Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Северозапада
София не обича да гази в кал. Като и взех първите гумени ботуши, реших да я науча да гази през локвите. Винаги съм си представяла, че детето ми ще има подходящо облекло и свободата да гази по локвите, ама не, трябваше да я уча. Та обуваме ботушите и на първата локва аз и казвам да влезе, ако иска, а тя седи на ръба и не мърда. С калта беше още по-потресена. Гледа я и ми вика "Ще нацапам ботушите". Аз изключително рядко съм я спирала да прави нещо, защото ще се изцапа, но явно някой друг чистник (имам подозрения) и е говорил. След като свикна, че с тези ботуши може да цапа в локвите, като се случеше да мине с други обувки прокрай локва, заобикаляше и винаги обясняваше "С тези обувки не се гази в локва, само с ботушките". Една бабка беше възхитена  Joy

# 61
  • Варна
Телефони не даваме, само когато е болен и трябва да му пуснем клипче, за да му направя инхалация. ТВ гледа в мое присъствие съвсем малко, колкото да се изкъпя, сготвя или уча, но баща му му пуска детското и го зарязва, може и цял ден 😤 Резултатът е, че Атанас започна да прави тикове. От една седмица мига с очи и си бърчи като зайче нослето, само когато гледа в ТВ. Сега съм забранила да се пуска, по какъвто и да е повод, и тиковете спряха.
Яжето всички я мислим ...
Кокос, радвам се за добрите резултати!
Принцесо, а родителите какво правеха, докато отрочето им ти рушеше апартамента?
Моме, как са дечковците?

# 62
  • NE
В това отношение Вилито се пренасити от Тв и технологии в последно време и цъка докато ме чака да приспя малкия и да го гушна. На таблета играе основно с пъзели, една математическа и буквена игра и едни животинки тип тамагочи. На телефона ми цъка ютуб. Но ако му предложа разходка или детско ще е разходка. Ако е между таблет и флумастри ще е второто.

Аз явно съм хванала някой вирус. Не е настинка нашето. Вилито обаче е пушка ... пупу. Мен класически ме хвана гърло и хрема. Обаче бебето тази вечер му се запуши носа и от секрета се закашля няколко пъти. Лошото е че е след ваксина поставена в сряда. Tired Идеи?

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 09:16 от Flower Fairy

# 63
  • Варна
Цветенце, нищо чудно да сте хванали някой вирус като сте ходили за ваксина ... Промивай нослето с физ. разтвор, можеш и осцилококцинум да му дадеш с водичка( разделяш една гилза на 4  и с пипетка даваш разтвора през 3 часа).

# 64
  • shumen
Цвете,според мен също сте хванали някой вирус докато сте били за ваксина.Промивай с морска вода и днеска си стойте у дома на топло.
Кокосче,леле,какви са били тия гости?Аз на такива,ако не обърнат внимание на детето си да не руши,директно ще им кажа,че после поемат ремонта или ще им намекна,че трябва да му направят забележка на детето,че не се чупи така.
Мраве,браво на София.Дени пък точно обратното,ако ще и с маратонки да е скача в най-голямата локва и кал и се смее.Сега пак прави пазарлък да сме излизали с пластмасовия мотор,но целта ми е ясна,че не е да го кара,а да пада в най-големите локви и то нарочно.
Аз снощи си взех душ,легнах и към 3 се събудих вир вода.Преоблякох се и днеска съм по добре.

# 65
  • NE
Арвенче И аз си мислех за осцилококцинум за двама ни. Капвам Виброцил много малко, че сополките го бяха задръстили. Слава богу няма Т. Толкова малко бебе не съм лекувала. На педката като се обадя сигурно ще изтеряса от притеснения.
Не сме излизали от сряда с изключение вчера в празната поликлиника зареди големия, ама то и в магазина можеш да се разболееш. ooooh!

# 66
  • shumen
Цвете,то не се знае преди Вас кой е бил в поликлиниката и колко и от какво е бил болен.Все пак бебето не пипа,ама Вие сте пипали,а и Вилито и той и може да сте лепнали нещо,а може и от магазина да е.

# 67
  • Бургас
Божеее това съботите и неделите са голям маратон, едвам смогнах да сложа да пека тиквеника и спаначената супа, въртя 2ра пералня за днес , отделно търкам разни петна от единични дрехи в банята. И наще ми излезнаха с номера , че искали лазаня за вечеря  ooooh! ooooh! Това човешко ли е сега питам  Shocked Извадих кайма уж за кюфтета, че най- лесно, те нашите лазаня. Изритах ги навън, буквално  Crossing Arms Crossing Arms

Времето е много нестабилно, въртят се пак разни вируси, нито е топло, нито студено, влажно, перфектно е за въдене  ooooh! Ивейн се пробва да кашля сутринта, сиииилно се надявам да е секрет насъбран някакъв от това че е спала . Надрусах я и аз с Осцилококцинум, авирон, пчелен прашец и каквото докопах ще сутринта и сега чакам да видя какво ще се случи..... Crazy

Мислих да излизам в отпуск края на април, шефката отива в Гърция до след Великден, няма да ме пусне, защото някой трябва да отговаря за офиса  ooooh! Чудя се за седмицата след Великден, ама ми е малко гузно, че пък на Коледа оставих колежката да ме замества и сега пак да и спретна такъв номер......отива чак май и то ще трябва да е 1вата седмица на май, че пък износ ще готвим....няма да ми се получи май това скоро с почиването, а много искам  Tired

# 68
  • shumen
Прахче,и аз искам почивка,ама май скоро няма да е.Като гледам все имаме работа и скоро няма да видим отпуска.Ама аз искам да съм почивка,а детето на градина,а не да сме двамата у дома,че ме побърква направо.Днеска още със ставането е започнал да мрънка кога ще излизаме,а мен ми е студено,а и имам работа и по-рано от обяд няма да стане с излизането.

# 69
  • В къщурката на хълма на феите
Ема снощи цяла нощ се дави и хърка, днес гъгне .. само да няма Т другото ще го преживея .. знаех си, че твърде беше спокойно покрай мен .. онзи ден излизахме и дори бях спокойна, дотолкова, че се прибрахме в 1, вчера на маникюр ходих .. отпуснала се бях и сега ще ми се върне тъпкано ..

# 70
  • NE
Мец Хич не е вярно туй! Погледни го от другата страна, надали щеше нещо да промениш ако беше на тръни.

# 71
  • shumen
Меци,не се шашкай.Дано си остане само с това при Ема и да не вдига Т.

# 72
Мецко, разбирам те, и аз все дебна от кой ъгъл ще дойде лошото Sad Авирон и Биозин кидс ще помогнат срещу темп., мисля.
Прахи, точно лазаня готвих днес Simple Smile В 10:30 вече беше във фурната. Кафето го пия на крак, няма кой да ме остави да седна.
Арвенче, мерси, че питаш  Hug Баткото е по-добре, въпреки че вече втори ден се прибира мокър от разходка и само тръпна. Но бебето - не мога да се преборя с тази хрема бе. И Тобрекс, и Проспан, и Авирон - има сополи, кашля, и това е. Във вторник сме на ДК, дано педи измисли нещо ново и действащо.

# 73
  • shumen
Моме,а гърлен секрет пуска ли ли сте?Ние така преди време си влачехме една кашлица и педи пусна на края гърлен секрет и бактерията излезе,а и от там се разбра от какво е била кашлицата.

# 74
Носен секрет пускахме - излезе чист, но май нямам много вяра на лабораторията. А и нали Тобрекс е с АБ, би трябвало да изтребе, ако има нещо...

Общи условия

Активация на акаунт