпадам в истерия . Имах скоро един ранен спонтанен аборт и просто се притеснявам ,че ще падне дори преди да му се зарадвам Sad
Натоварих ви и с моите проблеми ,съжалявам. Просто ми е трудно след почти трите години чакане.
Ще ви държа в течение какво ще стане. Хубава вечер  bouquet

# 663
Хей, момичета, здравейте Simple Smile Аз се загубих покрай новата ми работа, много съм заета. С бебеправенето действахме междувременно. Бях при док и каза, че от фолитата, които имах може би един се е пукнал. Ще стане ясно скоро (след няколко дни ако не дойде). Иначе имам едно течение, появи ми се преди няколко дни и незнам защо така.

Всичко изчетох и много ви прегръщам, моля се за всяка от вас Simple Smile

# 664
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Dani_dani _p, първи ден на МЦ 28.02., предполагаема О 20.03, Тест/МЦ 03.04.
MaroonGirl, първи ден на МЦ 10.03., предполагаема О 24.03., Тест/МЦ 07-08.04.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 08.03., предполагаема О 23.03., Тест/МЦ 06.04.
dan4e02, първи ден на МЦ 13.03., предполагаема О 27.03., Тест/МЦ 11-12.04.
*PINKI*, първи ден МЦ 14.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 15.03., предполагаема O 28.03., Тест/МЦ 12.04.
Соренда, първи ден на МЦ 16.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.
*Мери*, първи ден на МЦ 20.03., предполагаема О 04.04., Тест/МЦ 18.04.
deedee87, първи ден на МЦ 22.03., предполагаема О 06.04., Тест/МЦ 20.04.

# 665
Етоалче как си миличка? Колкото време е нужно ще почакаш и ще видиш, че си е заслужавало.
Дея браво за прегледа.  Дано всичко е наред и по-нататък.
Шикче добре дошла отново сред нас. Честито за хубавата новина. Доколкото си спомням беше писала , че мислиш да не пишеш известно време и ти така и направи. Имала си огромна нужда от почивка.  Но ние не сме спирали са те мислим как си. Важното е да си спокойна и нещата ще се наредят.  Не се притеснявай за нищо.
Оооо Ливче честита баня. Е най-накрая.  От кога го чакаше този момент  и сега остава да идва и започваш.
Прасковка честито сърчице.
Гоустче мила всичко ще е наред.  Отиди на лекар все пак ако толкова се притесняваш и обясни. Стискам палци.
Съмърче прегръдки.
Комалче как сте вие? Малката слуша ли? А бебчо?  Рита ли много?
Вики и за теб се отнася. Има ли ритници? ☺☺☺
Пуфенце с теб  как са нещата?  Почиваш ли си?
Екзактли тм кога се прибира?  Айде дано следващия месец да стане.
Совичка как си изкарвате на почивката?  Предполагам че е много готино там а и времето като е такова слънчево. Поне ще се разсееш малко . Все пак  всеки има нужда от почивка и айде да разказваш после.
Прегръдки на всички.
П.п. защо ли ми намирисва пак на някой с буквата "Т"

# 666
Лив,честита баня  love001
Шик,естествено,че те помним,много се радвам за хубавите новини.
Гоуст,аз имах зацапване само в деня на ЦС.
Минии  fingerscrossed,дано този път се е получило.
Ето и моето предложение:Светъл празник се задава,две черти ни подарява!

# 667
  • София
Криста,      Hug     благодаря че питаш май съм добре. 
Скрит текст:
Вчера не ми беше ден и имах някакви болки  през деня та ходих вечерта да ме гледат,  но днес си лежах повечко и съм по- добре.
Много ви   Hug     Hug
Мини,  дано недойде.    Heart Eyes

# 668
Криста25 в голяма грешка си ако правилно съм те разбрала. Но поне сега си обяснявам защо всички се държаха все едно съм невидима (освен Ливчето и Лоритка ) . Ако си такава параноичка можеше да се обърнеш към модератор да ми проверят айпи-то и да се успокоиш, че не съм онази госпожа! Както и да е . Разбирам къде не съм желана. Спокойно повече няма да ви се меся в темата,даже може да помолиш админа да ми изтрие коментарите и няма да ти остане дори лошия спомен от моето присъствие.
Късмет на всички и сбъдване на мечтите!

# 669
Въобще не си наясно за какво съм намекнала. И ако трябва да те успокоя нямах предвид теб. Който трябваше ме разбра

# 670
  • София
Случва ми се за втори път - на около 9-10 ден много ясна втора чертичка за О, но все още не е съвсем + . На следващите дни  в същия час и при приблизително същите условия втората черта е сууупер бледа. Първият път, когато ми се случи, след два дни си стана нормално +. Сега ще видим какво ще стане. Използвам си едни и същи тестове. Според вас, на какво се дължи това... Аз си мисля, че може би LH ми се качва много бързо в някакъв момен, а после пада сигурно..

# 671
Shik, reader, честито! bouquet Лека бременност до термин!

Гоуст, не се притеснявай за кървенето - нормално е след ЦС. Аз също имах, но не си спомням колко дни беше.

Сега да се похваля, съвсем неочаквано (в почивен ден) получих и- мейл с последните резултати от амниоцентезата -ЗДРАВО момченце! Laughing Благодаря на всички за подкрепата! Hug Казахме на най- близките роднини - успяхме да ги "шокираме" и със срока на бременността (23 г.седмица Simple Smile )

# 672
  • Габрово
Шик  Hug Каква чудна новина  baby_neutralне съм те забравила и се надявах точно това да се случи .Да минеш и да ни съобщиш благата вест  Praynig bouquet Здрава бременност и с пухкав здрав бебок на термин  baby_neutral
Верано браво и честито  bouquetи сега много спокойно до термин  Hug

# 673
Веранооооо, страхотни новини!! Много се радвааам! Ще си имате най-сладкото и здраво момченце! Вече можеш да си отдъхнеш и да се наслаждаваш на бременността си! Гуш гуш  Hug

# 674
Верано, радвам се, че най-накрая излязоха тези така чакани резултати! Браво! Знаех си, че всичко ще е наред!  Hug Наслаждавай се сега на бременността си до края, заслужаваш го!
Представям си как са реагирали близките Joy

Общи условия

Активация на акаунт