Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 056
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Верано  Hug , браво за страхотната новина, много се радвам  .   Hug

# 676
  • Varna
Верано,много се радвам за хубавите резултати.  Hug
Шикче,честито! Лека бременност и пухкав финал Hug

# 677
Верано браво за хубавите резултати.  Сега спокойно се наслаждавай на бременността си

# 678
  • София
Верано, браво, миличка! Не сме се съмнявали, че резултатите ще са прекрасни, ти го заслужаваш! Наслаждавай се сега на една прекрасна и вълшебна бременност! Много те  Hug и съм страшно щастлива за теб, браво!!!  bouquet

# 679
Верано браво за чудесните новини, не съм се и съмнявала, че ще са такива  Hug Hug Hug

# 680
verano браво, много се зарадвах! Като знам колко време мина в очакването на резултатите, си представям какво ти е било!  Hug
Ние пък днес съобщихме на кумовете, общо взето само те и родителите знаят... та реакцията беше в стил защо сме крили до сега (18-та седм. съм аз), хаха представям си и аз реакциите на останалите които ще разберат по-натам  Crazy

# 681
Момичета ето две предложения за новата тема: "Имам аз априлска изненада, бебчето на мен се пада!", "Великден идва с пищни цветове, а в коремчето ми изненадващо забива бебешко сърце!

# 682
Верано , браво за хубавите новини , все така да сте до термин  Hug

Великден на вратата чука , две черти ще има тука !

# 683
Верано, много ме зарадва, други резултатите не съм и очаквала, но като ги има вече черно на бяло, съм сигурна, че спокойствието което си изпитала е неописуемо  Hug Най-прекрасни оставащи седмици ти желая  love001

# 684
Верано,
честито за страхотните резултати!
Евала ви правя на всички как сте устискали толкова време да не кажете на никого 😁

Соренда, не съм много наясно с ЛФ, но защо не пробваш други тестове?  Доста странно се получава  😕

# 685
Верано,браво за добрите резултати  Hug Много лека и вълшебна бременност до пухкавия финал  Hug
Ливче  Hug
Reader,честито и от мен ,не го мисли и не се притеснявай,разсейвай се с други неща, всичко ще е наред  Hug  Hug
Криста,добре съм.При теб как са нещата ?  Hug
Соренда,на мен така не ми излизат категорично и последният път на 18-ти ден имах ярка черта.Да не ти е по-късно о?  Hug
Мини,дано се е пукнал хубав фоликул и да сте го хванали Hug
 Hug Hug за всички

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 23:40 от Étoile*

# 686
Верано  Hug, най-накрая,но поне чакането си е заслужавало.Браво,зарадвах се!

# 687
  • София
Предния път си беше на 14ти ден положителен, но на 8ми се беше наситила сериозно чертичката все едно на следващия ден ще е +, но последваха няколко съвсем бледи теста. Сега на 9ти се насити, а на 10 и 11 изключително бледи черти. Чудя се какво става с този хормон и с ф, но мога само да гадаят, като не ме следят в момента. Дано си имам О все пак.

# 688
Добро утро, момичета!
Прасковка, честито. Много се радвам, че всичко е наред  bouquet
Етиоле, браво. Чудесни новини при теб. Стискам палци още този месец да се похвалих с чудесни две черти  Hug
Екзактли, никога не се знае. Аз не съм пуснала палците от този месец  Hug
Ливчеее, най-после баня. В такива моменти оценяме напредъка на човечеството  Hug Хайде, чакаме твоята зелена светлина и веднага след това хубавата новина  Praynig
Шик, честито! Не сме се засичали преди, но това няма значение. Влетя със страхотна новина! Лека бременност ти желая и много сладък финал  Hug
Гоустче, Совичка  Hug
Реадер, честито и на теб! Желая ти безпроблемна и много лека бременност  Hug
Соренда, относно тестовете за О - може би самия хормон има леки колебания, заради които получаваш по-рано почти положителнии резултати. Не ми се струва проблем това. По-важно е в определен момент да си получиш категоричен +. Стискам палчета да хванете О  Hug
Верано, браво! Честито! Не сме се съмнявали, но сега поне ти ще си най-после спокойна бъдеща мама  bouquet
Дея, много ти се радвам. Чакам момента, в който ще се чуе сърчицето  Hug Hug Hug

Желая на всички лека и успешна седмица. Аз от утре започвам тестове за О и дано не я изпуснем този път. Много силно  Hug на всички!

# 689
  • Бургас
Добро утро,  момичета.
Аз ходих на ехо за ЩЖ,  всичко е наред,  но ми се иска да си пусна и хормони...
Пожелавам на всечки бременелинки лека бременност до термин.
На нечакащите стискам палци.
Някой да нечака с мен на 29.03 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт