Всичко за абитуриентски бал ПОМОЩ

• 6 347
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Дами не ми се даваха безумни пари за рокля, за това си взех от бутик Lucy за 80 лева прекрасна розова рокля, която ще мога да облека и след бала за някой повод, обувки вчера си взех черни за 40 лева от София Ринг мол, остана ми само чантата, но до тук съм изключително доволна хем си взех хубава рокля ,която не струва 800 лева ,хем и обувки така че ще заложа на класическата комбинация черно с розово  Peace Wink Благодаря ви за мненията все пак !

# 16
Каталина,от мен лично поздравления за избора. За мен пръскането на пари за една вечер не си струва. За съжаление преди години,когато завършвах не съм помислила за това и купих чанта,обувки и рокля,които в никой случай не могат да се облекат след това. Могла съм поне обувки и чанта да избера,които да стават за след това,но пусти 18 годишен акъл Laughing
Пожелавам ти прекрасна и незабравима вечер и успехи след това bouquet

# 17
Каталина,от мен лично поздравления за избора. За мен пръскането на пари за една вечер не си струва. За съжаление преди години,когато завършвах не съм помислила за това и купих чанта,обувки и рокля,които в никой случай не могат да се облекат след това. Могла съм поне обувки и чанта да избера,които да стават за след това,но пусти 18 годишен акъл Laughing
Пожелавам ти прекрасна и незабравима вечер и успехи след това bouquet

Благодаря ти наистина и в момента повечето момичета не си дават сметка, че трябва да изберат нещо което да не хваща молци в гардероба, като тези рокли на Cliche или други дизайнери, за какво ми е излишна показност ,отивам да се забавлявам ,а не на модния подиум за да ме вълнува мнението на другите, дори мисля грима сама да си направя защото във вечерния грим много ме бива и имам необходимите принадлежности за него. Аз също ти желая успехи в живота и един ден, (ако още нямаш) като имаш дъщеря я възпитавай в други ценности не като сегашните . Simple Smile Peace newsm10

Общи условия

Активация на акаунт