Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 902
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, смяната на гуменките кога се е случила? Интересувам се понеже ще трябва да ходя да направя рекламация на едни сандали и ми се иска да ги сменя, но се чудя дали извършват още смени или ги ремонтират?
Никой не се занимава с ремонтиране. Или връщат парите, или сменят за същите или други обувки.

# 481
  • София
Благодаря за отговорите, ходих тази вечер и ми предложиха да си избера други.

# 482
  • София
Готово тесто на "Елиаз"-Горубляне. Както го сложиш, така си стои- не се надига изобщо.

# 483
  • Варна
Тази седмица взех мокри кърпички на baby Crema play time от кауфланд.. Отвратително качество, самите кърпички се разтягат на конци са ужасни са преди време бях взимала от тях на редовна цена и помислих че партидата нещо е кофти  ноо нее явно самите им кърпи са отвратителни..

# 484
Тази седмица взех мокри кърпички на baby Crema play time от кауфланд.. Отвратително качество, самите кърпички се разтягат на конци са ужасни са преди време бях взимала от тях на редовна цена и помислих че партидата нещо е кофти  ноо нее явно самите им кърпи са отвратителни..
На същото мнение съм за тези кърпички.
Пробвах доста видове и се спрях на "Бебелан" по - плътни са от другите марки, миришат добре и не са скъпи.

# 485
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз купувам само Idea Baby - от ценовия клас на Плей Тайм са, но са плътни и миришат хубаво като Бебелан. Плей Тайм, освен че са тънки, ми миришат и гадно.

# 486
  • Стара Загора
Газираната вода на Девин, нещо много слабо е газирана тази година.
Миналата като излезе беше супер.

# 487
Да, и бързо се разгазирва, но пък Михалково, която ми беше любима, стана ужасно силно газирана, направо ме боли езика. Газираните води са ми драма, никоя не ми харесва вече, нито Хисар, нито пък Кинли. Кажете някои марки да пробвам.

# 488
Девин е много приятна, опитвала ли си я?

# 489
  • Варна
Е точно нея оплюват Laughing Но и аз я харесвам, не знам колко газирана трябва да е една вода според вас, но онзи ден си взех Девин и ми беше екстра.

# 490
  • Пловдив
Аз от години на Михалково си държа, най-много ми харесва и все още.

# 491
  • Варна
Михалково веднъж я опитах, че много ми я хвалеха и ми се стори отвратителна, вече не помня защо. Явно си е до вкус.

# 492
  • София
Аз въобще не обичам газирана вода (и в Чехия и Австрия докато улуча негазирана беше голямо търсене), но Михалково пия, странна работа. Но тя е естествено газирана и е малко по-различна на вкус, според мен.
Никога няма да си купя повече месо от Кауфланд.

# 493
Е точно нея оплюват Laughing Но и аз я харесвам, не знам колко газирана трябва да е една вода според вас, но онзи ден си взех Девин и ми беше екстра.
Офф, блейка съм, от градусите ще да е  Mr. Green

# 494
  • Варна
Аз купувам само Idea Baby - от ценовия клас на Плей Тайм са, но са плътни и миришат хубаво като Бебелан. Плей Тайм, освен че са тънки, ми миришат и гадно.
От idea baby съм много доволна но само в бебе борсите ги има иначе само тях взимам то при нас мокрите кърпи един пакет заминава за 3-4дни 😤
Газирана вода пробвах на Девин еър добре беше хареса ми

Общи условия

Активация на акаунт