Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Лив , добре че се е свършило вече с тези конци , а къпането го остави 😂Малко естествен аромат не е голям проблем 🤗
Оооооооо, има на къде още ....мога до лятото да изчакам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Щом ММ не ми е казал че съм почнала за намирисвам  hahaha е добре . Знам , че няма да ми го спести  Mr. Green
Много е хубаво времето днес , а заради гнездото на главата ми не мога да изляза  Crossing Arms
Искам да виждам положителни тестове!  Преди време едните ми цветя напъпиха, нооо счупих клончето,:( после за НГ пак се съвзеха,нооо нас ни нямаше и те измръзнали горките Sad Някой правеше асоциация с ЦВЕТЯ  и БЕБЕ  за това и аз сега  newsm78 Та да ви кажа виждам към 14-15 пъпки! Стягайте се , бременни искам !  bouquet

# 601
ахахахахах  Лив , страшна асоциация  smile3533
МомичетАа 50 на 50 съм за махането на раничката, знам че е детинско но хем ме е страх , хем не ми се пропуска месец , но пък е месец на ''калпавите тръби '', и не знам има ли смисъл  Thinking  и пак казвам страха е голям , при обикновен преглед ми е неприятно да ме разчекват , а като си представя сега no

# 602
  • София
Силвенце, не знам какво да те посъветвам, затова ще ти кажа какво беше при мен. Аз горих с ток раничка, не ме е боляло много, всичко беше наред. После на първия ми преглед при репродуктивен док, той ми каза, че не е имало нужда да я махам, но щом така съм решила, значи вече трябва да съм по-спокойна. В обощение бих казала, че са важни твоята нагласа за нещата и как се чувстваш. Късмет!

# 603
Силве,аз също имах раничка.Препоръчаха ми(репродуктивен специалист) да я замразят с азот.Каза,че процедурата няма да ми навреди на забременяването.За добро или лошо я послушах.Процедурата беше напълно безболезнена и продължи не повече от 3/4 минутки.След това не  съм имала  някакви неразположения.Така,че както ти е казала Соренда важна е твоята нагласа,но пък ще знаеш,че си се отървала от нея  Wink

# 604
Здравейте момичета, имам малко свободно време днес  и бързам да се разпиша.
Силве, а колпоскопия/биопсия правени ли са ти? Не разбирам защо ти дават такъв зор да я махаш  тая раничка, при положение, че си с много хубава цитонамазка  newsm78 Освен ако не се е видяло нещо притеснително на колпоскопията. Не знам дали и след като родя ще ми я махнат моята, ако няма причина за това.
Ливче, добре че най-накрая се приключи с тея пусти конци, утре ти пожелавам да си се изкъпеш с кеф  Mr. Green  bath1
Гоустче, въпреки че ЦС не е минала както всички очаквахме, стискам силни палци за много скорошни две чертички след нея, доколкото разбирам си е абсолютно възможно!
Exactly, айде дано О и мъж си съвпаднат!  Flutter
Етоалче, жалко че се отлага бебеправенето, но по-важното е да има перфектни условия за бебчо, пък времето минава, понякога бавно, но минава, дано пък на теб ти е неусетно и лятото да ти донесе много усмивки!  Hug
Чакам с гигантско нетърпение Дея да пише след прегледа, би трябвало да е минал вече, ще рефрешвам през 5 минути  Grinning
Нищо друго не ми запомни изкуфялата главата от по-предните постове, не ми се сърдете, да си знаете, че перманентно стискам палци на всички за всичко!!!
Моята ФМ днес мина, всичко си й е наред на малката ми госпожичка, док ми каза да дишам спокойно вече. Трудно, ама ще се опитам  Crazy
Наръсвам ви с много здрав и розов прашец, че пак настана двучертичково затишие. (Да не се налага да викам Тедиту да метне някой друг положителен тест  Mr. Green )
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

И не съм разбрала пак кога сме минали 40та страница, я бързо започвайте да мислите имена за новата тема!  smile3530

# 605
Комалче, не са ми правени . И аз не знам защо е зора, вероятно заради размера и кървенето ...

# 606
Комалче, не са ми правени . И аз не знам защо е зора, вероятно заради размера и кървенето ...
Оф, тя пък кървеше, това го забравих. Може би си е достатъчна причина. Питай все пак за тея изследвания.  Thinking

# 607
Оф, тя пък кървеше, това го забравих. Може би си е достатъчна причина. Питай все пак за тея изследвания.  Thinking
Така и ще направя  Simple Smile  Hug

# 608
Комалка, браво за резултата  Hug Hug Hug Много се радвам, въпреки че не съм се съмнявала, че всичко ще е чудесно  bouquet
Силве, отиди на една колпоскопия при онкогинеколог (тя не трае повече от 4-5 минути и почти няма разлика с обикновен преглед). Те са специалисти точно в това и ще получиш най-актуална информация.

# 609
  • София
Комалче, това исках да чуя, а аз бях невероятно сигурна, че всичко днес ще е наред, знаеш!

Аз да се похваля - имаме си прекрасна точица с жълтъчно мехурче!  Heart Eyes Лекарката каза, че всичко изглежда наред, върви си супер за 5та седмица и че вижда всички предпоставки за нормална бременност. Другата седмица съм на преглед на 29ти при моя док, ще съм точно влязла в 6та седмица и мисля, че още ще е рано за сърчице, но пък съм пак при тази лекарка отново на 4ти април, когато вече трябва да се знае по-добре.

Прегръщам ви всичките и ви благодаря за всичките стиснати палци, че ме мислите толкова много и за цялата позитивна енергия.  Hug Hug Hug

# 610
  • София
Браво, Дея! Страхотни новини! Нека цялата ти бременност да е лека и безпроблемна! Hug

# 611
Браво Дея, много се радвам  Hug
Всичко ще е наред и до финала. Пожелавам ти успех и лека бременност.

# 612
Браво, Дея! Не съм се и съмнявала, че ще видите малката Точица! Пожелавам ти още веднъж леко и неусетно бременеене! Много  Hug !
Ще чакаме да се похвалиш и със сърчице на 4-ти Април! Ах, какъв хубав петък! bouquet
Комалче, радвам се за хубавите новини от ФМ! Браво на малката госпожичка!  Hug
Не запомних всичко! Но стискам палчета на кой за каквото му трябват!

# 613
Момичета имам една чуденка, ако има запознати да помогнат. Сега при положение че тръгвам от 2-ри дан ма МЦ на доктор(без направления) и ще ми следи цикъла и евентуално ще стимулира с лекарства овулация, по какъв начин ще ме таксуват - за вторични прегледи ли или за видеозон  newsm78 Не съм ходила преди на фоликулометрия и нямам идея за какво да се подготвям..

# 614
Момичета имам една чуденка, ако има запознати да помогнат. Сега при положение че тръгвам от 2-ри дан ма МЦ на доктор(без направления) и ще ми следи цикъла и евентуално ще стимулира с лекарства овулация, по какъв начин ще ме таксуват - за вторични прегледи ли или за видеозон  newsm78 Не съм ходила преди на фоликулометрия и нямам идея за какво да се подготвям..
Би трябвало за видеозон, като някъде на мен ми е влизал в направлението, някъде не (какъвто е случаят със сегашната ми лекарка)

Общи условия

Активация на акаунт