Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Плодче,аз съм със Спкя,с нередовен ц и о.Мви много добре ми се отрази като цяло и имах положителен тест за о след като започнах да я пия.На Прим ойл е,да Hug
Ливче  Hug

Аз имам положителни тестове за О, но нередовен МЦ или по - точно дълъг 35-40 дни, въпреки това и двете ми бременности са факт без добавки, витамини или други хапове. Единствено тогава съм пила Инофолик. Твоят МЦ регулира ли се като дължина?

Мери, Пуфе, Beloved SummerHug Hug Hug Hug

# 511
Силвее, доста важна подробност  Laughing Ще видим док какво ще каже
А теб ако знаеш колко силно ти стискам палци  Hug Hug Hug

# 512
Силвее, доста важна подробност  Laughing Ще видим док какво ще каже
А теб ако знаеш колко силно ти стискам палци  Hug Hug Hug

C.trachomatis IgA и C. trachomatis IgM  се появяват най – рано и по различно време от момента на заразяване. Положителните резултати са белег за остра инфекция. Желателно е да се изследват и двата вида, защото има немалък процент фалшиво отрицателни резултати /поради липса на синтез от определен клас антитела/ и това води до неправилна диагноза.

C.trachomatis IgG – положителния резултат е маркер за късна инфекция, за хронична инфекция.

Това изрових,  следователно може би преди си имала  newsm78
А мен ме остави , утре ще си цъфна не се хаби  smile3516 newsm62

# 513
Плодче,добре дошла! Желая ти бързо да се сбъдне мечтата ти и да си имате трето детенце в най-скоро време.
 Hug

Самърче, по резултатите излиза,че в миналото си имала... IgM е в момента, а IgG в миналото.
А това кръвни изследвания ли са,защото на мен (чрез секрет) само ми пише отрицателен,няма стойности в цифри?  Thinking

# 514
  • Varna
Здравейте и от мен Hug
 Плодче, добре дошла и скоро към отчетни  Hug
Етоалче, много бързо ще мине времето Hug
Дея, палчета за прегледа в петък :bouquet
Аз днес почнах да пия Мукосолван и си чакам О до 2-3 дни, този път  без тестове Laughing. Честно казано така ми е по-спокойно от колкото с тестове Crazy
 Hug  на  всички

# 515
Вале,важното е да си спокойна. От фикс идеи и пренавиване няма смисъл.  Hug

# 516
Плодче,аз ходя и на акупунктура и пия и други добавки,беше започнал да се регулира и януари забременях,но направих А.Та сега ми е първи ц след А ,от днес пак я започвам,но мисля,че ще се регулира,защото първата О беше на 21-ви ден,а втората-на 18-ти  Simple Smile
Съмърче,едното е отрицателно,но пък другото-в гранични  Thinking Не знам и аз какво означава,най-добре док ще каже  Hug
Силве  Hug Hug bouquet
Совичка,как върви при теб,слагаш ли инжекциите  Simple Smile Докога си на ОК?   Hug
Вале,така е най-добре и спокойствието е най-важно Simple Smile  Hug Hug bouquet
Бремелинки,как сте?
Пуфе  Hug Благодаря ти за палчетата  Hug Heart Eyes
Мъфинче,ако четеш,при теб как върви?  Hug
Шоколадче,също скоро не си писала  Hug

# 517
Етоалче,имам още 3 инжекции Б12 и ше пускам контрола средата на април.
Пия за последен месец ОК,защото имам такива странични ефекти,че едвам дочаквам да свърши опаковката - страшно безсъние ме мъчи,по-скоро някакво състояние, в което тялото спи,а мозъка ми - не. Не знам как да го обясна,полубудно състояние. И съм го забелязала, че започва още в първия ден на приема им...  #Cussing out От 3 дена и ми се гади,поне зацапването свърши...

# 518
Ами надявам се маркера да е на границата, защото съм имала преди хламидия. Ноо от това пък веднага ми светна лампата,че ако е така, може от нея да са ми запушени тръбите  newsm78 Ще гледам да направя една снимка в най-скоро време!
Етоалче, Силве, поуспокоих се малко, благодаря  Hug
Совичка, кръв ми взеха кръвопийците от лабораторията Simple Smile Съчетах го с хормоналните и затова.
Валее, златна си! Бях си наумила за мукосолвана да го пробвам този месец и покрай тези изследвания забравих! Добре, че ми напомни! Дано да ни донесе късмет

# 519
Самърче,поне в момента нямаш,което е добре.

А мукосолвана защо го пиете,ако не е тайна?

# 520
По съвет на Дея Simple Smile За хубава ЦС. Аз почти нямам никаква и се надявам да помогне.
Аз разбрах, че и ти го пиеш със същата цел? Или съм се объркала

# 521
  • Varna
Не си объркала Самърче за това го пия Simple Smile. Дано наистина ни донесе късмет Hug

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 22:03 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 522
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
deedee87, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 11.03., Тест/МЦ 25.03. fingerscrossed Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 08.03., предполагаема О 23.03., Тест/МЦ 06.04.
dan4e02, първи ден на МЦ 13.03., предполагаема О 27.03., Тест/МЦ 11-12.04.
*PINKI*, първи ден МЦ 14.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 15.03., предполагаема O 28.03., Тест/МЦ 12.04.
Соренда, първи ден на МЦ 16.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.
*Мери*, първи ден на МЦ 20.03., предполагаема О 04.04., Тест/МЦ 18.04.

# 523
По съвет на Дея Simple Smile За хубава ЦС. Аз почти нямам никаква и се надявам да помогне.
Аз разбрах, че и ти го пиеш със същата цел? Или съм се объркала
Доколкото прочетох в листовката, пише че засилва секрета само на дихателните пътища...

# 524
Здравей те момичета  bouquet скоро не сън влизала  Cry изследвания - доктори  Shocked и в крайна сметка се оказах с поликистозен яйчник и висок инсулинов глюкозамин  Crossing Arms от което ми преписаха СИОФОР ендокриноложката ми каза че ще мога да  EFP но въпроса ми е дали и на вас са ви малко по ясни тези неща със СИОФОРА и дали имате примери за красив КРАЙ...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт