Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ама тук са луди еййй... мен за тва ми тежи липсата на възможност да й се навикам
Ужас, ако не мога да се накрещя ще откача Twisted Evil
Поспалане,
ти беше доволна навремето от сироп Зенаро, нали? За какво го беше пил Слав? Борислав пак е с някаква алергична кашлица като преди 2 години и половина, тогава пи ксизал. Сега реших да пробвам тоя Зенаро, щото ериуса не действа изобщо на такъв тип кашлица, отидох в нашата аптека, но попаднах на глух аптекар Crazy Викам искам сироп Зенаро. А той "какъв, те са 2 вида". Викам как 2 вида, бре? Искам тоя, дето е със същото активно вещество като Ксизала. И той вика "ама то едното е антибиотик, другото противоалергично ooooh! Викам "кое е антибиотик, бре???" - "ами зината" Mr. Green Викам дай един ксизал и не ми обяснявай повече Crossing Arms После реших да се пробвам за последно "искам същото активно вещество като ксизала, ама на сироп". И ми предлага Фенистил. Тук вече вдигнах бялото знаме и се изнесох.

# 511
  • NE
Имам бебелки въпроси:
1. Бебето постоянно си яде кокалчетата на ръката. Защо? Нямам спомен Вилито са го е правил,а бебето е малко за залъгалка. Биберон не признава. Постоянно му вра един на Чико, ортодонтски.
2. Слюнчестите злеци от кога се отключваха?

# 512
  • В къщурката на хълма на феите
Мец, дойде ли водата?
аха, преди около час .. само се чудя защо са ни свързали към нефтопровод ..

Имам бебелки въпроси:
1. Бебето постоянно си яде кокалчетата на ръката. Защо? Нямам спомен Вилито са го е правил,а бебето е малко за залъгалка. Биберон не признава. Постоянно му вра един на Чико, ортодонтски.
2. Слюнчестите злеци от кога се отключваха?
1. вероятно щото го чешат по-добре
2. точно сега

вече почвам да си мисля, че ме гони пролетна умора ..

# 513
Слюнчестите жлези почват да действат от трети месец.
Баш навреме си е бебето.

# 514
  • Sydney
Честит Рожден Ден на малката Кокоска Simple Smile Да е много здрава, весела и щастлива скорошна кака Simple Smile))

# 515
  • Бургас
Честита да е Кокоситка, все така лъчезарна и щастлива да е. Много здраве желая и много поводи за усмивки. Прекрасен празник ви желая  Heart Eyes bouquet

Най-сетне запратихме шефовете за щатите, толкова изморена и под стрес съм била, че днес на работа съм като пребита с мокър парцал, не за друго, ами се отпуснах и липсва стресът и изпаднах буквално в амок  Shocked Shocked 2ро кафе пия и все тая , спи ми се и все едно съм глътнала 3 успокоителни. Взела съм си и дрешките за бягане днес, смятам след работа да тичам в морската. Най-сетне да отпусна душицата, че последните месеца ми идваше в повече всичко ooooh! ooooh!

Ивейн е добре, има още едно детенце ошарено, уж съм на щрек, ама каквото-такова и да го мисля и да го нагласям, ако се разболее, разболее  Tired. Иначе и аз викам по нея. За боя съм твърдо против, не си позволявам да посягам изобщо/ама не че не ми се е приисквало  #Cussing out/ и за мен е доста грозно, обаче си викам, все някак трябва да я стресна, тя е от доста буйните и упорити деца и е доста хитра, хич не е от тези дето ще и кажа нещо, пък тя веднага ще се съгласи без да упорства. Ако това понякога се случва, почвам да се чудя дали нещо не и има. Иначе и минаха истериите и тръшкането, ама пък упоритостта и противоречието и е в характера и едва ли някога ще и мине Опитвам се хем да не я пречупвам съвсем, хем да не я пък изтърва. Та понякога се НАЛАГА да викам.....

# 516
  • NE
Честит рожден ден на Кокоска! Да е здрава, щастлива и скоро горда кака. bouquet
Значи вадя лигавниците.  Mr. Green

# 517
  • Варна
Честито на Кокосчето и от мен Hug

# 518
  • В сърцето на любимия човек
Честит рожден ден на малката Кокоска  bouquet Да е много здрава, щастлива, а догодина да получи братче за подарък  Mr. Green

Фейче - Йоан някъде през декември започна да точи лиги и да си яде ръцете. Вади лигавниците  Peace

# 519
  • Варна
Да е жива и здрава, Деничка! Мама и тати много да я слушат, и да има радостта, да бъде КАКА! Simple Smile :*
Аз се мразя, че викам ... Преди половин година бях готова да се закълна, че никога няма да ударя детето си, е Атанас разби всички мои представи ... Вчера ритна един от холските столове с всичка сила, той падна и се счупи на ламината, останахме без седалка. После тръгна да блъска вратите и изметна едната, направо се откачи от пантата, а е с голямо стъкло и това, защото се опитах да го облека, след като е стоял гол 4 чАса. Падна ми пердето, пречерня ми, хванах го, развиках се, ударих му два шамара през лицето и излязох от стаята, защото не знам какво щях да направя иначе. От снощи започнаха да се нормализират нещата ...
Бях готова да го кача в колата, да го закарам при баща му и да го оставя, да се гледат няколко дни. Спира ме това, че е болен.

# 520
Арвенче омммммммммммммммм оммммммммммм аз това си повтарям и наистина гледам да насоча вниманието си към неодушвени предмети, защото човек колкото и самоконтрол да има, понякога е невъзможно да се овладееш колкото и силно да го желаеш .. майка ми така едва не получи инфаркт веднъж като Ема изчезна на улицата /аз бях спряла да говоря с приятелка, а майка ми се навела да завие Здравко, че беше в най-студеното време/ .. добре, че запазих спокойствие и стигнах до логичния извод накъде е хванала и защо, та я намерих за точно 2 минути, ама послеееееееее .. после бях в състояние да й съдера кожата от дупето ..

схванат ми е врата, брутално .. Ема каза, че ще го цунка и ще ми мине, ама нещо не ми минава, трябва ми друг вариант Mr. Green Mr. Green

# 521
  • NE
Вчера ме удряше през лицето. Не знам в кой момент ще остана отново без очела. Телефона ми се блъска за щяло и нещяло. Днес е коренно различно дете - пее, танцува. Crazy
Сега остава и да не се налага да го шамаря, че бетер цигане стана. Искам с малко да го изплаша, ама не и да събаря къщата и пак неговата да си знае.

# 522
  • Северозапада
Честит рожден ден на Деничка! Здрава и усмихната и скоро щастлива кака!
Арвен, Фея, само като ви чета  #Crazy Железни нерви имате.
Аз съм удряла София няколко пъти и се чувствах супер зле, а сега даже не помня за какво  Tired Напоследък като не стане на нейната или започва да реве, или седи, мълчи, нищо не прави и гледа сърдито. Второто го използва най-вече сутрин, когато знае, че не мога да я чакам да и мине.

# 523
  • Сливен
Честит рожден ден на Деничка. Да е жива и здрава, да расте умно и до бро дете и скоро да стане кака. Кокосче, весело да изкарате празника.

# 524
Адашче, честит рожден ден, да растеш голямо, здраво и послушно! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт