Февруарчето е тука - плаче, смее се и гука

• 59 227
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Ще опитам с лавандулата. На вилата обаче има доста комари вечер и ме е страх, че няма да бъде достатъчна защита.

# 361
На първо четене не се сещам как да я отучиш, но ако може да те посъветвам да не слагаш ръкавички или друго на ръцете. Защото ако тъпче толкова настървено ръцете, както моето момче, ще си натъпче ръкавичката в устата и кой знае какво може да стане.

Тя като й сложа нещо - ръкавички или чорапки, като усети че има нещо и не може да го лапне, не ги лапа. Но не мога постоянно да й ги слагам, все пак е лято вече. Аз преди това не съм й слагала нищо на ръцете, защото ги махаше. Иначе и това както казваш ми е минало през ума, да не ги нагълта, все я проверявам вечер ...

# 362
В една друга тема ми дадоха това като репелент.
http://apteka.framar.bg/30037564/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%B4%D0%B6 … -100-%D0%BC%D0%BB
Някой знае ли дали е ефикасно?

# 363
Момичета имам притеснение от снощи.Калоян има обилно разстройство,от снощи до сега три пъти.Утре имаме час при педиатърката,днес й звънях,но не ми вдига.Някоя от вас да се е сблъсквала с такъв проблем?Мога ли да изчакам до утре или да взимам някакви мерки от сега?Иначе нищо друго видимо му няма,няма Т,жизнен и енергичен си е.Предлагам му по-често вода и по-често го кърмя.

# 364
Щом го кърмш яж нещо запичащо ти. Следи го да не се дехидратира (дали пишка нормално). Но ако продължи разстройството бих го завела някъде или ще звъня настоятелно на педи-то.

Аз всъщност влязох да ви питам вашите хора пънат ли се да се изправят да сядат и дали е ок вече? Че моето момче постоянно го прави и се изнервя легнал, не му се лежи вече... На 3м и 20д е, но терминът ми беше средата на март, не знам дали това има значение за развитието на гръбначето.

# 365
За разстройството, цвят, мирис как ти се струват? Да не би нещо моментно да е, от топлото, да си яла нещо по-разхлабващо, де да знам... ако няма Т, яде с апетит и изглежда жизнено детето, все ми се струва, че няма място за голяма тревога, а и утре ще го види лекар, имате час. Все пак, можеш да продължиш да призвъняваш на педиатъра му, за да се консултираш лично. Ако нещо се влошат нещата, можете да посетите и спешен кабинет/отделение. Аз лично, като ме хване нервата, си задавам въпросите в уебсъветника, за който писах преди, но пък и там не отговарят на секундата...
Точно с такова не съм се сблъсквала, но след месец и нещо лактазен дефицит, видях какви ли не цветове, консистенции, миризми и прочее. Включително детето не се хранеше баш както трябва и нададе много слабо третия месец, но това е положението. Вече е добре, де, премина и това чудо.

За изправянето, моят шушон изобщо не лежи и 2 мин., още щом го оставя и е обърнат по корем с вирната глава, разбира се, изморява се бързо, започва да хленчи и щом го обърна по гръб, познайте... първата му работа е да се изтърколи по корем... Наддига се от легнало положение да сяда, понякога му помагам, набира се на ръцете ми и го държа за няколко минутки, щом пък толкова иска и има сили, нека се набира.

# 366
Точно от легнало положение като го хвана за ръце сам се набира до седнало и се кефи, чак пищи.

# 367
Благодаря,момичета  Hug В крайна сметка се свързахме,каза да му дам пробиотик и да не се притеснявам.И аз мисля,че е от топлото,въпреки че вчера гледах да сме навън предиобяд и надвечер,уж да не е в най-големите жеги,ама явно пак си е било достатъчно топло.
И Калоян вече много държи да е седнал,не може,напъва се и се опитва да се набира и след серия неуспешни все още опити започва да се ядосва,много е смешен Grinning

# 368
В крайна сметка за комарите , аз взех някакъв гел на Чико. Търсих този Бочко, който сте коментирали, но не го открих и трябваше да взема нещо, че ще ходим на село.
Явно всички бебета искат да сядат вече. Ми, то голямо лежане пада, но ще теябва да почакат още малко, че им е раничко.

# 369
  • Германия
Ние днес правим последни приготовленияи тръгваме за БГ,  дано на малката й понесе пътя, доста е все пак.

Леле, за нея колко дрехи съм приготвила, та то моите + на мм са по-малко! Луда работа

Аз питах тук в аптеката за нещо против комари за бебета, казаха ми че всичко е за деца 1+... така че нищо не взех..

# 370
  • София
Може ли кратка информация какво се коментира в темата ....нямам време да чета

# 371
Аз питах тук в аптеката за нещо против комари за бебета, казаха ми че всичко е за деца 1+... така че нищо не взех..
TeoM83, лек път!

По тоя повод... вчера на скъпия му продали в аптеката някакво Бочко... ама дори не е това за след ухапване гелчето, ами някакъв най-обикновен крем. Някакъв мъж го обслужвал, явно и той хал-хабер си няма, умували двамата върху заданието ми за репелент за бебе и накрая ми донесе защитен крем за лошо време или нещо от тоя род. Паднах от смях, мажа си ръцете с него сега.  Mr. Green

Поръчах една гризалка на Лорели, пфууу, отвратителна е, тежка, груба, много грозно изпълнение #Cussing out, а на картинката изглеждаше симпатично пингвинче. Добре, че не е скъпа и ще я хвърля без угризения.

# 372
  • Германия
TeoM83, лек път!

По тоя повод... вчера на скъпия му продали в аптеката някакво Бочко... ама дори не е това за след ухапване гелчето, ами някакъв най-обикновен крем. Някакъв мъж го обслужвал, явно и той хал-хабер си няма, умували двамата върху заданието ми за репелент за бебе и накрая ми донесе защитен крем за лошо време или нещо от тоя род. Паднах от смях, мажа си ръцете с него сега.  Mr. Green

Ох, мъже! Какво да ги правиш  Joy

# 373
Ех, тези мъже Laughing
За комарите за стая аз взех машинката на Чико с ултразвук за контакт. Ще я потестваме и по-нататък сигурно ще вземем и тази за количка, на батерии пак с ултразвук. Ако е ефикасна де. Та няма да го мажа с нищо.

Тео, лек път и от мен Simple Smile

# 374
Електра, търсих и аз такава машинка за вкъщи, но не намерих. Моля те драсни от къде е, че ни изядоха!

Общи условия

Активация на акаунт