Февруарчето е тука - плаче, смее се и гука

• 59 165
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Наистина с това време не ще полудее. Ами незнам какво ....а още не е дошло оооще по лошото време ...тогава не се виждам !😢

# 556
И ние излизаме. Още есенно яке не съм купила обаче, какво се чудя и аз не знам Laughing Слагам едно ватирано горнище за яке засега. Купих си и полар за бебеносене и се опаковаме и с него и така Simple Smile

# 557
  • Montana, Bulgaria
Стига да не вали винаги сме навън. Но дъжда съсипва работата. Яке и аз не съм взела още. Навлича го и бута в количката. Добре, че си я харесва и му е приятно са седи в нея.

# 558
От известно време и Кайо седи в количката си, но аз не обичам да излизам с нея като вали. При дъжд се гушваме под полара и чадъра и ни е супер Simple Smile

# 559
Мен студ не ме плаши, но дъждът няма как да го спра, айде количката ще я покрия с дъждобран, трябва и аз да се опаковам с дъждобран и да газя, за да му угодя на наследника.

Аз, върлата привърженичка на носенето, не мога да нося по здравословни причини, раницата просто не ни е вариант. Cry

# 560
Еххх, Бона, кофти Sad И аз имам болен кръст и се чудя кога ли ще ме предаде Confused Дано се държи още малко Praynig

# 561
Внимавайте с т.нар нов грип, всичко живо из парковете днес подсмърчаше. Включително моето дете Sad разболява се.

# 562
  • Montana, Bulgaria
Стискам палци да подмине всички ни.
Някой да е правил домашни бисквити подходящи за малчовците ни?

# 563
  • София
Да споделя нещо ...... днес от 17 часа сме.на ехограф на стомахчето .... надявам се всичко да е наред защото напоследък повръща доста често.

# 564
Ния, оздравявайте Hug
Михаела, стискам палци всичко да е ок.
И ние трябва да ходим - на нефролог, че има шушо разширено бъбречно легенче, което следим още от ФМ. Дано е надраснал проблема вече Praynig

# 565
Ниа, хубаво е предупредила, ама ние лепнахме тая гадна гадост.
Ама голяма гадост, снощи като вдигна една Т и цяла нощ така. Дадох Панадол, ама не я свали, аз и не настоявах да я сваля, защото беше 37.6, не е страшно, но мерех през 10 минути, ако се вдигне повече да тичаме към спешен.
Всичко започна с кихания и обилни прозрачни сополи, които по едно време започнаха да го давят. Правих му инхалация с лук, която се изразяваше в стоене в близост до печката, на която вреше нарязан лук в едно канче. Промивка с физиологичен разтвор на нослето като почне много да хърка, и спахме на "чеснови изпарения" (смачкан чесън сложен в блиост до леглото). Малко бабини илачи, но на такова малко човечЕ, какво да му давам... няма какво. Тази сутрин нослето вече не тече и Т спадна, ще видим днес какви ще ги заформим, дано да е минало с това.

Пазете се, но ако стане нещо, не се шашкайте твърде много!

# 566
След количество сополи за 8 месеца сутринта направи ларингиални пристъпи и ми скъси живота. Обаче не е вирус при нас, а е алергично явно, мисля да я водя при Мустаков, от сега е на фенистил.

# 567
Имам въпрос към февруарките, които все още кърмят, ако има такива:
- бебета ви будят ли се нощем за кърмене и ако да колко пъти горе-долу?
- как се справяте с кърменето: взимате от кошара-кърмите-връщате в кошарата (и така няколко пъти на нощ) или спите заедно и кърмите легнали?
- какъв е примерният ви начин на хранене, и най-вече в колко часа и какво давате или ще давате като "вечеря"? (аз нямам вечеря, всичко след 16ч е кърмене)

Имам 2 хранения с твърда храна и всичко друго е кърмене на поискване; последното вечер е към 21 ч и заспива; но след това заспиване през нощта има минимум 2-3 събуждания, в които го приспивам с кърмене (става бързо и неусетно почти, спим заедно), а в някои по-кофти нощи и по 5 събуждания, не знам от глад, зъби или други неразположения... Чудех се тази ситуация нормална ли е или трябва да го "възпитавам" да не се буди и как следва да го направя...

# 568
  • Германия
Бона, аз кърмя още и захранвам по ЗВБ, тоест нямаме заместено хранене. Кърмим се на поискване по сто пъти на ден. Горе-долу като при вас е положението. Аз я слагам да си легне към 20.00-20.30, след това имаме поне 2-3 събуждания. Спи в легълце до нашето легло, кърмя я за 3-4 минути в просъница и я връщам обратно в легълцето. Понякога сутрин към 4-5 часа ако много ми се спи я взимам в леглото при мен и я кърмя легнала и си спим така до към 7-8 сутринта.

# 569
  • София
Имам въпрос към февруарките, които все още кърмят, ако има такива:
- бебета ви будят ли се нощем за кърмене и ако да колко пъти горе-долу?
- как се справяте с кърменето: взимате от кошара-кърмите-връщате в кошарата (и така няколко пъти на нощ) или спите заедно и кърмите легнали?
- какъв е примерният ви начин на хранене, и най-вече в колко часа и какво давате или ще давате като "вечеря"? (аз нямам вечеря, всичко след 16ч е кърмене)

Имам 2 хранения с твърда храна и всичко друго е кърмене на поискване; последното вечер е към 21 ч и заспива; но след това заспиване през нощта има минимум 2-3 събуждания, в които го приспивам с кърмене (става бързо и неусетно почти, спим заедно), а в някои по-кофти нощи и по 5 събуждания, не знам от глад, зъби или други неразположения... Чудех се тази ситуация нормална ли е или трябва да го "възпитавам" да не се буди и как следва да го направя...
Бона, при нас ситуацията е почти идентична. Буди се по 2-3 пъти на нощ, понякога и повече. Той спи между нас двамата и като го чуя да мрънка давам или биба или гърда ( второто винаги помага за разлика от бибата Grinning ) Така не си нарушавам съня въобще, ако трябваше да ставам по 5-6 пъти щеше да е много изтощаващо, не бих си го причинила. А за захранването.... там положението е трагедия за момента, не иска да яде каквото и да му приготвя, хапва по 10-15 гр. и заключва устата, нямаме заместено хранене и си е предимно на кърма 😉

Общи условия

Активация на акаунт