Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на любимия човек
Яже - браво и на двете ви  Hug Стискам силно палци за успешна рехабилитация и вече всичко лошо да е зад гърба ви  Praynig

Днес започвам захранването и се надявам всичко да потръгне лесно и приятно, като на шега  Laughing

# 571
  • Бургас
Яже  Hug Hug Hug прегръдки и за двете ви! Надявам си лошото да е зад гърба ви вече. Бързо възстановяване!

Пънче, кога порасна туй дете, ееехх. Да му е сладко!

Днес времето е ужасно, точно като за уикенда. Мислех да ходя да тичам и днес, ама в тоя студ никъде не ми се излиза. Тъкмо се засилих да се фитвам и то се сговняса времето  Crossing Arms Crossing Arms Ще полудяваме и днес вкъщи, хубавото е , че дори и будна , Ивейн още си лежи в леглото и си играе там. Не смея да гъкна дори  hahaha hahaha Май ще се ходи в мола днес.

Хубави почивни дни ви желая  bouquet bouquet

# 572
  • shumen
Прахче,при нас пък времето е супер.От сутринта е пекнало едно слънчице и дори след малко мисля да излизаме на разходка.
Пънче,да му е сладко на детето.

# 573
  • В къщурката на хълма на феите
Снощи сефте оставих прозорец отворен  цялата нощ .. всички спаха освен мен да ги наглеждам да не спят отвити .. никой не е казал, че акъл имам, ама все пак Mr. Green

# 574
  • Варна
Мецо, що си го причини ?!? 😁
Честит 1-ви Април!
Цветенце, май има нещо такова със зъбите ...

# 575
  • NE
Арвенче Освен зъбите и белите забелязвам, че е по-кротък като му вържа бретона. Овен че прилича на момиченце се държи мило и прилично. Mr. Green Обаче брат му поема щафетата и реве за всичко от няколко дни. Няма пълно щастие.

# 576
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, що си го причини ?!? 😁
Щото уж на отворен прозорец спят по-добре и баща й, и тя Mr. Green

# 577
  • NE
Пънче Я да те питам коя Софка жирафа имате? Чудя им се на едни комплекти във френския амазон.

# 578
Класическото жирафче, голямо май го водят (към 30лв е). Много си го харесва, яко му гризе рогата, муцунката и краката.

Опита тиквата - повечето от нея се оказа навсякъде около него но не и в устата му, защото хвана лъжицата и бръкна хубаво с пръсти в нея Joy Да кажем, че не беше особено впечатлен, но не беше и отвратен. Утре ще видя с кърма дали няма да му хареса повече.

# 579
  • NE
Пънче Аз се спрях на тези комплекти. Всяко е около 30 лв. Peace И сега не мога да избера. Blush

Скрит текст:

# 580
  • до едно тепе
Ако не ти го плюе не му слагай кърма. За мен е по-добре да си свикват с различния вкус.
Първоаприлски Слав се събуди със сополи.  ooooh! Изключително рядко са му течни, обаче тоя път да. Много яко ми писна вече. Бубето тъкмо се поизчисти и са до 2-3 дена и нея я чакам. Пфффф.

# 581
Не плюе, но не беше възхитен. Първата лъжичка му беше любопитна, втората я изгледа с подозрение и бръкна в нея, третата я бутна и реших, че му стига толкова за днес. То на практика не е изял и една цяла лъжичка, защото му давах по съвсем малко, дано да му е харесало все пак!

Фейче - и двете са хубави. На първото малката гризалка ми изглежда по-удобна за хващане.

# 582
  • Бургас
Пънче по какъв метод захранваш? ЗВБ? Да те поканя в групичката  и да го направим още едно бебе захранено с този метод, като гледам и сам се е насочил натам  hahaha Blush Blush

https://www.facebook.com/zahranvaneBLW/

Те в началото са по-скоро учудени от колкото очаровани  Rolling Eyes

Ние се разходихме добре, напазарувахме и сега си почиваме, сякаш и времето се оправи , ако се събуди по-рано може и да излезем навън  Whistling Whistling

# 583
  • NE
Пънче Него метнах в кошницата. Пак ударих далавера. Тук ги продават супер скъпо. ooooh! Сега и ако дойде. Joy
Ти от кога даде Софка на Йони?

Вилито беше потресен и силно сърдит, че му бях дала картоф. С кърма хич не ги близваше.

# 584
  • до едно тепе
Аз все още съжалявам,че не захраних Бубето по ЗВБ. Тя сега си наваксва де. Краде от дъската за рязане де що и падне суров зеленчук- моркови, зелен фасул, броколи и брюкселско зеле обикновено.  За маруля обикаля около масата твърдо и упорито докато не и се дада. Яде и краставици и репички. Все неща, които батко и не лизва. И държи да са сурови Laughing

Общи условия

Активация на акаунт