"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 282
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Кити, ако не бе споменала Гуги нямаше и да проверя как се превежда.
Нещоооооо не съм в кондиция. Mr. Green
Е тя на мача бе с приятелката си.
Е той нали играе в Бешикташ, та демек отишла на мача заради него  hahaha

# 121
Лека нощ.

newsm47 smile3502

# 122
Ако и Демет беше там  Mr. Green Laughing

# 123

wavey wavey
Снощи безславно се предадох на съня и... съм поизпуснала tooth. Но пък виждам, че някак естествено лека-полека си идваме на думата newsm53 newsm47 newsm47.

Спорен ден, момичета!  bouquet
Май ще трябва да си купя плавници... при нас не спира да вали ooooh!

# 124
Хааай.  wavey
Последната дума е, че на маса за четирима newsm47 са седяли трима.  smile3502
Очаквам с нетърпение smile3539 Шади да я разкрие и да започне да си играе с нея като котка с мишка, хак да й е на Бетюл.
Скрит текст:
hahaha tooth
- Я влюбился в вас с первого взгляда!

# 125
Добър ден със сладурите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Още си спомням като започна сериала, Демет как се застрахова от слухове за нея и Фуки, пускайки снимки с Гейдуната с надписи "ашк"  Joy Joy Върте, сука и пак до там стигна  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Добре, че поне медиите не пишат за тях  Mr. Green

# 126
Добър ден със сладурите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Още си спомням като започна сериала, Демет как се застрахова от слухове за нея и Фуки, пускайки снимки с Гейдуната с надписи "ашк"  Joy Joy Върте, сука и пак до там стигна Joy hahaha Joy hahaha Joy

Добре, че поне медиите не пишат за тях  Mr. Green

И към днешна дата ли пак ги пише такива? Thinking
Медиите още ли ги спрягат Тери? Thinking
Аз пък си спомням момента в № когато Ляле предложи бебето да се казва Юсуф. Mr. Green Stop
Те май някъде след десети епизод се разделиха, нали!?
Две мишлета. Heart Eyes Heart Eyes
https://vk.com/dizimaniano?z=video254691686_456239046%2F5ff2424f … pl_wall_-60100797

Обаче малката не ми харесва както играе, направо декламира.
Не, че нещо, но съм гледала дечица в техните сериали, които с игра отвинтват главата на човек, истински актьори.

# 127
Наде, имам предвид, че върте и сука и пак се стигна до нея и Фуки на дневен ред  hahaha Joy
За медиите имах предвид за нея и Фуки да пишат  Peace

То всички бяха недоволни тогава  Crossing Arms И на дъската като играха дартс в парка пишеше двойката Демет и Юсуф  Tired Изобщо не трябваше да го намесват под никаква форма  Crossing Arms

Наде, май около 11-12 беше  newsm78

# 128
Наде, имам предвид, че върте и сука и пак се стигна до нея и Фуки на дневен ред  hahaha Joy
За медиите имах предвид за нея и Фуки да пишат  Peace

То всички бяха недоволни тогава  Crossing Arms И на дъската като играха дартс в парка пишеше двойката Демет и Юсуф Tired Изобщо не трябваше да го намесват под никаква форма  Crossing Arms

Наде, май около 11-12 беше  newsm78
Що за тъпня, ooooh! това Shocked не го бях забелязала, ай няма нужда от лансиране на г-на Ю.Stop

И понеже днес е 14 Март, точно месец след 14 Февруари да си припомним какво гледахме тогава, Crazy Crazy не че сме забравили де. Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=OuviRMZzwvg
https://www.youtube.com/watch?v=B8ZKS8fsf2w
https://www.youtube.com/watch?v=NbBoZfDnRZI

Журналята не пишат за Деметка и Фуркан, защото не им дават поводи, но нека отидат на сета Laughing и пак, ще си говорим, Mr. Green еле пък ако бяха в течение на РД на Демет. Mr. Green

Олеее, сладури, дали пак е нечия мечта или сън!? Thinking
Скрит текст:
- Любимый муженёк, я горжусь тобой!

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 12:19 от Neidjal

# 129
По-добре да не ги вкарват в разни статии  Peace

Много добро припомняне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нурай и Толга, Гьокче и Фатма ок, ма Демет и Юсуф(дето няма нищо общо със сериала) си беше пълна тъпотия  smile3516 smile3516 smile3516

# 130
По-добре да не ги вкарват в разни статии  Peace

Много добро припомняне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Нурай и Толга, Гьокче и Фатма ок, ма Демет и Юсуф(дето няма нищо общо със сериала) си беше пълна тъпотия  smile3516 smile3516 smile3516
Бе мани недей, че като гледам дъската smile3516 и ме удря трифазния. smile3515
То пък бива, бива, но таково изпростяване за първи път виждам в сериал, Stop пфууу, да не ми бе казвала за тази дъска, че чак ми става кофти за Фуркан. Rolling Eyes
То не е хубаво така да се изказвам ама май, ще излезнеш права, че е по-добре, че са се разделили.
Откакто това се случи се отпуснаха в играта си за разлика от началото когато бяха по-обрани, особено тя.
Четох коментари на фенове, които я следят открай време и същите те споделяха, че докато е била с Ю е била много тиха и сериозна, а и ти бе публикувала такива нейни снимки(нищо общо със сегашното лъчезарно и щуро момиче). Перифразирам, но смисълът на написаното не веднъж е този(сега да не се появи някой с нравоучения.....не може да знаем колко са се обичали и т.н(мен хич не ме интересува Peace) и тем подобни, ай няма нужда, Stop пиша това, което съм прочела, не съм се вкарала в джаза, Stop в реала съм, Peace но пък не съм и сляпа Peace, а и аз лично съм виждала техни снимки на които тя го гледа, а той зяпа обектива на камерите снимайки ги. Сакън да не би да не го фотнат ooooh! и да го пропуснат в пресата. Tired Stop
П.П. Аааа Тери, зависи от статиите.
Аз лично обаче не съм привърженичка на жълтите такива само и само да се пише нещо за някой си.
То вярно, че няма лоша реклама, но на мен лично жълтините са ми досадни.
Мдаааааа, както предполагах.
Ляле, ще започне да се чуди защо е мълчалив и какво не е наред, а той, ще се чуди как да прикрие притеснението си вместо да й сподели. Хем го разбирам и ми е жал за него, хем не го разбирам.
Скрит текст:

Любимый, что с тобой, не говори что ничего нет...

SET
Скрит текст:
Сонга пак цепи мрака с поредната си шашава диадемка.
То не бяха перушини из главата й, то не бяха пера по ушите й, то не бяха дрънкулки и висулки, то не бе чудо, #Crazy направо я правят на клоун, а Нюню с нейните роклички тип лелка ме втриса като я видя.
Сетови видеа.
https://vk.com/dizimaniano?z=video254691686_456239047%2F9caf9f14 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video254691686_456239048%2F5c2a62df … pl_wall_-60100797

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 13:49 от Neidjal

# 131
Еми ето, не е само мое мнение, че покрай него изглеждаше зле  Tired
Отделно раздялата им стана в периода с най-големите успехи на 309 и свалянето от екран на неговия  Tired
Аз си спомням тя работеше, а той се развяваше по курортите с Онур (Корай от Ашка), Цигането (този дето игра  с тях в ягодите) и още некви  Tired Чак го бяха питали за сватба и той буквално се изсмя  Crossing Arms
Не ми изглеждаха влюбени, кво да направя.
Са да дойде някой да ме критикува, но така усещам нещата  ooooh!

Лалето какво прави пак при майка си  Crossing Arms

Йълдъз си е виновна за това положение, сега да си сърба попарата  Mr. Green

Преди искаше да предлагат пари на Лалето да се отърват от нея, сега смени плочата  Joy
Ще видим кво ще стане ако дадат наследството на тях, ще иска ли да премахне снаха си  Sick

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 15:06 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 132
Еми ето, не е само мое мнение, че покрай него изглеждаше зле  Tired
Отделно раздялата им стана в периода с най-големите успехи на 309 и свалянето от екран на неговия  Tired
Аз си спомням тя работеше, а той се развяваше по курортите с Онур (Корай от Ашка), Цигането (този дето игра  с тях в ягодите) и още некви  Tired Чак го бяха питали за сватба и той буквално се изсмя  Crossing Arms
Не ми изглеждаха влюбени, кво да направя.
Са да дойде някой да ме критикува, но така усещам нещата  ooooh!

Лалето какво прави пак при майка си  Crossing Arms
Сигурно е на гости, но пък е без Онур. Thinking
Да не забравяме, че все пак са със заснети две серии напред(значи вече са на 41 по сценарий) а и не става ясно тези видеа и снимката от сета на коя серия са, от утрешната, или от някоя от предстоящите.
Обаче пак настана пълна тишина smile3506 за сметка на махленски видеа и снимки, които са бол. Stop
Никаква попара няма да сърба тя, ще я сърба Онур, защото той с къртовски труд изкарва пари за всички лентяи около него.
Тази въпросна снимка с двете не е ли от видеото, за което писаха, че е от Ава, newsm78 или се бъркам? newsm78
Ходиха в Ава та се не видяха, няма и да отидат, поне Онур да не бе споменавал пред лачената та ни раздразни. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 15:18 от Neidjal

# 133
Ааа ето го бабаджъма  Heart Eyes

# 134
Ааааа ясно, като гледам интериора е видно, че и тримата, ще са на гости в Сонга.

Общи условия

Активация на акаунт