Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 597
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • На топло
Не съм доволна от месец март, съвсем през просото я подкарах.
Големи надежди храня за месец април  Crazy май пак трябва да се хващам за тефтера и да пиша всичко, което ям и правя, за да имам реална представа. Иначе става мазало, тук една хапка, там една филия....
Внимавайте със спорта, особено след 40г. Миналата година си докарах много болезнена травма на една ръка, след скачане на въже. Задължително загрявка. Правих всякакви изследвания, за да разбера от какво е, не ми беше дошло на ума, че може да е от това
повтаряне на движението ( такава травма се получава и при играчите на тенис.) А иначе съм спортна натура и не е като да не съм правила други неща през това време.
През месец април ще залагам на яйца, риба, малко месо и много зеленчуци. И плодовете си запазвам, защото много обичам.
Всичко сладко ми е препъни камък, защото количествата не могат да се контролират. Особено в компания ooooh!

# 646
Привет!  Hug

Днес съм 53.5кг

Отпадна ми един лекторски час и припнах набързо към парка- 8км умерено темпо на гладно
Закуска 0
Обяд салата риба тон с краставица, зелении и 2 варени яйца.
Петък ми е ден за бокс, но сменят прозорците на залата и всички часове паднаха.
Вместо това довечера отивам на Бикрам (хот йога) 90мин.

Успешен и спокоен ден на всички!  Hug

# 647
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добър ден и от мен, нищо, че не ме отразявате 😊😊😊😊И днес кантара ме зарадва,втори ден е тръгнал надолу, то какво беше това неблагоразумие?????Вчера цял ден на зелени салатки, риба тон и суджук. Чувствах се много изморена вчера, незнайно защо. Добре, че днес вече нямам мускулна треска.

# 648
Добър вечер  bouquet
Да се похваля първо - почнах нова работа, за която си мечтая от дете  Heart Eyes Малко ми е притеснено, но ще стискам зъби и ще се науча. Както казва новата шефка "Няма ненаучен човек". Днес бях на тиймбилдинг с колегите и така ми се беше свило под лъжичката, че ядох половин овчарска салата и ябълка за обед. За вечеря в нас малко се поосвиних със супа, пържола, сирене и домат, но гледам да не го мисля, че цял ден почти не съм яла. Тренировката на кроса я пропуснах и сега нещо ми е виновно, но определено трябва да се стегна, че нещо почва да ми се превръща в мания тоя кространажор и имам натрапчиви мисли, че ако ден не го въртя, ще надебелея, което е супер тъпо, ама.....Освен това ще давам дежурства и ще се наложи да поразредя кроса май  newsm78

# 649
Добро утро момичета  Hug

Добър ден и от мен, нищо, че не ме отразявате 😊😊😊😊И днес кантара ме зарадва,втори ден е тръгнал надолу, то какво беше това неблагоразумие?????Вчера цял ден на зелени салатки, риба тон и суджук. Чувствах се много изморена вчера, незнайно защо. Добре, че днес вече нямам мускулна треска.

Как да не те отразяваме - аз те чакам да разкажеш как минава спиннига, харесва ли ти, добре ли ти действа  Hug

georgieva88 - честита нова работа и много професионални успехи ти пожелавам  bouquet Сега от емоции кантара ще те зарадва много  Peace

amore - добре дошла. И аз напълнях от хапчета и вече една година ги боря тези 10 кг. с които се накичих. Килограмите от хапчета са наистина мноооого упорити  Tired

Hello♥J - април месец със сигурност ще е по-лесен за отслабване от март. Времето е по-хубаво, излизат хубавите зеленчуци и плодове, и разбира се любимите ми агнешки главички  Mr. Green Сигурна съм, че ще успееш. Менюто ти е доста добро  Peace

Deziderata - много добри резултати браво Simple Smile

Аз от изминалата седмица Моно стигнах до 52,400 кг. Днес ми е захранващ ден, затова няма да споделя менюто си  Mr. Green, а от утре пак на айрян и Моно до петък. След това ще идва ПМС-то и ще трябва да устискам, а след това отново Моно, за да преборя остатъка. Тези 2 кг. ще ми изядат главата, но няма да мирясам, докато не ги преборя  Twisted Evil

Усмихнат ден на всички  bouquet

# 650
  • София
И аз март го зачеркнах,нищо ново все същите кг.

# 651
Добро утро, момичета  Hug
И аз март го зачерквам, защото почти нищо не свалих. Даже смея да кажа нищо, но каквото такова. Сега продължавам пак Flutter
Успешен дем на всички bouquet

# 652
Здравейте  bouquet в миналата тема бях писала в началото...обаче известно време не влизах във форума или пък за малко, не съм чела .. За този период си спортувах редовно, обаче..с това ядене никакъв ефект, по-скоро даже отрицателен отколкото положителен .. :/ ако ги нямаше тренировките щеше да е и по-зле..Попринцип преди си записвах всяко нещо, което хапна, но сега известно време не съм отваряла дори приложението..както Hello♥J е написала, една филия, една-две хапки и...така се почва докато стане едно мазало и..крайният резултат никакъв  Thinking
Реших да почна да пиша отново в темата за да мога да получавам мотивация, съвети и този път да съм по-стриктна и да има някакъв прогрес..Вие на какъв хранителен и тренировъчен режим сте?

# 653
Здравейте  Hug, аз сега съм се зачела в "Яж мазнини и отслабвай". Харесва ми. Имаше някака част, в която се обясняваше ,че не хормоните са виновни в началото на напълняването, а яденето на много въглехидрати. За себе си съм съгласна, че е така.

Това не исках да го пиша преди да отида на лекар, за да не подведа някого. Преди два месеца започнах с две лунни гладувания. Първото го направих около 3-4 дни след първият ден на цикъла ми и следващото след седмица. Изкарах си ги пълни 24 часа, като предния и следващия ден ми бяха само с лека храна - сварени зеленчуци. Ефекта - цикълът ми прескочи, изобщо не ми дойде. А това не ми се е случвало от 15 години. Много се бях шашнала, след това открих НВ-ВМХ за сега два пъти е нормално всичко, лекаря каза, че няма нищо тревожно.
Четох много статии и в тях пишеше, че при гладуване и падане под някакъв предел на мазнини в тялото овулация няма. Но аз имам 30 процента мазнини в тялото... Накрая открих една статия на английски, в която вече пишеше, че няма значение, колко мазнини имаш - тялото може да реагира много остро на глада и да спре овулацията...

Иначе март месец кантара мръдна с кило надолу след два дни ядене на риба и салати. Трябва по-често да я включвам в менюто.

# 654
Лъчестлъч, това за въглехидратите е така.Не дават дълготрайно чувство за ситост и лично аз ако съм хапнала нещо въглехидратно след 1 час пак ми се отваря апетита.Затова в диетите се набляга повече на протеина, но все пак не трябва да се изключват напълно въглехидратите.Преди, когато спазвах стриктно режим ядох въглехидрати до 15ч., след това само храни, богати на белтъчини.Иначе като цяло идеята за въглехидрати за вечеря е малко кофти  newsm78 Хранех се само с плодове, зеленчуци, месо и риба.Сравнително рядко да си позволя нещо вредно.И за по-малко от година свалих повече от 20кг, лятото бях 53кг-само на 3кг от голямата ми цел, но от тогава до сега...се върнах почти в началото  Confused Затова вече реших наистина да се взема в ръце, за да не стане още по-зле, защото натам е тръгнало..  Sad

# 655
Аз бих искала да се самопотупам по гърба, че общо взето си спазвам режима, резултата не закъсня.
Но напоследък имам малко проблем с кръста, боли ме в определени позиции, мисля си настойчиво за йога напоследък, но засега не мога да я вместя в програмата си. Дали бихте ме насочили към сайтове или клипчета с йога за начинаещи, Dezi може би? Благодаря ви предварително.

# 656
Аз бих искала да се самопотупам по гърба, че общо взето си спазвам режима, резултата не закъсня.
Но напоследък имам малко проблем с кръста, боли ме в определени позиции, мисля си настойчиво за йога напоследък, но засега не мога да я вместя в програмата си. Дали бихте ме насочили към сайтове или клипчета с йога за начинаещи, Dezi може би? Благодаря ви предварително.

Заповядай! Hug
Много хубав, огромен сайт:
http://www.yogajournal.com/category/beginners/

Пауър йога с Родни Йи  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=CiSfp--9jM0

6ти ден съм БВХ и преди малко освирепях за въглехидрати. Забърках си 3 яйца с масло, вече съм опитна и знам как ще излекувам въглехидратния бяс.  chef

# 657
Благодаря много, Дези  bouquet
Ще се пробвам.

# 658
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добро утро момичета  Hug

Как да не те отразяваме - аз те чакам да разкажеш как минава спиннига, харесва ли ти, добре ли ти действа  Hug

georgieva88 - честита нова работа и много професионални успехи ти пожелавам  bouquet Сега от емоции кантара ще те зарадва много  Peace

amore - добре дошла. И аз напълнях от хапчета и вече една година ги боря тези 10 кг. с които се накичих. Килограмите от хапчета са наистина мноооого упорити  Tired

Hello♥J - април месец със сигурност ще е по-лесен за отслабване от март. Времето е по-хубаво, излизат хубавите зеленчуци и плодове, и разбира се любимите ми агнешки главички  Mr. Green Сигурна съм, че ще успееш. Менюто ти е доста добро  Peace

Deziderata - много добри резултати браво Simple Smile

Аз от изминалата седмица Моно стигнах до 52,400 кг. Днес ми е захранващ ден, затова няма да споделя менюто си  Mr. Green, а от утре пак на айрян и Моно до петък. След това ще идва ПМС-то и ще трябва да устискам, а след това отново Моно, за да преборя остатъка. Тези 2 кг. ще ми изядат главата, но няма да мирясам, докато не ги преборя  Twisted Evil

Усмихнат ден на всички  bouquet
😊😊😊😊😊 Благодаря, Вяра!!! Спининг мина добре, не умрях. Очаквах на 8ругия ден да имам мускулна на краката, но уви, имах на гърдите 😊😊😊Два дни се чувствах отпаднала от мускулната треска. Дори в четвъртък ме домързя  да заведа детето на градина, поспахме си доволно. Имах нужда от активна почивка.

# 659
  • На топло
Здравейте момичета,
Нов месец, нов късмет  Laughing
Iv.elina - само кажи и ще те отразявам всеки път  Hug
Вяра - мерси за мнението, всъщност всичко зависи от нас самите и от усилията ни.
Аз днес се размазах от ходене, не си чувствам краката.
Утре ще пиша повече, че умирам да полегна с книжка ми.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт