Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро и дано и днес е слънчево и красиво, вече официално е пролет!

Совичка, Мукосилвана за отхрачване втечнява всичко в тялото, няма как да действа само на дробовете. Този месец го пих и такава прекрасна и плодородна ЦС не бях имала в живота си, и никой лубрикант за зачеване не може да се равнява на едтествените неща, които женското тяло може да създаде. На мен лекарят ми лично ми го препоръча и смятам, че този месец това доста ми помогна Simple Smile Ефекта поне при мен беше голям.
На първата страница на темата има едни разкошни линкове, където пише с много подробности за всичко. Един конкретен линк беше за следене на овулацията и помагане на фертилитета - от там научих за сиропа за отхрачване и като питах док, той ми потвърди Simple Smile

# 526
Добро утро и от мен 😏
Съмър ,не мисля че е задължително да имаш запушване на тръбите 😊 Аз да ви кажа защо са ме изследвали мен за хламидии. Десният ми яйчник бил залепен за матката -ново 20 ( как така за близо 10 години го чувам за първи път не знам) , те лакаркста си помислила че това срастване е от хламидиите -е нямам , но остава въпроса колко ми е нагъната тръбата там 🤔

# 527
Здравей те момичета  bouquet скоро не сън влизала  Cry изследвания - доктори  Shocked и в крайна сметка се оказах с поликистозен яйчник и висок инсулинов глюкозамин  Crossing Arms от което ми преписаха СИОФОР ендокриноложката ми каза че ще мога да  EFP но въпроса ми е дали и на вас са ви малко по ясни тези неща със СИОФОРА и дали имате примери за красив КРАЙ...  bouquet

Мария и аз съм с ПКЯ и инсулина ми последния път беше 37 при референтни стойности до 9 май / може и да бъркам/
Ендокриноложката ми изписа Сиофор,но с уговорката ако мисля да забременявам да не го пия. Много странно се изказа,при положение,че аз и казах че правим опити,но както и да е.
На мен ми причинява диария и след приема на единия блистер го спрях. Ще видим какво ще каже репродуктивния доктор април месец Peace

# 528
Mariq_93 Всичко ще се нареди до един прекрасен финал Hug

Силвия Атанасова_552024 дано всичко е наред с тръбата  PraynigHug

Пикни, стискам палчета да се образува прекрасен фоликул
Ох, няма хубави фоликули Cry реве ми се направо. Докторката ми продължи още три дена стимулацията с Мерионал. Но ми каза, че яйчниците ми са лениви и докато ги събудим ще мине време. Много ми е мъчно. Извинявайте, че ви напрягам с моите проблеми, но ми се иска да споделя. Според нея няма още база за притеснение, но аз така се притеснявам. Насиниха ми корема от инжекции, а няма ефект Cry

# 529
Mariq_93 Всичко ще се нареди до един прекрасен финал Hug

Силвия Атанасова_552024 дано всичко е наред с тръбата  PraynigHug

Пикни, стискам палчета да се образува прекрасен фоликул
Ох, няма хубави фоликули Cry реве ми се направо. Докторката ми продължи още три дена стимулацията с Мерионал. Но ми каза, че яйчниците ми са лениви и докато ги събудим ще мине време. Много ми е мъчно. Извинявайте, че ви напрягам с моите проблеми, но ми се иска да споделя. Според нея няма още база за притеснение, но аз така се притеснявам. Насиниха ми корема от инжекции, а няма ефект Cry
Нали знаеш че за всички хубави неща се изисква време ,все пак работите по въпроса и съм сигурна че ще има резултати ,кой знае може още след 3 дни ,може и от следващият месец 🙏☺

# 530
Добро утро, слънчеви момичета!
Пинки, не се отчайвай от сега,  щом има начин , значи ще стане, просто понякога не е толкова бързо,коокото на нас ни се иска.
Силве, това от къде го измислиха?  Извинявай,  ако съм пропуснала, но ти прави ли ЦС? Иии още няма леля, нали Simple Smile
Мария, ще се наредят нещата, както казват момичетата тук, намерен проблем е наполовина решен.

Аз имам още доста да почакам до О, но мисля да направя ена фоликуметрия този месец и да се почерпя с Мукосолвана, пък да видим Simple Smile

# 531
Не съм правила ЦС, и за сега не ми е дошъл Ц 😊

# 532
  • Бургас
 Shocked Shocked Mr. Green Rolling Eyes  Изненада положителна ли надушвам

# 533
Добро утро  bouquet Какъв слънчев пролетен ден!
Силве,не давам да ти идва  Wink!Чакам да  ни зарадваш с един хубав положителен тест  Hug
Пинки,Мария   Hug,вярвам,че с правилното лечение нещата в най-скоро време ще се наредят и ще развеете по един   EFP
Самърче,дано чудото се случи преди да  се е  наложило  да правиш ЦС!
 love001

# 534
  • София
Пинки, съжалявам, че стимулация та не е дала резултати дотук, но може пък да те изненада и нещата да потръгнат, макар и по-бавно. Важното е, че действаш и съм сигурна, че скоро успехът ще дойде. Късмет!
Силве, fingerscrossed

# 535
Добро утро, усмихнат и слънчев ден ви пожелавам Sunglasses
Силве, айде стискам палци да има две черти  Hug

# 536
Добро утро момичета в този прекрасен пролетен ден   Hug

Много работа имам тези дни и все не успявам да надникна тук Sad
Виждам, че имаме закъснения, Силве, не давам да идва  Heart Eyes
Мъфинче, хубаво е да си направиш ЦС, виж колко положителни резултати има след нея!
А това със сиропа ще го пробвам, само да ми мине снимката, че сега държа ММ на сухо и после още един цикъл пазене ще има Sad

Изчезвам, че имам един куп фактури да пиша  ooooh!

Цунки  bouquet

# 537
Силвияяяя!  Колко да те чакаме бе пиленце  Crazy
Само теб следя  Praynig
Ревнах преди малко на Деси, но кажа и на вас ...От днес трябва да се ремонтирам сама  Mr. Green
Свалих превръзките, почистих със спирт , ноооо от пъпчето ми замириса доста неприятно  Sick Sick Sick
Пръснах с Оксикорт и си седя от 1 час по голо ШКЕМБЕ  hahaha чакам да попие хубаво и да може да дишат раничките.  Темата за лапароскопия не е толкова посещавана и писах в тази за ЕМ  newsm78
Но да питам и вас ...Да се  притеснявам ли за този "аромат" . Сега нищо не усещам , а душа като ловджийско куче  Joy
Хубав ден на всички  Hug

# 538
  • Бургас
Лив, не е нормална тази миризма. Обади се на лекаря, който те е оперирал, или в клиниката където е правена процедурата.

# 539
Мислех да го направя , но исках да дам шанс на спрея  newsm78 Личната каза че конеца който е дръпнала бил вътрешен и щял да падне сам . Ще изчакам и днес и ако утре още МИРИША  Mr. Green Sick  ще действам.
Четох за пъпа, че имало многооооооо бактерии там  ooooh! колкото  и да се къпеш не му.ли обърнеш внимание  ...било възможно да има неприятна миризма след като го почистим със спирт и клечка за уши  newsm78 (аз толкова внимателно почистих с тампон за грим)

Общи условия

Активация на акаунт