Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 5

• 80 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря ви!
Всъщност не са искали проверка, аз се обадих, да видя как стоят нещата. Течове няма според мен, нали съвсем скоро всичко сме ремонтирали. Но явно водата си върви  Simple Smile

# 331
  • София
Не се заричай, че няма. У нас беше незабележим, с лупа го видях.
Но цената си е нормална и без теч.

# 332
  • София
Не се заричай, че няма.

Ами ОК  Grinning Ще им кажа да поогледат или ще отиде ММ. Но ако не тече казанчето, от батериите все ще се види, ако капе.
И ние сме двама възрастни с дете и си харчим стабилно, може би затова за двама ни се е сторило много. Но в случая кучето замества детето  Wink

# 333
По принцип, би трябвало след всяка разходка да му мият поне лапите. Някои кучета седят мирно, но с други е голяма борба, а водатта си тече. Та не им е толкова голяма сметката. Wink

# 334
По принцип, би трябвало след всяка разходка да му мият поне лапите. Някои кучета седят мирно, но с други е голяма борба, а водатта си тече. Та не им е толкова голяма сметката. Wink

Нашето е такова, голяма борба е докато го измием. Simple Smile

# 335
Не е невъзможно 30 кубика за 3 месеца. Особено, ако се мият чинии на ръка и се пере на ръка. А при наличие на куче, съвсем нормално си е. Peace

# 336
  • София
Е, има пералня разбира се. Но съдомиялна нямаше къде да наместя  Simple Smile

# 337
Има една група във Фейсбук за наеми без брокери. Може там да потърсиш.  Peace

# 338
  • През девет планини в десета...
Не е една, повече са, но и там се намесиха агенциите.  Rolling Eyes Всъщност групите са 5-6 но с едни и същи обяви, т.е дублира се информацията. От 10 дни следя обявите, но досега няма нито едно предложение за гарсониера или двустаен в тези райони  Cry затова се обърнах към вас. Много ще се радвам ако можем взаимно да си помогнем.

# 339
  • През девет планини в десета...
Някой от модераторите може ли да ми каже защо изтриха публикацията ми в която споменах че търся гарсониера под наем в тази тема? Все пак е за отдаване и наемане на имоти под наем... 

# 340
Някой от модераторите може ли да ми каже защо изтриха публикацията ми в която споменах че търся гарсониера под наем в тази тема? Все пак е за отдаване и наемане на имоти под наем... 

Защото в темата се споделят впечатления и съвети за наемане и отдаване.
Квартири не се търсят тук директно.
Кандидат-наемателя да си купи вестник Позвънете и да търси и там обяви.
Имат рубрика - без посредници.
Или да се разходи из желаните квартали, да поразпита, да налепи обяви, че търси.
Живея в Дианабад, често имаме лепнати подобни хартийки на вратата на блока.
ПП - не съм от модераторите.

# 341
Има една група във Фейсбук за наеми без брокери. Може там да потърсиш.  Peace
Там е пълен фарс.

Защото в темата се споделят впечатления и съвети за наемане и отдаване.
Квартири не се търсят тук директно.
Кандидат-наемателя да си купи вестник Позвънете и да търси и там обяви.
Имат рубрика - без посредници.
Или да се разходи из желаните квартали, да поразпита, да налепи обяви, че търси.
Живея в Дианабад, често имаме лепнати подобни хартийки на вратата на блока.
ПП - не съм от модераторите.

Това го правихме преди 2 години и от 300-400 залепени обяви ми се обадиха само веднъж и се оказа че са някакви пишман брокери. Хората явно нямат доверие на подобни хора  newsm78

# 342
И аз вече отправих писмено предизвестие на моите наематели да напускат.
Толкова ядове и през ум не ми е минало , че ще имам. Очаквам да се изнесат скоро. И ми настръхва козинката от това , че ще пускам обява. Веднага се обаждат от няколко агенции , контактуват помежду си и няма човек никакъв шанс да си даде жилището без тях. Въпреки ,че в началото си пуснах обява "без посредник" , един наглец ме уведоми ,че ще каже на всичките си колеги и няма да видя наематели #Cussing out.
Да попитам все пак / надявам се да е по темата/ , каква е комисионната на брокер за намиране на наематели , защото последния път платих една сума , но не зная дали съм минала по преференция , или - не.

# 343
50 % от месечния наем е обичайно в София.

# 344
Половината от договорения наем Peace

Общи условия

Активация на акаунт