Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Да, Девин еър купувам напоследък, откакто догазирват Михалково. Бързо се разгазирва, трябва да се пие бързо като се отвори. Ох, и от обикновените трапезни и изворни води трудно намирам някоя да ми харесва, все ми стоят блудкави. Една сега са пуснали със зеолит, в шишета литър и половина, хареса ми, пия я без лимон. На всички други слагам лимони за вкус.

# 496
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз купувам само Idea Baby - от ценовия клас на Плей Тайм са, но са плътни и миришат хубаво като Бебелан. Плей Тайм, освен че са тънки, ми миришат и гадно.
От idea baby съм много доволна но само в бебе борсите ги има иначе само тях взимам то при нас мокрите кърпи един пакет заминава за 3-4дни 😤
Газирана вода пробвах на Девин еър добре беше хареса ми
Продават се в ДМ, Би Фит (кърпичките си ги дистрибутират Бебелан), в близката аптека. Не мислех, че са трудни за намиране. Даже миналата седмица гледах, че в ДМ-а са на промо - 1,50лв

# 497
  • Стара Загора
Само Кинли- то я пия. Девин просто за отрицателно време става като негазирана вода.
С тази бременност са ужас тези киселини. Sad

# 498
  • до най-прекрасния мъж
Балдаран не е лоша газирана вода,  на мен ми е лееко по-силно газирана от това,  което  харесвам.

# 499
Не съм виждала такава вода сякаш в Пловдив, но ще я потърся.
Имаше нещо алтернативно за киселини, дали не беше чай от джинджифил. Ще се сетя и ще пиша.

# 500
  • Варна
В нашата бора idea baby са на 1,44лв. което е доста добра цена за качеството им
Девин да найстина много бързо се обезгазира..
Кинли си  стой много по дълго време Газирана
А за киселини талцид много бързо действа ☺️☺️☺️

# 501
Газирана вода БАЛДАРАН?

# 502
  • до най-прекрасния мъж
Газирана вода БАЛДАРАН?
Да, точно така БАЛДАРАН,  бутилира се в Девин и я има във всяка Лафка. Предлага се в зелени PVC бутилки в разфасовки от 0.5 и 1.5 л. Аз също съм от Пловдив  Simple Smile.

# 503
Аз въобще не обичам газирана вода (и в Чехия и Австрия докато улуча негазирана беше голямо търсене), но Михалково пия, странна работа. Но тя е естествено газирана и е малко по-различна на вкус, според мен.
Никога няма да си купя повече месо от Кауфланд.

Защо няма да купите месо повече от Кауфланд? Преди една седмица купих телешко месо и днес ще го пека. Да видя да не се окаже майката или бабата на телето. Ако е така. Много ще бъда разочарована, че не продават истинско телешко месо. Препоръчаха ми да се храня с телешко месо, тъй като е доста полезно. Ммм за първи път купувам месо от Кауфланд. Обикновено месо се купува от специализирани магазини за месо.

# 504
  • София
У нас не се харесва месото от там. Прекалено много вода отделя при печене, по-лъскаво е от необходимото, нещо се престарават с блясъка му. Предполагам, че е до магазин, може би не всякъде е така. Говоря за свинското. Телешко не съм купувала (обикновено от Била взимам). Иначе пилешки бутчета взимам от Кауфланд.

# 505
Телешко от К. не съм взимала. Свинско и пилешко месо съм купувала, но няма да повторя. Ужасно е.

# 506
Телешко от К. не съм взимала. Свинско и пилешко месо съм купувала, но няма да повторя. Ужасно е.

Благодаря за предупреждението. Явно съм се прекарала с телешкото месо, за да купя в Кауфланд. Беше на промоция миналата неделя.

# 507

Благодаря за предупреждението. Явно съм се прекарала с телешкото месо, за да купя в Кауфланд. Беше на промоция миналата неделя.

При цяла седмица "престой" и предполагаемо бъдещо употребление - прекарала си се.
Със сигурност е добре остаряло. Още повече, че най-вероятно поне веднъж вече /преди да го купиш/ е било замразявано.

# 508

При цяла седмица "престой" и предполагаемо бъдещо употребление - прекарала си се.
Със сигурност е добре остаряло. Още повече, че най-вероятно поне веднъж вече /преди да го купиш/ е било замразявано.

Със сигурност съм се прекарала. Не знам защо се подвеждам на промоции.

# 509
Последния път като взех свинско от К. и започнах да го готвя се разнесе такава смрад из кухнята. Да ме извиняват, но няма да повторя. Наблизо имаме фирмен магазин на една транжорна - всеки ден прясно месо.

Общи условия

Активация на акаунт