Бебето ми изостава

• 5 660
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте момичета! Утре съм на преглед, но това зацапване не спира. Даже от събота съм с превръзка! Не знам какво става, не се чувствам бременна, не ми се гади, не са ми подути и чувствителни гърдите.... Но знам , че всичко ще е наред. Не се притеснявам изобщо!

# 31
Здравейте момичета! Утре съм на преглед, но това зацапване не спира. Даже от събота съм с превръзка! Не знам какво става, не се чувствам бременна, не ми се гади, не са ми подути и чувствителни гърдите.... Но знам , че всичко ще е наред. Не се притеснявам изобщо!
Ти от 03.06, когато писа за кървенето, сега за пръв път ли ще отидеш на лекар?

# 32
  • Варна
Да, защото бях в Свищов на изпити а там само имаше петънца.... Сега петък събота се позасилиха нещата

# 33
Извинявай, че ще ти го кажа... по принцип си е твоя работа... ама и в Свищов има лекари Simple Smile
И мен, ако питаш по-добре сега отивай на лекар... няма да ти обеснявам защо го казвам, само се надявам всичко да е наред и ти стискам палци.  Peace

# 34
  • Варна
Знам и благодаря

# 35
  • Варна
Здравейте дами. След вчерашния преглед как стоят нещата. На 01.06 размер на 6г.с. на 13.06 след преглед 6г.с. и 5 дена. доктора ми изписа дуфастон за задържане, но ембрион не се вижда. Какво ще задържаме тогава?  Каза че направим каквото можем ние, другото..... Божа работа. Но най - вероятно ще е кухо яйце. Другата сряда 21.06 мисля че се пада... Пак на лекар и ще видим. Какво се очаква да стане за една седмица??? Някой имал ли е подобен случай?

# 36
До една седмица или ще се види ембрион или ще започне спонтанно кървене. Ще стане ясно каква е ситуацията.
Можеш да провериш и по-рано с два кръвни теста през 48 часа. Мисля, че писах по-назад в темата за това. На мен докторката ми беше казала, че категорично няма ембрион, нищо не се вижда, че плодният сак е прекалено малък за седмицата и шансът е на практика нулев, да очаквам обикно кървене и изхвърляне.
Но понеже видя колко се шашнах, ми препоръча вместо да чакам, да си направя кръвен тест през 48 часа, за да се види дали се удвояват стойностите на ЧХГ.
Това е най-сигурният начин, иначе с взиране в ехографа има сериозен човешки фактор и как е измерено, какво е забелязано, е малко относително. А като видиш числата от изследването, доста по-категорично става ясно.
Успех!

# 37
  • Варна
Здравейте дами, с болка на сърце ви съобщавам, че снощи всичко приключи. Прибрах се към 23.30 от работа с болки ниско долу. По едно време по пътя усетих че нещо прави пльок...... В къщи в тоалетната след като свалих бельото си на превръзката видях плоското сакче и може би другото беше пъпната връв. Изпаднах в паника, беше страшно. След това започнаха да падат съсиреци като парчета дроб буквално. С приятеля ми, двамата в паника бегом в спешното. За 15-20 Мин дънките ми бяха прогизнали. От там в гинекология и след прегледа доктора каза......матката е празна, явно наистина това е било яйцето дето е паднало у вас. Приеха ме и сутринта към 8  без нещо махнаха останалото с вакуум. Това беше моята кратка бременност.

# 38
Съжалявам   Confused
Кураж и бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт