Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 695
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Тобрекса е с АБ,но и при нас не действаше.Накрая тогава мисля се наложи да пие Аугументин и чак тогава изчезнаха кашлица и сополи.Но той беше по голям и ходеше вече на ясла и от там лепеше всичко.

# 76
  • Бургас
Ако са резистентни бактериите на тобрекса и литри да излееш, все тая. Виж дали има лаборатория към ХЕИ при вас. Най-важното е да се изработи пробата бързо/под бързо имам предвид да се вземе и да се посее веднага/ ...и качествено разбира се.

# 77
  • При моето слънце
Моме, а случайно зъби да вади? Георги е като чешма по това време, пробие ли зъба и О, чудо кранчето спира.
Фея, а случайно хремата да му е от ваксината? Малкият беше редовен, 3 дни след ваксинация борихме хрема и кашлица.
Мецо, дано е нещо моментно и никой да не се разболява. Дай й няколко вит. Ц.

# 78
  • NE
Петьофче По-скоро не. Първо се разсополиви Вилито, после аз и накрая бебето. Майка днес почна да я боли гърло. Сестра ми изкара подобен грип в началото на седмицата, но тя си е във Варна и не сме се виждали.

# 79
  • В къщурката на хълма на феите
Мецко, разбирам те, и аз все дебна от кой ъгъл ще дойде лошото Sad Авирон и Биозин кидс ще помогнат срещу темп., мисля.
вече 2-3 пъти ми се случва така да се отпусна и после да ме подпука отнякъде и хем си знам, хем не се научих да не се отпускам .. иначе ЛЛ смята, че при нас Биозина не е много подходящ и затова днес подхванах Авирон и Вит. Ц при двамата и се ослушам като глуха свиня в просо ..

# 80
  • до едно тепе
Фейче горе долу на тая възраст Слав домъкна първите сополи на Бубето от градината. Давах осцилококцинум по 2 на ден, вит.Ц и капех виброцил по 1 капка 3 пъти дневно. Морската вода на кило почти. И дърпах сополите с аспиратора на Маример. Доки не даде да давам никакви гранули тогава. Не ми изясни защо, но с това се разминахме. Обаче си беше 3-4 дена зор определено. Дано минава леко Hug
Моме къде му пускахте посявката. newsm78 И вие да се оправяте бързо.
Всички болнички да оздравяват и повече да не лепвате вируси Naughty
Аз нали си донесох нещо от градинското тържество. Снощи ме боляха очите чак, но днес остана само запушения нос. Слав и той почна да кашля днес-сухо сякаш се опитва да се изкашля,а  не може. А бях замислила да го оставя вкъщи, за да сложим на Бубето последния синфлорикс,че мноого го отложихме-от октомври го влачим и тъкмо запиша час и тя се разболее ooooh! Са ще го държим вкъщи докато сложим ваксината, че да ми се маха от главата Crossing Arms

# 81
  • shumen
Цвете,как сте?Да се оправя скоро бебето.
Моме,ако трябва пусни нов носен секрет,но в друга лаборатория.
Поспаланче,да се оправяш скоро и ти и батко Слав и дано не се разболее и Бубето.То сега като се замисля май и аз от градинското тържество за 8 март си го домъкнах това нещо.Сутринта ми беше по-добре,но след обяд пак окапах.Гърлото все още ми дращи,кихам и кашлям,но хремата сякаш понамаля.На обяд пък уж дремнахме малко и като станахме Дени каза,че му се гади и аха да повръща,но не можа.Оказа се,че му е тежко явно и му оригва,но така и не разбрах дали от зелето от обяд,че беше по-мазничко или от нещо друго.На вечеря яде пилешка супа и сега си спи и му няма нищо и се надявам да не е лепнал нещо и той,че точно сега болнични няма как да изляза.

# 82
  • Велико Търново
Другата седмица в понеделник ни приемат в Св. Иван Рилски за операция на Марти. Външна хидроцефалия, за която трябва да се сложи клапа. Никой не може да каже как ще се развият нещата след това, мозъкът до колко ще компенсира изоставането и дали детето ми няма да е просто един зеленчук до края на живота си. В момента съм на етап: "Защо на мен?" и "С какво го заслужих?" Ще ми се да съм по-силна, за да съм в по-голяма полза за детето си, но съм едва кретаща развалина. Пиша ви просто информативно, а не за съжаление и съчувствие. Нямам нужда от това. Ще се опитам скоро да се включа пак, но не обещавам.

# 83
  • shumen
Яже,милата.Не се предавай и не си мисли най-лошото.Дано всичко се развие добре при Марти след операцията и мозъка да компенсира изоставането.Направо като те чета и плача защо трябва да се случва това и то на теб.

# 84
Моля ти се кажи, че Минкин ще ви реже?! Или Найденов?! Или Димова?!? Слушай сега, всичко ще е наред, няма така да падаш духом! Като минала оттам само ще ти кажа, че всичко се промени за мен в деня, в който смених въпроса от "защо на мен?" с "а защо не на мен?"  Далеч по-страшно е да седиш и да се каеш, отколкото да се хвърлиш да решаваш проблема .. миналото си остава зад теб, няма връщане, сега гледай напред - там можеш да обърнеш късмета си .. да не забравиш да ме потърсиш този път, ако мога ще ти помогна всякак!

# 85
  • Велико Търново
Моля ти се кажи, че Минкин ще ви реже?! Или Найденов?! Или Димова?!? Слушай сега, всичко ще е наред, няма така да падаш духом! Като минала оттам само ще ти кажа, че всичко се промени за мен в деня, в който смених въпроса от "защо на мен?" с "а защо не на мен?"  Далеч по-страшно е да седиш и да се каеш, отколкото да се хвърлиш да решаваш проблема .. миналото си остава зад теб, няма връщане, сега гледай напред - там можеш да обърнеш късмета си .. да не забравиш да ме потърсиш този път, ако мога ще ти помогна всякак!

Георгиев

# 86
Бъди силна и упорита. Не мога да си представя колко боли, но знай, че тук има хора които ще са винаги зад теб. Има ли лечение в чужбина? Търси, не се отказвай, няма невъзможни неща.

# 87
  • до едно тепе
Писах, трих.
Яже много сила и борбеност бих ти пожелала. Дано операцията е успешна и Марти навакса  Hug

# 88
Търси Минкин и той да ви види!

# 89
  • София
ЯжеHug Сила и кураж.

Общи условия

Активация на акаунт