Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте момичета!
Много се радвам за хубавите новини от прегледите на Дея и Комала. Много прегръдки за тях от мен.     Hug
Дея ще чакам с нетърпение и прегледа за сърчице.
Прегръдки за всички      Hug        Hug

# 616
Момичета,
аз отдавна не съм минавала, но исках да видя сърце и тогава да споделя Simple Smile Та, видяхме сърце и сме много, много щастливи! Малкото нещо е 4 мм и си наддава добре засега.

Желая скоро на всяка една от вас да види/чуе своето чудо!

Силве, аз преди мноооого години имах раничка и тогава нямаше много опция как да се гори, но ми я изгориха и съм доволна. Процедурата не я споменавам? защото беше преди над 15 год., а мой приятелки скоро правили си не усещат нищо 🤗

# 617
  • София
Дея, много се радвам, че сте видяли точицата  Hug не съм се и съмнявала! Сигурна съм че всичко ще е наред до пухкав ревлив финал!
Комалче, страхотни новини  Heart Eyes така ще е и до термин, време е да се отпуснеш о да се порадваш на бременността  preggo
Гоустче, сигурна съм че няма да стигнете до фонда и съвсем скоро ще развееш двете чертички. Стискам палци! За другото не мога да ти отговоря - не съм запозната.
Прасковке, страхотни новини! Все така да е и занапред!  Hug
Бременните тумбачета  Heart Eyes  Hug
Стискам палчета за всички нечакащи и гонещи!   fingerscrossed Kissing Heart

# 618
Дея,страшно се радвам за теб и добрите новини  Hug Hug  Heart Eyes Hug
Комалче,за теб също  Heart Eyes  Hug
Ливче  Hug Дано се приключва вече,измъчи се  ooooh! Hug
Вики,Пуфе,Чери,Стормче  Hug
Прасковка,браво за сърчицето  Hug
Гоустче, дано всичко мине безпроблемно и не се стига до фонда   bouquet
При мен-ММ беше при уролог с нова Сг ,която излезна перфектна и от него имаме зелена светлина още от този месец.Сега чакам моята док да отговори,но много се надявам да не чакаме три месеца.Моите резултати също всички са добре.Наистина като спреш да го мислиш се нареждат нещата.Бях приела,че ще чакаме три месеца,даже запазихме дати за почивка лятото и сега това ми дойде като много добра новина  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 16:47 от Étoile*

# 619
  • София
Етоалче, страшно много се радвам за прекрасните резултати! Да си призная, аз съм чувала за много подобни случаи, където хората още на следващия месец възобновяват опитите, и не мисля, че при теб ще се наложат чак 3 месеца чакане. Всичките ми палци са стиснати за теб и съм сигурна, че нещата ще се случат много по-скоро, отколкото ги очакваш, особено щом вече и отвътре ти е по-спокойно! Много  Hug и ни дръж в течение Simple Smile bouquet

# 620
Здравейте, момичета ! Hug
Следя темата без пропуск всеки ден и изпитвам силни емоции с всяка една от вас. Моето чудо се сбъдна, днес видях 2-те чертички   Praynig

# 621
Честито Прасковке  Hug

# 622
Дея, страхотни новини! Дано всичко е безпроблемно до края! Hug

Прасковка, лека бременност до термин! Hug

Комала, надявам се вече и ти да се отпуснеш и да се радваш на здрави ритничета!:) Hug

Етоал, дано по- бързо да имате зелена светлина и съвсем скоро да се похвалиш! Hug

Силвия, надявам се да вземеш най- доброто решение и чакаме да ни зарадваш с добри новини! Hug

Гоуст, успех! Дано ЦС да помогне и още този месец да е положителен! Hug

# 623
Алекс, честито и лека бременност  Hug

# 624
Здравейте , дами  bouquet

aleks.crystal , честито и лека бременност  ylinfant preggo

Прасковке , честито сърчице  Heart Eyes

Дея , все така да вървят нещата до термин  Hug

Комалче , вече бъди спокойна , наслаждавай се на хубавите моменти , още малко и ще ни се оплакваш от най-сладкото недоспиване  smile3541 Hug

Етоалче , пожелавам ти да ни зарадваш още на първия месец  Hug

Силве , аз също имах раничка . Един път ми я обгориха , но беше останала малка част от нея . Реших повече да не я третираме и след раждането , за голяма моя изненада , вече я нямаше .  Peace

Гоустче , много късмет и  fingerscrossed

На всички трудещи се и бременилките  Hug

# 625
Момичета,минавам и тук да ви почерпя, макар и виртуално. Имам Рожден Ден и ви пращам слънчеви поздрави от Рим. Затова избрах и тази тортичка  Hug
http://prikachi.com/images.php?images/339/9076339d.png

Също така ви честитя и хубавия празник. Желая ви от сърце всяка една тук да получи своята Блага вест в най-скоро време и след 9месеца да се замеряме с много наакани памперси!  Heart Eyes Hug
Прегръщам ви!  Hug

# 626
  • Бургас
Сова на прекрасен празник имаш РД. Бъди здрава, много, много щастлива, дано годината е много успешна за теб. Пожелавам ти най-чаканият може би подарък, да се случи възможно най-скоро. Честита да си и прекрасен празник ти желая днес! bouquet bouquet bouquet

На мен ми спря зацапването, сега остава и овулация да имам и да видим  Rolling Eyes

Честити две чертички на Прасковка ни Алекс, леко момичета и до термин  bouquet

Étoile* ама аз наистина не мога да разбера защо 3 месеца, ти беше много в началото  newsm78 newsm78 Дано ви дадат скоро зелена светлина, това е страхотно, че имате добре спермограма  Peace

ghost_lights много зависи от лекаря. Някои таксуват като вторични, някои имат пакетни цена за фоликуметрия. Различно, най-добре си го попитай, за да знаеш и да си подготвена. Мен лично ме таксуваха пакетно с хормони, ама аз бях към клиника  Peace

Аз отивам днес на козметик, след което ще се размотавам с детето, дано е хубаво времето, че тук покрай морето е едно хладно. Из цялата страна е едно топличко 20 и кусур градуса, а ние днес се събудихме с мъгла и с един хладен въздух. Усеща се че е обърнал вятъра от към морето към сушата и за това е така, което е добре, значи иде лято.....ама докато се стоплиии ще има да почакаме.  Laughing

# 627
Здравейте ,момичета  Hug
Честит празник и нека скоро всички да ни споходи благата вест  Praynig
Алекс,честито и лека б  Hug
Верано,какво стана с резултатите ?  Hug
Вале,при теб как са нещата   Hug
Мери  Hug
Совичка, още веднъж честит празник и да получиш най-хубавия и чакан подарък  Hug Heart Eyes
Дея  Heart Eyes Hug Много ти благодаря, че ми  стискаш бременни палчета Hug Flutter
Екзактли,дано твоята о да дочака Тм  Flutter Hug
Вчера док каза,че предвид добрите резултати и на двамата може да започваме още от този месец  chef Единствено след о трябва да пусна прогестерон  Flutter

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 11:22 от Étoile*

# 628
Совичка , честит рожден ден ! Много здраве , щастие , късмет , сбъдване на всички мечти и съвсем скоро мама  Hug

Времето е чудесно , топъл и усмихнат ден , момичета  Hug

# 629
Здравейте!
Честит празник на всички.
Сова Закрилница  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт