Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 562
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
z.2012,изобщо не съм облякла кимоното. Rolling EyesС моите здравословни проблеми,нямам голям избор.За АИП без книгата,ми е трудно от противоречията.Та явно Гапс.

# 16
Здравейте, препоръчайте ми домашни тренировки за вътрешната част на бедрата. Там май е най-зле.
Преди малко правих упражнения с моята 9 кг жива тежест и корема ме заболя леко..

# 17
  • някъде
Човек докато си изпрати детето на училище и вече нова тема, та даже и две страници изписани  Simple Smile Hug
Духче, моите въглехидрати не са ориз и тем подобни, ами са си сериозните въглехидрати- вафлички, кексчета, шоколадчета  Crazy
Зетче, ще успеем   Hug Wink

# 18
Госпожица Дух, благодаря за темата! Hug

Да отговоря на въпроса ти от предишната тема- далеч не тренирам часове на ден, въпреки че би ми било много приятно!
Общо взето ми се събира час-час и половина на ден, според зависи. Вечер задължително Шон - Т25 е само 25 мин, но после разтягам с моя си йога практика. СУтрин имам време само за 20-30мин. йога, но ще се опитам да се организирам по-добре. От петък до неделя тренирам по-интензивно, но сега точно сега! Twisted Evil ми влязоха разни изпити и концерти в програмата. Утре съм на репетиция с пиано. ВМесто да им се радвам, ядосвам се, че ми развалят тренировъчните цели. Имам концерт на Великден, а не се радвам. Май трябва да се замисля върху себе си....

Мания ми е да се организирам по-добре! ooooh! Ставам рано- в 5, но работя преди да станат децата, и вечер до късно работя пак. Трябва да се науча по-добре да разполагам с времето си....Не ми стигат 24 часа.
На всичкото отгоре имам и разни спънки- пак се разболя жената която гледа децата, и изпуснах 2 групови бокс тренировки. Много ме е яд!

Много минуси и постигнати цели в темата, момичета!
Отивам на тренировка.

# 19
  • тук и там
Благодаря за новата тема! bouquet
Д и д и,моите проблеми са от същото естество и действам по същият начин-със сладкото имам предвид.То и килограмите и мерките са ни едни и  същи,явно не е случайно.Снощи пак се олях направо.Вече  не съм сигурна че ще се справя този път.Ей сега ще направя само една кратка кардио тренировка-колкото да не е без хич днес и това ще е.. Следобед и аз на фризьор.Надявам се да не ме окепази ,та съвсем да се сдухам. Peace

# 20
Благодаря за темата, Духче! bouquet
И аз много обичам сладките неща и нямах ден без да хапна вафла, шоколадче, сладкиш и подобни. Сега с 90ДД ги ям веднъж на четири дни. Установих, че колкото повече ям сладко, толкова повече ми се яде пак сладко. Сега не усещам глад за сладки неща, по-скоро нещо солено ми се прияжда.
Днес съм въглехидратен ден. Закусих червен портокал, обядвах вкусен типов хляб (толкова е бил типов явно, но се топеше в устата, едва се спрях Crazy) с имамбаялдъ. Имаше парчета патладжан, чушки, хареса ми. За вечеря планирам чийзкейк, ако има в СВА. Преди много правех сладкиши, торти, кексове, кремчета... Но тъй като децата и мъжът ми са от друга планета, не от моята, почти всичко си изяждах аз. Embarassed И се спрях, въпреки че ми беше много мъчно в началото. Joy

# 21
  • София
Здравейте и от мен,

то след 8-ми, на който повечето сме се поглезили с нещо, е нормално да нямаме толкова с какво да се похвалим. Аз задържам един килограм вода следпразнично, но уикенда ще го карам лекичко - салати с пиле и кефир и мисля, че до понеделник ще съм го изчистила.

# 22
Здравейте и от мен.
Докато се намотам да се разпиша и нова тема-за което благодаря на Духче.
За осмомартенското предизвикателство не ми достигнаха 2 кг до целта,но все пак съм доволна.
Снощи обаче празнувахме юбилей на баща ми на заведение и малко се изтървах в яденето.Затова и днес не посмях да се кача на кантара. Embarassed
Преди 2 дни направих 5км. на крос тренажора и от тогава ме боли коляното.Пренатоварих го явно.
Отивам да чета назад ,че доста време не се бях разписвала.
Май месец съм на абютирент и имам да свалям поне още 10кг-постижимо ли е?
Вдъхнете ми надежда Rolling Eyes

# 23
Да, напълно постижимо е. Дерзай Simple Smile

# 24
Не мога да ви стигна, девойки  bouquet
Мен именно сладките неща ме докараха до китски размери  Embarassed Тестото не, ама пусто сладко  Heart Eyes
Тренирам по час на ден на кросатренажора и няма търпение да се оправи времето, за да се науча да тичам, че ми писна тоя крос Confused Исках да ви попитам нещо глуповато, ама ще питам де  Embarassed Много ми харесват лукчетата с вкус на грейпфрут и по едно две на ден дали ще ми се отразят зле в дългосрочен план  Embarassed

# 25
Георгиева, мисля, че от достатъчно дълго време задържаш настоящото си тегло и 1-2 лукчета няма да обърнат посоката, но можеш да следиш и при равни други условия и не промяна в режима, ако видиш, че килограмите тръгват нагоре, да ги спреш. Ей това казваше и Духчето, че диагноза отслабване е ужасна диагноза. Цял живот да те е страх две лукчета да изядеш.

# 26
  • София
Ох и аз се подведох и ядох парче торта - бисквитена, сега ме е яд, не заради друго, а защото гоня резултати до 25-ти. Все пак ще приключа с парчето торта и друго няма да ям днес, утре ще наваксам с протеина с пиле.

Отчитам тичане 5 км и упражнения за ръце.

# 27
  • На топло
Здравейте момичета!
Прочетох по диагонал какво сте писали, големи теми сте бистрили  Wink
Вчера имах гости с приспиване от Бг, имаше доста вкусни неща за ядене и се увлякох в количествата. Тази сутрин се събудих гладна( ама много гладна)  Shocked, след няколко дни ще имам МЦ и не знам как да се залъжа. Всичко ми стяга...
Поне тази вечер гостите ще вечерят на ресторант и няма да бъда изкушавана  Mr. Green ,ще си седя мирно вкъщи и ще пия чай, чай ( а ми се яде шоколад  Crazy)
Мерси за новата тема! надявам се вчера и днес да са единствените ми забежки за месец март.

# 28
Момичета, а като си хапвате тортички после нямате ли период на покачване и задържане на килограмите? Аз съм забелязала, че при мен няма покачване веднага на следващия ден, а след оримерно 3-4 дни чак и след това задържам известно време преди да започна пак да отслабвам. Ето за това и докато съм на режим не ми се и прияжда нищо сладичко или тестеничко, защото това означава да зачеркна труда и усилията си до този момент.

# 29
  • София
Не, тортата не ми се отразява на свалянето на килограми, неведнъж съм имала и минус след торта, ако спазя общите калории, като даже гледам, ако ще е торта да финиширам към 1000 за деня. Проблемът е по-скоро с мазнинките, според мен забавя изчистването им, а в момента и с това се боря усилено и тортичката най-вероятно е направила тренировката ми по-малко ефективна.

Общи условия

Активация на акаунт