Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Къде - на въртележката  Mr. Green
Сега видях какво съм написала онзи ден - как да ме разбере човек - та, да, ММ беше с болки в сърцето. Минаха вече Simple Smile Утре ще сме при педи да ги види малките, да не изпусна пак някое червено гърло. Ще си остане баткото вкъщи поне до Великден, да не си рискуваме празниците с нови болести. Т.е. трудно ще се вредя за форума  Laughing
Яже, мисля те  Hug

# 601
  • В къщурката на хълма на феите
аз съм някъде средно между Филипините и Шри Ланка затънала до глезените в кокосово масло .. не питайте просто Tired Tired Tired

# 602
  • shumen
Прахче,тука сме,ама днеска нямах време за форума.Сутринта отидох за първа смяна,а останахме и редовна и се прибрах в 19.00 часа.Детето го взе баща ми от ДГ,но с нетърпение ме чакаше и още не бях влязла и ми предаде щафетата.Аз прибирайки се от работа така паднах не знайно как,че сега ме боли и крака.
Моме,дано са добре децата.
Яже,мислим те и ние.
Меци,защо така?

# 603
  • Северозапада
На София пък днес и правиха Манту и не беше на градина. Сега само я проверявам и се моля да достигне необходимия размер.

# 604
  • Варна
Аз уча с Атанас вкъщи, а през деня го взимам с мен в университета и го оставям на майка ми ... Коренно различно дете е, когато не е на градина. Да не казвам голяма дума ... Болни сме и двамата все още, сърбят го и шевовете, но още 10 дни поне ще стои с тях. От стрес не мога да спя, а ако заспя сънувам кошмари. Абсолютна тъпота.

# 605
  • shumen
Арвенче,да му минава скоро на Насето.

# 606
Арвенче аз, за да заспя и да сънувам нещо, което не прилича на психотрилър, си пея детски песнички .. звучи идиотски, но при мен следенето на текста на песента, блокира другите мисли и успявам да се отпусна .. друг е въпроса, че Ема е крайно неспокойна нощем и ме държи будна ..
Дани амиии имам нетипични служебни задачи тия дни Simple Smile

# 607
  • до едно тепе
М и аз съм с двамата вкъщи. И двамата са порядъчно оглушели та повтарям и крещя като луда. За капак баща им се втаса-тая вечер се прибра сополив и с температура. Та и вечерта съм дежурна-къпане, дигане за пикане, кой знае колко пъти лиглата ще стане нощес. А и носа и нещо май се запушва та и нея чакам да се разсополиви. НЕАМ НЕРВИ. Силно се надявам батето да стигне в градината тези дни поне до обяд. Ако утре кашля по-малко от днес в сряда го засилвам.  Crazy

# 608
Ууууу, Поспалане.... все на теб късата клечка викаш, а?
Мецанке,  понякога ти се чудя как издържаш физически да не спиш нощем и да вършиш 1000 неща през деня....ти си нЕк'во "перпетум мобиле" като че ли  newsm78
Арвен, добра разстановка си направила...изглежда на Насето градината не му понася /и на мен така на времето... повръщах чак от отвращение като тръгнех към градината/
Моме, викам вече стига са ви нападали разни "недоразумения"....до Великден всички да оздравявате и с това да сложите край на серията с боледуФките.
Дани, ти пък как падна бе жена....сега нито сняг, нито лед има....оффф да ти минава бързо!

Ние сме добре... повече на вън с колелото. Вече имаме по-дълги преходи и се учим да се пазим от колите.

# 609
  • Sydney
Нас пък пак вчера и онзи ден такъв дъжд пра, особено снощи, мислех че ще избие прозорците... днес сутринта яко слънце и жега...
Тази седмица и Ема излиза във ваканция до 26, аз имам четири ходения по работа и не знам как да го измисля - или да я вземам с мен или баща й да я гледа или да платя за холидей кеър (предварително записване, 60 на ден като пари) чудя се и не знам нито едното не ми е вариант, трябва ми баба под наем  Laughing
Пак кашлям, вчера кво ми стана тъкмо бях спряла и Айде пак бух-бух ooooh!
Здравите да са здрави, болните да се оправят и тъй Simple Smile))

# 610
Привет банда!Още сме 2в1,записахме секцио за началото на май,да видим дали и до кога ще устискам.Дари продължава да изпитва непоносимост към яслата-плаче,спи и яде малко. Успя да походи 2 седмици,после болна вкъщи.Днес пак ще я пусна, дано изкара до Великден.После май ще я спирам,за да не ми довлече нещо точно преди раждането.Аз още ходя на работа.Предложиха ми повишение,което реално ще се отрази като се върна от майчинство.Аз и досега вършех всички неща,но не беше официално обявено.Само мисли в главата имав какво трябва да се довършва,какво да се предава,луда работа.Нямам време да се замисля за раждане.
Яже,мислила съм ви през цялото време.Продължавам да ви стискам палци и да вярвам,че Марти бързо ще напредне.Браво на силното момиче!
Честит рожден ден със закъснение на малкото кокосче!Нека е здраво и щастливо и скоро да стане кака!
Дани,как така се подреди и ти,влезнала си в серия.Бързо да се оправяш!
Арвенче,Насето голям пакостник, направо косата ми настръхва като чета за поредното му изпълнение. Възхищавам ти се как се справяш и то сама.
Меци,браво,отличничка!Да минава бързо зорът покрай работата.
Всички болни да оздравяват,че пролет дойде и много игри чакат навън.

# 611
  • Sydney
Сега ще ми се смеете, но аз на това се радвам... Та, днес имах работа до един шопинг център да си взема един документ за новия наем и след като си го взех реших да се разходя и без това имаше да купувам две неща от магазина (хранителния) и разхождайки се в Роел Дрън-дрън шопинг център (уж роял пък прилича на халите срещу джамията в сф, даже тези софийските са си лукс сравнения с този псевдо мол) попаднах на магазин (щанд) с европейски стоки и се зазяпах да видя дали случайно няма да открия боя за яйца, щото иначе ще сваря пет яйца и Ема ще ги оцвети с флумастери  Laughing и хоп гледайки попадам на някакви буркани с подобия на лютеницата. Бг семейство от Мелбърн ми бяха казали за един определен вид, който уж най се доближава, но не я бях срещала и сега я видях и я купих!!! После пък в същия щанд намерих и бг сирене, такива дето ти го режат не в кутия (в кутия има във всеки магазин), Та и него взех!!! Сега в нас е малък празник - филии Simple Smile откачена работа, но аз такова мн ядях, мъжът с луканка, но тук няма луканка (има някви подобия датски, матски)... отиваме на кОпоон  Joy

# 612
  • NE
Бени Хаха виж каква радост носят такива дребни неща. В Румъния също имаше люъеница, но беше ... ужас.
Маги Приемай повишението. Дори да си отработила няколко дни на новата длъжност или новата заплата ще ти вдигне базата за майчинството. Другото е че след като се върнеш имаш сигурно място. Аз така месец преди да изляза в болнични с Вилито ме повишиха.
И аз съм много изнервена. Да не кажа депресия, ама всеки ме изнервя. Искам тишина, спокойствие, ама няма.

# 613
Мецанке,  понякога ти се чудя как издържаш физически да не спиш нощем и да вършиш 1000 неща през деня....ти си нЕк'во "перпетум мобиле" като че ли  newsm78
и аз си се чудя Mr. Green Mr. Green не, сериозно или спя достатъчно, за да изкарвам физически или скоро ще се предам и най-накрая ще умра и ще се свърши ..
Бени запиши си датата в календара Mr. Green Mr. Green или другия вариант е да разбъркаш една тенджера с лютеница и да се размажете Mr. Green Mr. Green

днес ми иде да се навра някъде много на скришно и да не се показвам .. искам отпуска .. ама няма да доставям удоволствие на никого Crossing Arms Crossing Arms

# 614
  • В сърцето на любимия човек
Юнака е 8100гр и му биха първи Синфлорикс. Педиатърката каза освен зеленчуците до другия месец да съм въвела и оризова каша на обяд. Сега чуденката ми е вие самостоятелно ли я въведохте и в какъв ред подкарахте зарзавата? Аз мислех да карам в следния ред: тиква - картоф (сладък) - морков - пащърнак - оризова каша по 3-4 дни всеки вид. После да вкарам след обяд някой плод и да правя комбинации от зеленчуци. Според вас добре ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт