Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
 newsm78 След това което прочетох малко се обърках  #Crazy ендокринолога ми каза , че мога да го пия и да правим опити за бебче, едва когато има  EFP да се консултирам с гинеколога  си ....

# 541
Пий го спокойно , но като отидеш на гинеколог го попитай все пак:))
Аз го спрях на своя глава - казах защо.  bowuu
Сега като отида при друг гинеколог - репродуктивен и той ми каже да го пия - ще го пия. yes
Имам вяра на гинеколозите повече,отколкото на ендокринолозите.
Не се притеснявай,всичко ще е наред:)

# 542
Мукосолвана пие ли се по някаква схема / няколко дни преди О или всеки ден/?

Благодаря ви, дами за пожеланията.  Hug

# 543
Здравейте и аз се интересувам  Мукосолвана колко време се пие от утре започвам с тестовете за О и да видим какъв ще е резултата.

# 544
  • Varna
Момичета , Мукосолвана се започва два дни преди очакваната О и се пие по 2-3 на ден и една капачка час преди обичане. Hug

# 545
Момичета , Мукосолвана се започва два дни преди очакваната О и се пие по 2-3 на ден и една капачка час преди обичане. Hug

Благодаря  Hug

# 546
  • София
Силве,  Praynig Praynig Praynig Hug bouquet fingerscrossed

# 547
  • Сан Франциско
Здравейте, момичета, минавам да ви замеря с наакани памперси, защото днес нашата звездичка навършва 3 месеца. Вчера бяхме на консултация и педиатърката каза, че Христиана е вече извън графите на недоносените бебета и сега върви с родените по термин  Heart Eyes .

Deya_Nova, още не съм ти честитила, а ти винаги ни мислиш - да си здрава и да изкараш лека и безпроблемна бременност.

Commala, Victoria и останалите бременни мами - и на вас най-хубави пожелания.

На новите попълнения - бързо, бързо да ви се сбъднат мечтите.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 21:38 от Etereia

# 548
  • София
Етерея, пу пу пу  Heart Eyes. Да ви е жива и здрава малката сладурка  bouquet. На снимките даже изглежда по-голяма от моята бебка  Blush

# 549
Здравейте bouquet

Етериа , имаш си страхотна кукла , да ти е жива и здрава . Колко бързо порасна , а колко беше мъничка  Hug

Силвеее , чакаме новини  fingerscrossed

# 550
  • София
Етерея, напълни ми сърцето, душата и всичко! Каква прекрасна бонбонка, благодаря ти, че ни я споделяш, така деня ми стана 3 месеца по хубав Wink Да ти расте все така добре, да е здрава и много да ви радва! Благодаря, че ме мислиш и благодаря за пожеланията!  Hug
Като се сетя и за кукличката на Крю и просто вече няма съмнение - в тази тема се раждат най-хубавите и сладки бебоци! Heart Eyes

Прегръдки и късмет на всички, който за каквото му е нужно!  Hug Hug Hug

# 551
  • Varna
Етериа, да е жива и здарава малката бонбонка! Честита ви трета месичинка, как лети времето Heart Eyes
Вземам си от наканите памперси bouquet Heart Eyes

# 552
Ох още чакам и аз 😒Ако до довечера няма нищо може да се реша на тест 😊

# 553
  • София
Етерея ,  Христиана е прекрасна . Да ти е много здрава и да ви радва. И да я цункаш от нас.
Силве ,  Hug 

# 554
Етерея, имаш си една малка  руса кукличка 🤗Нека да ти е жива и здрава

Общи условия

Активация на акаунт