Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Вчера нямаше от моето кисело мляко и се сетих, че преди време бях купувала Пършевица 4,5% и не беше лошо. Взех от него. Първият ми опит беше с таратор. Вкусът беше, все едно съм разтворила вар във водата, а не кисело мляко. Изхвърлих го. Да, ама бях купила 2 броя и днес реших второто да го сложа в една баница. И за пръв път ми се случи, да сложа цяла лъжица сода в кисело мляко и то да не помръдне. Остана си абсолютно същото и като обем и като консистенция. Изобщо не рискувах. Изхвърлих и второто и приключих окончателно с тази марка.

# 466
  • София
..... И за пръв път ми се случи, да сложа цяла лъжица сода в кисело мляко и то да не помръдне. ....
Shocked Еееее, думи нямам.

# 467
  • до най-прекрасния мъж
От шампоана за коса Шаума със 7 билки и моят скалп се бели ужасно и сърби много.
Сменяла съм с други,  пооправя се,  взимам Шаума,  пак същото. Повече проби няма да има. А преди години беше хубав и само него ползвах.

# 468
Autan-спрей против комари и кърлежи.Никаква работа не върши освен , че мирише като дезодорант.Нито на комари, нито на кърлежи действа отблъскващо.

# 469
  • Countryside
Autan-спрей против комари и кърлежи.Никаква работа не върши освен , че мирише като дезодорант.Нито на комари, нито на кърлежи действа отблъскващо.
Аз съм точно с обратното мнение, но не съм ползвала от може би 3-4години, минах на масло от цитронела. Може да е бил с изтекъл срок на годност?

# 470
  • София
Аз от Аутан под всякаква форма (спрей и стик) съм много доволна. Преди 2 години се наложи да спрем на връщане от морето на някаква бензиностанция привечер. Комарите щяха живи да ни изядат, но се намазахме набързо и тормозът спря.

# 471
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм доволна от Аутан, но така или иначе комарите си кръжат около теб. Важното е да не хапят Simple Smile

# 472
И аз съм доволна от Аутан, взимам един с оранжева опаковка, понеже съм любимка на кърлежите, винаги нося репелент в чантата си, като тръгваме нанякъде. На Биотрейд също много го харесвам, даже е по-добър от Аутан:

http://apteka-avicena.bg/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0 … D0%B5%D0%B9%D0%B4

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 10:10 от Lemy

# 473
   Също ми харесва киселото мляко на Боженци и на Баба. А айрян харесвам на Балкан и на Danone. Плодово мляко взимам или на Danonе, или в малки кутийки има плодово мляко.

# 474
Аз се отказвам напълно и окончателно от продуктите на т. нар. мандра "Вършец". Нацвъкали са магазини из цяла София, типово обзавеждане, големи витрини, голямо хвалене. На няколко пъти сме купували сирене - ами става, но толкова. Домашното овче и краве сирене като отлежи е съвсем друго на вкус, онова видимо е зряло насила.

Веднъж си купих краве масло, не беше лошо, но все така ставаше, че в магазините се било свършвало много бързо. Преди две седмици успявам да намеря, вземам, и у дома вече виждам как бликат капки вода от него. Направих го на топено масло - около половината се оказа вода, която се изпари!

И върха на всичко - продавачките съм ги питала няколко пъти къде им е мандрата, защото явно продават доста продукция, а около Вършец не е пълно със стада овце и крави. Не знаели точно, ама там някъде, екологично чисто и т.н. Е, отиваме преди няколко дни във Вършец, поразпитахме - мандра има, но е малка, не е тази от софийската верига. Другата е във Врачанско, и явно са поредните, които се надяват само с марка да впечатляват и да си продават нещата.

# 475
За мандра Вършец  и аз вече спрях да купувам ! Качеството не е нищо особено, като купешко от магазина, нищо домашно няма !

Киселото мляко е най-стандартно... ни каймак, ни дъх на домашно...може би по-малко сухи съставки...но толкоз !

Веднъж взехме една моцарела, хубава беше...соленичка, а не като италианските без грам сол  Heart Eyes

Аз много обичам кашкавал, но и там не ме грабнаха  Rolling Eyes

# 476
Киселото мляко е най-стандартно... ни каймак, ни дъх на домашно...може би по-малко сухи съставки...но толкоз !
На нищо не прилича, наистина.

# 477
  • София
В началото бяха ок, после вече ги развалиха. Особено като се разделиха - половината магазини станаха Ракево (това им е мандрата), половината останаха Вършец. Според продавачката, нещата били едни и същи (и обзавеждането им е еднакво абсолютно), просто шефовете били решили да се разделят. Зареждат от въпросната мандра Ракево, едните неща се брандират с Вършец, другите с Ракево.
И аз няма да си купя от тях повече нищо, отдавна спрях да купувам.
Пазарувам от ЕлБи и Млекаря 75, както и от време на време от фермерските пазари.

# 478
  • София
   Така е. Дайхман е магазин за обувки, а не марка. Не съм купувала обувки оттам и едва ли ще си купя някога обувки от този магазин, щом прочетох отзивите какво е качеството на обувките там.

Аз пък съм много доволна от Дайхман. За себе си купувам от ортопедичната им серия. Не са евтини, но са много удобни и качествени. По 4-5 сезона издържат без проблем.

По едно време дъщеря ми ходеше само с гуменки. Купих ѝ едни, които бяха 2 пъти по-скъпи от тези по пазарите. Най-голямото им предимство беше, че не миришеха на гума. Обаче се скъсаха след около 1,5 месеца. Сменихме ги с нови, които също се скъсаха след 1,5 месеца. Така се получи нещо като абонамент за нови гуменки, който продължи докато не им мина модата.  Laughing Изобщо не съжалявам, че се късаха бързо. Важното е, че нямаше проблем с рекламациите и без проблем връщат парите или заменят. Само се ядосвам, че в Германия гаранцията, която дават е 6 месеца, а у нас - 2.

Здравейте, смяната на гуменките кога се е случила? Интересувам се понеже ще трябва да ходя да направя рекламация на едни сандали и ми се иска да ги сменя, но се чудя дали извършват още смени или ги ремонтират?

# 479
  • до най-прекрасния мъж
И ММ е сменял два пъти спорти обувки - не маркови,  а от техните брандове. И двата пъти се продънваше петата и ги сменяха без проблем,  даже с други модели  Направо си питат какво искаш,  дали замяна,  сумата или ремонт. Накрая ни върнаха парите,  защото и третият чифт се продъни. И трите чифта  ги носи по седмица и малко.

Общи условия

Активация на акаунт