"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Направили са пост за преводач, но дали ще има онлайн превод, знаете ли?
Не знам  Hug

# 181
Направили са пост за преводач, но дали ще има онлайн превод, знаете ли?
Те все пускат такива постове и преводачите им все са в БАН.
Ще го караме на звук и картина Laughing докато утре излезне превода.

# 182
Както обикновено Joy. Вие поне хващате нещо, а аз като на нямо кино tooth tooth. Ще устискам до утре hahaha

# 183
Както обикновено Joy. Вие поне хващате нещо, а аз като на нямо кино tooth tooth. Ще устискам до утре hahaha
Е която каквото разбере, ще си казваме.
Тя Тери разбира, аз не съм сигурна кога, какво разбирам и дали е правилно това, което си мисля, че съм разбрала.
Докъде се докара Онур с неговата добрина и наивност да се моли на Пеликанката, даже всички, ще й се молят.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 20:32 от Neidjal

# 184
Каза, че има някакъв проблем с проекта, пак излъга, ма кво да направи  #Cussing out

# 185
Сега пък Онур сънува кошмар, Rolling Eyes ноооо много бяха сладки, Heart Eyes Heart Eyes въпреки, че Ляле го усети.

# 186
Онур милия  newsm45 newsm45

# 187
Много ми е мъчно за него, Cry направо е съсипан милия, как нежно я гледаше, с болка, със страх, с огромна обич.
Да, трябва да й каже, но страхът му да не я загуби замъглява трезвата му мисъл и прави грешка след грешка криейки. Rolling Eyes

# 188
Много ми е мъчно за него, Cry направо е съсипан милия, как нежно я гледаше, с болка, със страх, с огромна обич.
Да, трябва да й каже, но страхът му да не я загуби замъглява трезвата му мисъл и прави грешка след грешка криейки. Rolling Eyes
Ми то на негово място и тя ще постъпи така  Crossing Arms

# 189
Ой, горкия... Дожаля ми за него. Обаче пак няма да поумнее...
Но пък що сънища изгледахме...  tooth tooth

# 190
Така е, затова не го виня, съжалявам го за кофтито поредно положение, Rolling Eyes в което изпадна. Tired
Ухаааа браво бе Шадииииии. Party
Сонга с поредната панделка Sick цепеща мрака. Stop

# 191
Ох, тая Сонгюл само я лъжат  Tired
Тоя как изпратил цветя на Наргис, гарантирам, че няма повече да се сети за Самет  Whistling

# 192
Олеее, ама тая Наргиз много куха била бееее ooooh!. Абсолютна кифла Mr. Green
Този път корделата на Сонга направо кърти мифки  Joy Joy Joy.

# 193
Шаади сега ще я хване, за това се върти около бавачката  Mr. Green

# 194
Ох, тая Сонгюл само я лъжат  Tired
Тоя как изпратил цветя на Наргис, гарантирам, че няма повече да се сети за Самет  Whistling
Ми няма ми, тя нали все чака ли чака принца на бял кон с дебелата пачка, Sick е, дойде най-накрая, ноооо не ми вещае нищо добро този Корай. Накрая страдащата, ще е тя и ще тичка след Самет, но тогава дали той, ще я иска.
Божеее, репетира пред огледалото за да събере смелост, къса ми се сърцето за Онур. Cry Няма да му стиска да й признае.

Общи условия

Активация на акаунт