Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря момичета Simple Smile

Сова, честит рожден ден!

Етоалче, страхотно новини! Стискам палци всичко да е наред.

Алекс, честити чертички Simple Smile

# 631
Много е тихо тука  newsm78 многоооооо
Аз искам да се похваля , че използвах банята (2 часа минимум) ама то голям кеф било да се къпеш нормално  Party (оценям го сега)
Също така няма да слагам повече йодасепт, нито марли нито ще почиствам със спирт.  Пръскам само с Оксикорт и това е  Flutter
Започва някакво странно ПМС ...нямам търпение да идва  #Crazy

# 632
Здравейте момичета! Не знам дали някой ме помни - отдавна не съм се включвала в темата, но нямаше как да не Ви кажа. След 2 години неуспешни опити вчера видях прекрасните две черти!!! Много ме е страх още... имам аборт преди 3 години, но някак си вярвам ме този път всичко ще е наред .  Основно пиша с апел към вас - никога не губете вяра!

# 633
Здравей Шик ,как да не те помним ! Постоянно се питахме как си добре ли си ,какво се случва. Не сме спирали да те мислим 😊 Разказвай подробно как стана чудото при вас ,ако е удобно разбира се

# 634
Шикче , честито  Hug Пожелавам ти лека Б и до термин  passifier

# 635
  • София
Шикче, мила, толкова съм щастлива, че пишеш! И то само с какви новини!!! Браво мила, честити ти две чертички, лека и прекрасна бременност до термин ти желая с най-здравото и пухкаво бебче накрая!!!
Честно ти казвам, точно преди 2 дни си мислех за теб и се надявах да се радваш на красива бременност вече, пък то ей виж! Прекрасни новини, много съм щастлива за теб, заслужаваш го наистина! Hug
А сега недей да мислиш за минали неща, остави ги там, нищо няма да се повтаря сега. Важното е да си щастлива и спокойна, да слушаш док, а ние няма да пускаме палците докато не започнеш да ни замеряш с памперси! Hug Hug Hug
Спомням си, че последно като писа двете с теб Нечакахме Ц по вдно и също време и заедно се вълнувахме. Този месец наистина се оказа вълшебен!
Започна се истинската вълна на + тестчета, момичета! Чакам следващите!  bouquet

# 636
Ами много се радвам, че ме помните Simple Smile и аз не съм спирала да мисля за вас. Как стана?! - не знам как стана... толкова години опити, тестове, соррмограми и какво ли още не. Ще ви разкажа накратко . Точно НС 6 март бях на профилактични прегледи от работата и тогава ми беше  17/ти ден на цикъла (моя е дълъг 32-33дни) и гинеколога ми каза, ме съм пред овулация всеки момент и имам голям хубав фоликул в левия яйчник. Същия ден не ня другия правихме секс - ден 7март. На 8-ми март от следобяд ме почнаха жестоки болки ама жестоки болки в корема и повече в ляво....На 9.03 бях на хирург гледа ми корема, пипа и ме изплашиха че имам апандисит или пареза на червата, течност в малкия таз и даже си отнесат скенер на корема. Оказа се Просто че фоликула вече го няма -спукал се е и тези болки са били "уж" от овулацията. След това никакъв секс до сега- викам правих скенер облъчвах се няма да рискувам. А то се оказа че тогава е станало. Снощи на Благовещение реших да си направя тест - 36 ден от цикъл. И наистина не можахме да
Повярваме с моя мъж. Аз даже не можах да се разплача-сякаш като на филм. И сега си чакам и се моля всичко да е наред въпреки скенера. Не знам как е станало само се моля да се развие правилно и да Се роди живо и здраво. На лекар ще
Ходя чак другата седмица - през април. Почнах фолиева киселина. От към симптоми - ужасен глад и стабилно ядене+ болка е корема КатО ПМС. Стискайте ми палци. Аз имам много да чета изтървала съм 5-6 месеца от форума Simple Smile

# 637
  • София
Добро  облачно утро момичета!
Колко се радвам , че Шикчето е писала.  Честито и ти желая лека и безпроблемна бременност.  Надявам се да ни пишеш по- често.
Ливче,  честита баня   Laughing    
Етоиле как си?     Hug
Момичета аз си изпих кафето и сега мисля да се разходя и да гласувам. После ще  готвя малко и общо взето неделни занимания.  
Желая ви прекрасен ден !

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 09:45 от puffeto

# 638
  • София
Шикче, много се радвам за двете чертички! Пожелавам ти една спокойна бременност до термин! Всичко ще е наред! Hug

# 639
Шикче, как да не те помним.. Толкова пъти питахме за теб!
Така се радвам, че си видяла двете чертички! Hug
Този път всичко ще е наред до финала! Стискаме палчета за прегледа и те чакаме с нетърпение да ни пишеш след него!  bouquet

# 640
Благодаря ви
Момичета! Изтървах му края - кажете кой от старите момичета е вече в отчетни? Аз сега се чудя кога да отида на преглед. Искам да е в седмица в която може да се види и сърдечна дейност за не те треперя два пъти. Две черти виждам за втори път макар да беше неуспешно първия - но стрчице не съм чувала и мисля, че си мечтая за този момент!

# 641
Поздравления!
Наистина се чудехме къде си  newsm78 Изчезна доста мистериозно, но явно е било за добро  Peace
Нека да нямаш притеснения и да имаш една нормална Б  baby_neutral

# 642
  • София
Шикче, по прйнцип сърчице се чува към края на 6та седмица, началото на 7ма някъде. Но винаги е добре някъде на 10 дни закъснение да те погледнат на ехограф за да си сигурна, че плодното сакче си е на мястото. Ти си прецени, просто се наблюдавай и ако имаш сериозен дискомфорт или кървене, веднага отивай на лекар. Ако не, може да изчакаш сърчице, тогава по-добрия вариант ще ти е да пуснеш поне два кръвни теста за ЧХГ, за да си сигурна, че се удвоява правилно. Ако върви наред може да се видиш с док направо за сърчице наистина. Също, ако случайно пиеш прогестеронов препарат в никакъв случай не го спирай Simple Smile
А за скенера, който са ти правили на корема - няма какво да те тревожи, тя яйцеклетката може още да не е била оплодена тогава, но дори и да е била, ще е било страшно рано за какъвто и да е ефект, така че спокойно, всичко ще е наред!
Доста момичета минахме към отчетната линия, не си спомням кога за последно писа тук (към октомври може би). Прегръдки и мисли много позитивно!  Hug

# 643
Шикче  Hug Много се радвам, че се завърна с добри новини, наистина се бяхме притеснили за мистериозното ти изчезване. Дано всичко е наред този път  Hug

Ливче, честита ти баня  Laughing

Тук наистина е много тихо тези дни, дано е затишие пред буря  EFP EFP EFP

# 644
  • София
Шик, много се радвам за теб, след всичко, през което премина  Hug. Лека бременност и пухкаво бебче на финал  bouquet. Сега чакам и Куки да се включи с такава хубава новина и да напусна спокойно темата Laughing.
П.П. Аз родих януари месец.

Общи условия

Активация на акаунт