Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 884
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Съгласна съм, че няма как една боя да бъде като подхранваща маска...то и в тях колко ли химия има...

# 376
Под падане на боята имам предвид направо да се измива цвета, а не просто да растат корени. Забелязах, че от шампоаните на L'Angelica косата ми става суха и цвета пада по-бързо - пробвала съм няколко вида, ефектът е сходен. Та, повече няма да купувам от тях.

# 377
Също не съм доволна от ексфолианта на Нивеа. Почти нищо не ексфолира от кожата...повече няма да купя !

Някой може ли да ми препоръча по-ефективен ?

# 378
Също не съм доволна от ексфолианта на Нивеа. Почти нищо не ексфолира от кожата...повече няма да купя !

Някой може ли да ми препоръча по-ефективен ?

Въобще не се занимавам да купувам, карам с домашни - утайка от кафе или направо кафе, овесени трици, захар за краката/счукана морска сол за гръб и ръце (ама леко, че доста търка), комбинирани с масла. Една хубава четка или гъба за баня вършат същата работа. Това за солта ми го каза козметичка, аз се търках със захар, обаче при някакви възпаления и пъпчици имало опасност да са се завъдили бактерийки, а гадините обичат захар. Солта чисти. За лицето - трици от аптеката, масла с гореща кърпа и толкова.

Ексфолиантите за пети - Елеа, Ейвън - никаква полза не видях, доскоро се подмятаха по етажерката в банята.

# 379
Като заговорихте за ексфолианти - ето това повече няма да купя. Взех го за дъщерята, след няколко седмици употреба се появи "прекрасен" обрив по лицето. Спря го и обрива изчезна, сега съм в търсене на нещо друго, подходящо за тийнейджърска кожа.
Скрит текст:

# 380
  • Gotham City
Като заговорихте за ексфолианти - ето това повече няма да купя. Взех го за дъщерята, след няколко седмици употреба се появи "прекрасен" обрив по лицето. Спря го и обрива изчезна, сега съм в търсене на нещо друго, подходящо за тийнейджърска кожа.
Скрит текст:

Аз съм суууупер доволна от този продукт  Shocked може да е нещо индивидуално при нея, непоносимост към някоя от съставките.

# 381
Скрит текст:

Аз съм суууупер доволна от този продукт  Shocked може да е нещо индивидуално при нея, непоносимост към някоя от съставките.
Явно е индивидуално. Много внимавах със срока на годност, когато го взимах - не е от това.

# 382
  • Gotham City
Да, може тя индивидуално да има проблем с някоя от съставките. Единственото, което аз не харесвам е, че много ми избелва лицето и тена заминава на кино Laughing

# 383
  • София
Относно Garnier Pure 3in1 и аз съм се обривала от него, както и от продуктите за акне на Биотрейд! ...но не защото продуктите са некачествени, а заради кожата ми като цяло. При тънка и суха кожа съставките идват твърде агресивни. На практика моето акне не можех с нищо да го третирам, защото кожата ми ставаше червена. Само локално върху пъпчицата.... та така.

Излъгах се да купя сирене Здравец от витрината в Кауфланд....  Sick убедена съм, че тебеширът на математичката в даскало щеше да е по-вкусен.... голяма гадост. Отиде в кофата направо.

# 384
какво се мъчете с тия бои, аз от 10 години се къносвам, мога тир да тегля с косата си

# 385
  • here and now
Скрит текст:
Аз също имам непоносимост към продуктите за лице на Garnier.  Пробвала съм различни и все се обривах от тях. Бих препоръчала медицинска козметика. На мен лично la roche posay ми действа изключително добре.

# 386
аз ползвам тези на CIEN от лидл, никакви оплаквания нямам

# 387
Скрит текст:
Аз също имам непоносимост към продуктите за лице на Garnier.  Пробвала съм различни и все се обривах от тях. Бих препоръчала медицинска козметика. На мен лично la roche posay ми действа изключително добре.

Също не съм доволна от ексфолианта на Garnier. Опъваше ми кожата, ставаше ми суха и бяла като мъртвец.

# 388
  • София
Кашкавалено роле на Саяна! Взимам за първи път от години и нито шунката беше шунка, нито кашкавалът - кашкавал! Никакъв вкус с изключение на червения пипер. Заедно с оплакването моля за препоръки за същия продукт на друга марка.

# 389
  • оттам, откъдето започва България
И на нас не ни харесва това кашкавалено роле.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт