Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 053
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Добро утроо Simple Smile
Лорче, ще хванете яйцето, сигурна съм, и после двете чертички няма да закъснеят
Сорендичка, и аз мисля, че най-вероятно има колебания на хмона. Обичайте се редовно за всеки случай Simple Smile
Мимка, браво за хубавите резултати. Пусни едни хормони , да знаеш как е положението там

Аз си записах час за док утре в 11, предния път имах задържан фоликул от ляво, цикъла ми беше само 2дни и не мисля, че се е спукал ... усещам лека тъпа болка в левия яйчник и ми е ужасно притеснено какво ще правим. Никога досега не съме имала нещо подобно, откакто бебеправим и всеки месец нов проблем.

# 691
Добро утро!
Честито на момичетата видяли двете чертички  Hug
Ливче на теб честита баня дано да идва по-бързо гадната лелка и да заминава  Hug
Момичета вчера имах положителен тест за О свършихме си работата но за капак днес съм болна и сега се чудя какво да правя.Имам хрема и болки в яйчниците и кръста не са силни, предполагам че съм изстинала с това променливо време.Посъветвайте ме какво да пия докато нещата не са станали по сериозни.

# 692
  • София
Верано, браво за страхотните новини! Така се радвам!  Hug Отпусни се вече и се наслаждавай на остатъка от бременността  Heart Eyes Сега ще е забавно като се разкриеш на близки и приятели  Laughing
Beloved стискам палци за утре!  fingerscrossed Ти имаш ли някаква терапия?
dan4е не се притеснявай - взимай мерки за настинката и дано не е гадния вирус който върлува. Ако сега си усетила симптоми осцилококцинум помага много. Иначе каквото и да пиеш не се притеснявай - няма да се отрази ако сте успели да направите чудото  Blush  Болките в яйчниците и кръста може да са от О.
Соренда, мисля че и други са с оплаквали от подобно ''колебания''  newsm78 не съм много наясно. Попитай в темата за О.

# 693
Добро утро  Hug
Верано, честито за прекрасните резултати  newsm51
Соренда, аз един единствен месец съм правила тестове за О стриктно. Започнах от много рано нещо като 7-ми ден . И при мен беше така - един ден аха аха да е + и на другия отрицателен. Спомням си , че се бях отчаяла и проклинах всички доктори , които ми виждаха О  rotfImbo  В деня преди +, беше категорично -  и като видях , че е положителен , така се зарадвах , все едно не е за О  Laughing .Друг  е въпроса , че нищо не стана и спрях да  ги правя   smile3505   Но мисълта ми е да си ги правиш , от - до - , не се знае кога точно ще ти бъде О, изчакай си търпеливо . Моят + тест беше на 15-ти ден, но има момичета , на които им е на 20-ти  Hug
Мимка, дано и хормоните да са в ред Praynig
 Съмър и аз съм на същото мнение ! От както правим опити и ход по лекари , се нещо има .... То егати ами ако не правихме опити и не се преглеждах какво.... И като цяло настръхвам като се сетя, че трябва да ходя и да ме бърникат, супер неприятно ми е . Дано да няма нищо притеснително .  newsm17
Данче, не се притеснявай , едва ли положението  за антибиотик, а на такъв етап спокойно може да пиеш всичко останало, според мен

# 694
  • София
Благодаря, момичета!
Силве, значи не се случва само на мен.
Успех на всички!
Данче, сещам се за джинджифил, настърган в нещо топло. Дано се размине!

# 695
Здравейте,  момичета Simple Smile

Верано, много се радвам за хубавите резултати!

Аз днес трябваше да занесе в лабораторията урина за изследване на кортизол (от 24-часова урина) + да ми вземат кръв за DHEA-S.. И след това да се видя с гинеколожката ми, за да видя има ли доминантен фоликул. Отивам в Щерев, редя се, влизам в лабораторията и ми сервират, че не правят изследването с урината.. Полудях.. Взеха ми кръв и после се разкарвах да намеря най-близката Ботимед, където го правят.. Много се ядосах, закъснях много за работа и не успях да се видя с док... Тези дни би следвало да е Овуто, но утре тя е втора смяна и няма да имам възможност да се видя с нея.. Умрях от яд  #Cussing out #2gunfire

Стиснете палчета всичко да е наред с урината и ДХЕА-та.. Да не е проблем с надбъбречната жлеза, че ми писна на джеба Simple Smile  ooooh!

Късмет на всички нечакащи и гонещи като мен Wink  Peace Praynig

# 696
ton4etyyy fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Благодаря ви много за съветите взимам мерки веднага.

# 697
Благодаря на всички! Hug Страхотни сте! Hug

Соренда, наситеността на чертата при отрицателен тест няма никакво значение - това научих от другата тема. Важно е да има положителен тест! Peace

Тонче, не се ядосвай! Стискам палци за изследванията! Praynig

# 698
Здравейте момичета! Не знам дали някой ме помни - отдавна не съм се включвала в темата, но нямаше как да не Ви кажа. След 2 години неуспешни опити вчера видях прекрасните две черти!!! Много ме е страх още... имам аборт преди 3 години, но някак си вярвам ме този път всичко ще е наред .  Основно пиша с апел към вас - никога не губете вяра!
Ехаа Шик добре дошла отново. Много се радвам за двете чертички. Пожелавам ти лека бременност.  Hug

# 699
  • Стара Загора
Ееее Шикче , честито ! Най-накрая!!!!  Wink Wink Wink

# 700
Как можах да пропусна такава хубава новина!!

Шикче, честито мила! Лека бременност и пухкав финал  Hug Hug bouquet bouquet

# 701
Шикче,прекрасна новина браво.
Как си как се чувстваш?

# 702
Добро утро момичета!
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден! Честито на виделите +++.
Аз почивам днес и след около 3 часа съм на ЦС. Стискайте палци, че нещо ме е страх.
Ще пиша след това, дано всичко е ОК  Praynig

# 703
  • София
Dede, стискам палци и няма да се шашкаш, всичко, което правим ни доближава до сбъдването на тази голяма мечта! Успех!

# 704
Добро утро  Hug
Деедее,успех  Hug Всичко ще мине по най-добрия начин   Hug
Тонче,всичко ще е наред  Hug
Съмърче, късмет при док  Hug
Сорендичка, прави до категорично-.При мен по-късно стават +,единият месец имах на 21-ви ден и добре,че не спрях с тестовете  Hug
Бремелинки  Hug
Лек и усмихнат ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт