Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Привет на всички. От скоро не съм писала, а и защото не мисля че ми е мястото тук. Само да кажа относно храненето няколко дни гледам да се ограничавам и да се натоварвам тичане, упражнения, ноо имам огромен проблем цикъла все още не ми е дошъл, а сега събота и неделя си ям и сладко сутринта ядох и днес е ям, за да ми дойде ама това наистина ме притеснява. Спазвах март месец някакви диети явно е повлияло доста ама вече се отказах няма смисъл и не спазвам само се ограничавам от сладко, тестено и така.Четох че и от много натоварване е възможно?

# 661
Хелоу
аз да дам признаци на живот.
При братята македонци се разболях и... голяма гняс беше храната в хотела - само мощно закусвах с варени яйца и кашкавал - зеленчук няма, плод няма, нищо няма. На обяд и вечеря ме храниха с ориз, пържени картофи от плик и смески от царевица и грах  Sick Добре че вчера се усетих, взех си две яйца от закуската и ги изядох на обяд, като директно отказах царевицата, граха и гъбите от консерва, които ми бяха сервирали.
В рейса имах една ябълка  и еидн портокал, на фона на всички хрускания от съседните седалки ми беше добре  Mr. Green По разболях се малко там и честно казано много се радвам, че съм си у дома!
килограмите вървят НА ГОРЕ и не зная защо... пак се замислих за нещо много стриктно или глад или моно или нещо друго.. но цяла нощ някак си спя и се пробуждам и си мисля "ти си най-добрия си приятел и ще даваш на тялото си това, което му е нужно, когато му е нужно и в количеството, което му е нужно!" та така

иначе всички ви прочетох  Hug ама нямам какво да кажа по споменатите теми

# 662
O ne... взимам си думите на зад - ще се гладува Simple Smile
вярно, че съм в ПМС и не съм ходила до вц то, но влязох в темата 67.700, смъкнах до 65.800 по едно време, но днес съм 69.4.... такова нещо от много години не съм виждала на кантара и се чувствам като бясно животно в клетка...  Cry Cry Cry Cry

# 663
  • тук и там
Ето нещо за ниското тегло,претренирането и аменореята.Принципно, иначе си нямам на идея какъв е конкретният случай,но е интересно четиво  Peace
https://www.facebook.com/ines.subashka/posts/10158411054015075

# 664
Здравейте  Hug, от известно време ви чета и много ми харесва групата ви. Реших да се включа с молба за съвети, имам да свалям 30кг, на 43г съм и отдавна не ме тресе суетнята като на младини Embarassed, обачееее здравето е нещо друго.Трябва да се вталя задължително, с хашимото съм и тежка сърдечна недостатъчност...наченки на диабет абе лоша работа.Пазила съм диети най-добре се чувствам на протеини и зеленчуци - това и правя от 27.03.не близвам сладко , газирано и въглехидрати.Ще се тегля утре и ще споделя за седмица резултати.Приемам съвети и препоръки. bouquet

# 665
  • тук и там
Добре дошла,mamaMecka!Аз съм на твоите години,и също имам да свалям доста-към 13-15 кг.Здравословни проблеми обаче нямам.... за сега.(предвид храненето ми последните години и месеци може и да се появят скоро).След като се чувстваш добре със протеини и зеленчуци,продължавай така!Във всички режими за рестрикция  на теглото които имам  аз,се набляга точно на зеленчуци и протеин.Мазнините(във моите режими) се свеждат до една лъжица зехтин със салатата,половин към храната на обяд и няколко ядки  или лъжица тахан като следобедна закуска(30 гр). Това за моите режими.Предвид здравословните проблеми които имаш(сърдечна недостатъчност и хашимото)-нищо не препоръчвам,не съм лекар,по-добре се консултирай каква диета е подходяща за теб със човек който е наясно  със материята ..Най-вероятно ще се препоръча  диета  точно със ограничаване на мазнините и ВХ,но все пак -както казах не съм наясно!Темата е страхотна за подкрепа и мотивация.За съвет и препоръки-по-скоро лекар или поне консултация със такъв по време на диетата!

# 666
Здравейте момичета  Hug

iv.elina - радвам се, че ти понася. Правите ли коремни и лицеви по време на тренировката? Питам, защото явно всеки треньор води тренировката различно. Стандартния спининг няма такива неща, но тази, при която ходя аз дава лицеви, коремни и упражнения с гири, и това всичкото е по време на самия спининг. Та ми е интересно при вас как протича тренировката. Аз имах мускулна треска основно на дупето  Grinning

Духче - добре дошла отново. Много е гадно това с храненето - и на мен ми се е случвало една кофти кухня да ми развали цялата почивка  Tired Ако си решила да гладуваш или да правиш Моно горещо ти препоръчвам да изчакаш да ти свърши ПМС-то. Сега си подута така или иначе от него и каквото и да правиш кантара няма да мръдне, а това ще те демотивира съвсем.

mamaMecka - добре дошла. 30 кг. са си сериозно предизвикателство. С ограничаване на сладко, солено и тестено със сигурност ще пребориш доста килограми, така че ти пожелавам успех  Hug

Аз вчера имах свободен ден и направо се учудих, че от 1 гофрета, 1 малка пица, 1 кутия карамелицирани пуканки и 1 л. фанта може да ми стане толкова тежко и гадно. По принцип си знам възможностите и това си е капка в морето, когато реша да ям, но вчера направо се учудих. Най-вероятно ми се е свил сериозно стомаха и затова стана така, което разбира се може само да ме радва  Flutter
Днес стартирам новата серия Моно с айрян и утре ще се премеря, за да видя от къде започвам тази седмица.

Успех на всички  bouquet

# 667
Вярка, сигурно си права  Hug аз съм и болна малко и съм сигурна, че поне едно кило от тези не е реално, никога не съм се издувала толкова, но в предишните дни дори обувките ми бяха тесни и ми израниха краката... пръстенът, който ми е широк на всеки пръст, сега се е впил - това не може да се случи от 3 дни кофти храна, па ако ще и само баници да съм яла (което не съм де). Ше поизчакам малко, но мисля да си правя по-често гладни дни и така.
За обяд ще правя яйца на очи домашни и салата, за вечеря съм купила пъстърва със салата. И май ще включвам и месо вече... и така Simple Smile Следобяд плана е да ходим на стадиона с ММ да ме тренира, ма както малко ми е лошо съвсем ще е красота  Confused

mamaMecka  bouquet успех

# 668
  • На топло
Здравейте  Hug
На мен като цяло събота и неделя са ми трудни дни, защото имам много изкушения. Семейството не е на диета и няма как да не им готвя това което обичат.
Отчет за днес -
3 - три мандаринки ( ужасно вкусни и сочни, добре, че се спрях на време) и зелен чай.
О - голяма зелена салата с краставица, 1 яйце и зелен боб. Изпих едно капучино, защото кафето наистина леко обира апетита.
В - замислям да е много лека.
Вчера, като повечето съботи, бяхме навън и не мога да кажа, че съм яла супер диетично Crazy
Госпожица Дух - успокой се и не се отчайвай заради цифрите на кантара. Знам, че е трудно, но ако те обхване паниката дали ще ти стане по-добре? Мисля, че готвиш много полезно и разнообразно, по това което си споделяла като меню. За ходенето до ОО, на мен ми действа ( истински) зелен чай и сок от червено цвекло.
MamaMechka - Кайсия ти е дала много точни съвети. Хубаво е да свалиш килограми заради здравословните проблеми, но след като поговориш с личния лекар. Със сигурност трябва да бъде много бавно и да включиш физическа активност.

# 669
Госпожица Дух, доколкото разбирам си пътувала тия дни, аз при по-дълги пътувания отичам и се подувам, така че, според мен е от това. Ще се махне водата, споко Simple Smile

# 670
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хелоуче 😂😂😂😂.Вяра, може би 45мин.карахве колело, после върнахме пак педали и бяхме със гирички в ръце.След това на постелка правихме упражнения за краката и щяхме да правим да го им, но аз тръгнах, че имах ангажименти. Опасенията ми бяха, че дупето ще ви боли здраво и на другия ден няма да мога да седна, но уви. И идната седмица ще направя един ден спининг, а през другите 4  ще бъда на фитнес.

# 671
Днес се претеглих, килограмите са същите като миналата седмица. 
Храня се нормално, нямам залитания.
Мисля да поразмърдам нещата с няколко дни само на плодове и зеленчуци.

# 672
Благодаря за топлия прием  Hug, ще ви чета и ще си крада идей от вас, от лекарите се отказах ( ужасно е да клатят глави и да те гледат като обречен), пия си лекарствата и ще се тегля веднъж седмично.Успех на всички в борбата с килцата Simple Smile

# 673
  • На топло
Напишете какво ядете днес?  Mr. Green
МамаМечка - ти си знаеш...аз бих потърсила все пак лекарско мнение. Знам, че е трудно да намериш специалист, на който да се довериш.

# 674
Госпожица Дух, да не би да е свързано с вътрешните вени? Помня, че ти каза, че имаш проблем със задържането на много вода. Дано вече си овладяла проблема. Може би не е тлъстина, а само вода.
Стискам палци!

Отивам на Бикрам. Мъжете ще се гледат в къщи.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт