Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Поспаланче благодаря за новата тема  bouquet
Докато ви прочета и нова тема сте започнали Simple Smile
На мен ми е много нервно тези дни, децата болни, покрай тях и аз започнах пак да кашлям, времето е мрачно и дъждовно...
Да се похваля все пак и с нещо хубаво, на прегледа се потвърдиха розовите гащи, но някак си още не мога да се зарадвам напълно, дано няма изненади и най- вече да се роди живо и здраво бебе!

# 16
  • София
Чудесна тема  bouquet

# 17
  • Sydney
s@ndr@ Честито Розово Simple Smile
mecani накрая да не стане шест, шест, шест (кой чалга певец имаше все с броене песни, мн съм запозната)
Arven_89 ми тъй де, стига с кофти настроение, удари още едно кафе Wink

# 18
  • NE
Ау Сандре честити панделки! Няма да си сама кралица у вас. Hug

# 19
  • до едно тепе
Сандре честити ви розАви гащи.  bouquet
Мравче опасна е София  Laughing Дано им свикне бързо.
Фейче някакъв вариант да спи другаде Вили newsm78
Миналата седмица взех на децата гумени дрехи от Лидъл. Може би  е една от най-смислените ми покупки. Вчера играха поне час след градината. Не валеше, обаче си беше много мокро. Тая сутрин пак излизахме. Верно с количката и само да напазаруваме, обаче след цяла сутрин мрънкане вкъщи тия 40 мин ми се видяха като лятна ваканция superuu

# 20
  • В къщурката на хълма на феите
ахахахахха Бени едва ли .. аз написах отгоре отгоре какво бях запомнила най-интересното от темите, което за жалост вероятно не е най-важното, ама квото е .. само да е положителна оценката, другото не ме тревожи Blush
Сандре браво .. аз пак да предложа да ошамариш твоичкия Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 21
  • NE
Поспаланчо Пробвахме я тази работа, обаче заспива ненамкогаси и пак спи супер неспокойно. Гадните зъби са. Друг е като го боли, а аз мсжа,давам и как ли не му помагам, а той крив.

# 22
Благодаря за старанието на Поспалана 😚
Препоръчайте ми , моля, специалист по ФМ и координати ако имате.

# 23
  • Северозапада
Сандра, честити розови гащи!
Сега се сетих какъв разговор водихме със София преди няколко дни.
София: Мамо, искам да си купим бебе.
Аз: Ама кукла ли?
С: Не, такова дето има памперси.
Аз: Ама то ще плаче.
С: Ще му купим биба.
Аз: Ще трябва да му отстъпиш място на леглото.
С: То няма решетка и ще падне. Ще му купя кошара, да го люшкам.
 Joy
Снощи искаше кака да си купим.

# 24
Ох, маймуни, съвсем ви загубих дирите, прочетох ви, де, 40 минути ви чета само  Mr. Green
Сандре, пу-пу, много хубава новина  Heart Eyes
За всички ви  Hug
За резултатите от вирусологията, чиста съм  Flutter Mr. Green

# 25
  • София
Хахахахаха
Онзи ден сме пред кабинета на педката и е тишина:

Елиана: Мамо искам да си имаме бебе?
Аз: Добре ама то ще плаче
Елиана: Нищо. Искам да си имаме бебе

Направо щях да потъна от срам.......после дойде една майка с малко бебе и по едно време то започва да реве и тя си запушва ушите. И аз и казвам: Ако имаме бебе и то така ще реве. А тя грам не ме отрази и си държи да имаме бебе.
Каква е тази мания не знам.....последния месец през 3 - 4 дни повтаря кога ще имам бебе в коремчето. #Crazy #Crazy А в къщи не сме обсъждали такива теми към момента.

# 26
  • В къщурката на хълма на феите
Алекс може някой в градината да й е говорил, ако го тресат такива Радини вълнения Mr. Green
Стели аз втория път ходих при Георгиев в Надежда - много съм доволна от всичко - отношение, обяснения, преглед, продължителност .. мисля, че Бамба тогава ме предупреди, че не е много разговорлив и затова аз напоителна с въпроси .. всичко, което си ме вълнуваше си попитах и не го оставих да не ми отговори Blush Blush

# 27
  • Сливен
Меци, и аз мисля, че ще имаш висока оценка  Hug
Кокосита, браво за хубавия резултат  Hug
Алекс, Мраве, много често родителите избират такава разлика между децата си - 4г., вашите деца са на 3г., т.е. на една немалка част от  връстниците им в градината най-вероятно им предстои да станат каки и батковци, това в един момент се набива в ушичките на останалите и те започват да искат същото - преживяла съм го с Алекс, точно на 3 , 3 и нещо много, ама много мрънкаше за бебе. Той ходеше в прекрасна ДГ с удивителни учители и доста майки искаха пак те да им се "паднат" за вторите деца, та в една и съща година се родиха 6-7 бебета, братчета и сестрички на приятелчета на Алекс от групата.
Сандре, честити розови гащи  Hug

# 28
  • до едно тепе
Стели аз ходих с Бубето при д-р Михова в Надежда. Бих казала голямо благодарско на момичетата от тук, които ме насочиха към нея. Сега не знам колко е заета, но тогава успях да си запиша час на телефона на Надежда за след месец и малко. Ако ще звъниш предполагам трябва да е тези дни.

# 29
  • София
Хахаха ами повечето в групата са с големи батковци - каки. Само 2 дечица си имат бебета. Но нормално детето да се усеща и то да иска. А и наистина си е време. Аз ще ходи да си правя изследвания, прегледи и ще почваме маратона  Joy Joy Joy защото и аз искам. Като знам колко е гадно да си едно дете, не искам малката да остава сама.

Мецко, сигурна съм че си се справила и ще ни зарадваш с добра оценка.

Сандре, честити розови гащи.

Стели, аз съм доволна от д-р Цолова от МЦ Фемина - тук до нас.

Общи условия

Активация на акаунт