Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ех, Гоустче, жалко, че е имало проблем, и все пак това беше важна стъпка напред към осъществяването на мечтата. Стискам палци хич да не ти потрябва фондът и снимката да е отворила хубави пътечки към успеха.

# 586
Гоустче, съжалявам за тежките новини! Силно пожелавам да недочакате фонда, но ако ми позволиш един приятелски съвет...

Не е ок да правите стимулация, ако тръбите не са проходими или са много трудни. Човек не може да прави много пъти в живота си стимулация. Разбърква хормоните, прецаква резерва.. Не е ок. Може да има сериозни проблеми, ако се оплоди яйцеклетка, а дори и това е много трудно да се случи:( Искрено те съветвам да отидеш на още едно мнение. И да знаеш появил се проблем е на половина решен. Знаеш, че го казвам, защото и на мен ми се налага тежкия път да извървя...

# 587
  • София
Тедито е тука, ама май не може да пише  Laughing

# 588
Гоуст  HugСилно се надявам да не дочакате фонда и нещата да се случат от самосебе си.Според мен,щом контраста в крайна сметка е преминал,то надежда има.Виж ме мене-само с една тръба съм  и пак вярвам,че чудото ще се случи.

# 589
Гоустче, защо си била с пълна упойка на снимката? По твое желание ли? След като е преминала течността, не са ли се отпушили? Нали затова се прави ЦС.. и точно ако има леки сраствания, веществото преминавайки орез тръбите, ги отпушва? Защо са те насочили направо към фонда? Аз силно вярвам, че няма да го дочакате и с правилната терапия от док ще стигнете до заветната мечта!
Не се натъжавай! Все пак си една крачка напред към успеха!
Стискам силно палчета стимулацията да даде резултат и да се случат нещата още при първия опит!  Hug
Верано, дано наистина станат тези резултати до края на седмицата! Вярвам, че са отлични!
Късмет на всички НЕчакащи!
Пролетта дойде и е време за много положителни тестчета!
Много  Hug на бъдещите мами!

# 590
Не беше упойка която приспива, а обезболяващи венозно. Стимулация ще ми правят за овулацията, че имам ПК. Отпушиха се уж тръбите, но док каза че до десетина дни непроходимата ще е отново запушена. А другата била силно нагъната.. Не е ли предпоставка за извънматочна това се чудя.

# 591
Гоустче, защо пак да се запуши тръбата до 10 дни? Не разбирам. Защо не видиш из другите теми дали е възможно. Аз честно казано за първи път чувам.. Ако е силно нагъната може и да се получи ИБ, но все пак едната е проходима след ЦС. Аз доколото знам имат някаква давност тези ЦС, но не чак такива кратотрайни срокове като дни...
Дано се включи някой по-компетентен и да разясни.

# 592
Само проблеми  ooooh! Какво искат тия тръби че се нагъват, усукват, запушват  ooooh!
И аз имам някакъв такъв спомен за стимулирането, че не може да продължава дълго . Нека още при първата О да го хванете това яйце  Praynig
Силве, ти офинално в Ц ли си вече?
Утре отивам при хирург  Whistling Разгововаряхме преди малко по тел , обясних за моя конец  #2gunfire И се оказа , че няма да падне сам ...каза ми "Ела , ще го дръпна"
Голям кефффф, просто ми писна  #Cussing out ,все нещо трябва да има  ooooh!

# 593
  • Бургас
Тедито е тука, ама май не може да пише  Laughing

аа пише, пише, в темата за втора бледа черта на теста  Joy hahaha Дано е добре това момиче и всичко е шега,ама по-скоро хич не е добре, няма ли близки да и помогнат се чудя  ooooh!

Гоус , съжалявам мила, моето мнение е че такива тръби трябва да се махат и да се прави опит на чисто, шансовете са много по-големи. При подобни нагънати и непропускливи тръби е много опасно да не стане извънматочна. Всичко ще е наред, сега поне знаеш защо и къде е проблема и скоро ще е решен напълно, сигурна съм! bouquet bouquet

Ливче....що не го напраи тва лапаро при Недялков  Crossing Arms Crossing Arms Искам да ти кажа, че що жени е рязал и шил, всички са с перфектни операции. Моето секцио така го направи, че на като отивах да ми маха конците, тичах след рейса, конеца нито го видах, нито го усетих. И не съм само аз така, този доктор реже перфектно, колкото и грубичко да звучи . Дано скоро се възстановиш и да се свършва с тая одисея вече. То от един конец никакъв, кво стана  ooooh!

Аз днес се чувствам ужасно , цял ден ми се вие ужасно сват, само дето не припаднах днес, добре че колежката ме хвана. Сега пък глава ме боли и ми се гади. Кво е туй чудо , направо не знам  Sad Sad

# 594
Екзакли, знам мнението ти за д-ра и че ти е помогнал , също ме предопреди и за странното му държание, бях наясно с това и въпреки всичко нямаше сила която да ме накара да остана при него ! Два пъти ми казва различни цени (завиши я) макар че това категорично не ме вълнуваше  (с хотел и транспорт и лапаро и т.н. цената скочи двойно) Този човек категорично ми заяви , че няма да ме пипне ако не подпиша 74636 неща, той не ми каза -ще направи всичко възможно да запази това и онова  ooooh! каза ми режа и това е...Ооо не Благодаря!  При касапин ли съм или при човек който се опитва да помогне  newsm78 Изреди ми възможните места за операцията полюшвайки се на стола си ...изнерви ме , признавам ...паля от раз ..Не го издържах ! Доста надменно ги изреди, така че с две думи да избера него. С 200 излетях от болницата.  И  така като заговорихме м/у другото да отбележа колко отвратена бях (в частния кабинет ) салфетката  или хартия ли н.з точно как се казва на стола ...беше черна, накъсана и определено с някакви секрети по нея , даже и капка кръв  Sick...сигурно бях 27мата пациентка която я използва (не съм единствена която е забелязала това)
Нека бъде твоя лекар, но мой определено не е  Tired Имаш право да го харесваш, много е направил и прави за теб. Нека ти помогне пак  Praynig
Наистина съм мислила по въпроса  newsm78 когато забременея къде ще се следя, кой ще е моя док и т.н...Имам няколко имена и само чакам ➕ тест ...А първо да можем да се обичаме с ММ де (че май ме е страх , все пак и матката е рязана , апък съм една паника) 
Спирам!  Hug

# 595
  • Бургас
Дамммм....странен е, да си призная въпреки, че съм му пациентка от толкова време и мен ме е нареждал и вбесявал не веднъж....Ама си е такъв и съм го приела. Важното е да сме здрави, другите неща, ама пък важното е и да сме спокойни при лекарите, иначе няма смисъл.  На мен продължава да ми зацапва след цикъла, днес смятам да му звъня да го питам дали е нормално  newsm78 newsm78  Като гледам и овулация може да нямам тоя месец, графиката до сега не показва да пада темп....ще видим  ooooh! Може пък верно да закъснее и да я хванем мъжът като се върне в сряда от София  Crazy Crazy Ще съм егати късметлийката ако е така  hahaha

# 596
В точния момент ще е О  Praynig Просто няма начин  Peace
Това кървене е претиснително, ако до сега не си го имала, но все пак е пипано там, и вероятно е нормално да се чисти още . Нека да е от това.
Драмата с конеца приключиии  Mr. Green
"Вътрешен ,друг път" ....така каза хирурга. Видя го , каза че точно за 5 секунди го маха ...така стана , нищо не усетих , само се изплаших като видях огромната пинцета и скалпел  Thinking
Превръзката отне повече време . Спирам да мрънкам за това ...Сега зора ми е да се изкъпя  hahaha ама ДНЕС НЕ !
Чакам ДЕЯ на отчет  Hug

# 597
Лив , добре че се е свършило вече с тези конци , а къпането го остави 😂Малко естествен аромат не е голям проблем 🤗

# 598
Екзактли, дано О е по-късно този месец и да улучите точния момент. За зацапването - дано е безобидно и няма никакъв проблем вече на това място  Hug
Ливче, браво  Hug. Толкова се радвам, че се реши проблема с този конец. Чакаме резултатите от док и скоро зелена светлина  Praynig
Гоустче, вярвам че съвсем скоро ще си бременна и няма да се стига до никакъв фонд  Crossing Arms Не се настройвай негативно, силно ти стискам палци  Hug
Етиоле, надявам се да ти по-спокойна и след още малко време да се успокоиш напълно. Гледаме само напред и нито крачка назад  Hug bouquet
Деяяяя, цяла седмица чакам прегледа. Силно  Hug и очаквам прекрасни новини.
Желая много успех на гонещите О, а на бременилните - лека бременност и погалете тези прекрасни коремчета  Hug

А аз скоро започвам тестовете за О, дано този месец успеем да я улучим  Laughing

# 599
Добро утро, прекрасни!
Влизам да пожелая успех на прегледа на Дея днес! Чакаме хубави новини после Hug
Екзактли, дано закъснее О и да в хванете с ТМ!
Лорита, успех с тестовете този месец!
Ливче, хайде вече да забравяш за тази процедура и да се залавяте за работа!
Гоутсче,  Hug
Етоалче, как си?  Hug
Много късмет на НЕчакащите! Палчета и на гонещите О!
Бременилчетата,  bouquet!
Хубав ден, мили момичета! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт