Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
В Дайхман има хубави, но и скъпи неща. Примерно марката Медикус са качествени, но пък и цените им си ги бива. Едни сандали минимум 70-75 лева, обувките и те в този диапазон. Ботите им са над 100 лева. Докато масовата им марка Грейсенд е пълна мизерия. Скапват се за отрицателно време. Удължената им гаранция от два месеца ми харесва и съм връщала обувки, че им се бяха сцепили подметките. Възстановиха ми парите без проблем. Затова - пазете си касовите бележки!

# 331
   Забравих да напиша - каквото и да си купувате, дори и храна, пазете си за известно време касовите бележки! Също така изисквайте касови бележки. Още има практика да не се дават касови бележки!

# 332
  • София
   Така е. Дайхман е магазин за обувки, а не марка. Не съм купувала обувки оттам и едва ли ще си купя някога обувки от този магазин, щом прочетох отзивите какво е качеството на обувките там.

Аз пък съм много доволна от Дайхман. За себе си купувам от ортопедичната им серия. Не са евтини, но са много удобни и качествени. По 4-5 сезона издържат без проблем.

По едно време дъщеря ми ходеше само с гуменки. Купих ѝ едни, които бяха 2 пъти по-скъпи от тези по пазарите. Най-голямото им предимство беше, че не миришеха на гума. Обаче се скъсаха след около 1,5 месеца. Сменихме ги с нови, които също се скъсаха след 1,5 месеца. Така се получи нещо като абонамент за нови гуменки, който продължи докато не им мина модата.  Laughing Изобщо не съжалявам, че се късаха бързо. Важното е, че нямаше проблем с рекламациите и без проблем връщат парите или заменят. Само се ядосвам, че в Германия гаранцията, която дават е 6 месеца, а у нас - 2.

# 333
Докато масовата им марка Грейсенд е пълна мизерия. Скапват се за отрицателно време.

Явно е въпрос на късмет - с такива маратонки обиколих много земи /разбирай туристически пешеходни обиколки/ и за мое огромно съжаление не мръднаха. А ми трябваше морална причина да си купя други...  Laughing

# 334
  • София
Руска салата - Веселина ! Пълна с нещо стипциво и кисело, че и мирише на мухъл - безумно безобразие !!! Не беше с намаление, купена от Фантастико, насипна.

# 335
   Руска салата не купувам, след като попаднах на отвратителна руска салата, купена в Билла. Като искам руска салата, си я правя сама, купувайки нужните продукти за нея.

# 336
Също и млечна, не само руска не купувам. Краставиците в купешката са винаги меки и гадни.

# 337
  • Countryside
Също и млечна, не само руска не купувам. Краставиците в купешката са винаги меки и гадни.
Точно, а и принципно салати не купувам от готовите. Млечна салата се прави за същото време за което и таратор, а купешката определено не ми харесва, според мен освен меките краставици не е ясно и какво е киселото мляко и дали е с разни добавки. Аз и смлени орехи слагам за разкош. А руската салата си я правя с майонеза за 5лв и става невероятно вкусна, но си е бая играчка. Затова обикновено се хабя само зимно време, когато няма разнообразие в салатите.

# 338
салата готови от магазин /особено млечни/ никога не трябва да купуват!

# 339
  • Варна
Някой тук беше "похвалил" прясно мляко Саяна. И два дни след като го прочетох ММ се връща вкъщи с такова. В срок на годност, като го стоплих не се пресече, викам си ОК е. Да, ама е кисело на вкус! Развали ми кафето. Реших да опитам студено и чисто, да не би да си внушавам от предубеждение - ми кисело си е! Егати прясното мляко! Не стига, че в събота дребното ме вдигна в 7, ами и кафе не можах да пия. Отивам след малко за свястно мляко, че да се събудя.

# 340
  • Countryside
Месечинке, пробвай на Олимпус и аз обичам по-меки млека и с не много наситен вкус, но маслени. Напоследък само Олимпус купувам.
Това на Саяна не съм го чувала даже...

# 341
Охладена лазаня  на Лидъл.

# 342
  • Варна
Олимпус много го харесвам, да, също и Май дей и Верея сме купували и обикновено това пием. Марката Саяна я видях наскоро в Кауфланд, явно мъжът ми там го е нацелил. Отвратително, не знам кой го купува (имам предвид след първата грешка Twisted Evil )

# 343
  • София
Аз пък да се оплача, че сиренето, което купувах от "Билла", го няма във витрината. Препоръчаха ми някакво друго, дано е читаво, че ми писна вече. Crossing Arms

# 344
  • оттам, откъдето започва България
Повече няма да си купя боя за коса Палете. Ужасно ми щипеше още докато се боядисвам. След това 30 мин. сякаш косата ми втасваше, нещо шуптеше. Едва изчаках да се измия и ми падна една шепа коса.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт