Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми написах един мейл до фирмата. Поне да ми олекне. Яд ме е, че наистина ми харесват месото и колбасите им. Ама съм и гнуслива. А и не бива така.

# 451
  • Somewhere in the World
Ха,все едно мен описа:)
Вчера в магазин на Фантастико ,продавачката наистина беше с медицински ръкавици,
продаде ми риба,след това със същите ръкавици бърса някакъв плот с мръсен парцал докато аз си избирах от щанда с филета и колбаси. Когато тръгна със същите ръкавици да ми сложи и филе,аз реагирах,а тя най-нагло ме попита защо се заяждам.
Е,Фантастико ме загуби като клиент.
Но идеята за мейл е добра.Сега ще пиша до централата им.

# 452
  • Сф
Прясно мляко бор чвор 3%.Сега са го пуснали, няма такава отврат! Бие ми на мазут Sick
Аз по принцип на бор- чвор нищо не взимам( че е яко химия), но в бързината се подлъгах.

# 453
Масло "Верея". Ужасно на вкус и мирис.

# 454
Ако маслото не е правилно съхранявано, на която е фирма да е ще бъде кофти. Маслото поглъща миризми от хладилниците, в които го държат и си променя и вкуса. Аз също съм купувала масло на Верея и не съм очарована от него.

# 455
  • Сф
Ха! Да не е било на промоция? Аз само него взимам, но един път попаднах на кофти партида на " промоция". За разфасофката от 2  лв говоря.

# 456
  • Countryside
Аз затова се отказах от българското масло, не ми е вкусно и това е, Гурме, не Гурме, Вълчев, Добрев...немското по става, но само за готвене. За мазане купувам френско и съм много доволна.

# 457
От млечните продукти на Верея се разочаровах преди години безвъзвратно, най-вече от киселите млека, но не само... направо се учудвам, че събират толкова положителни мнения, може би трябва пак да ги пробвам. На мен на вкус едиственото кисело мляко, което ми харесва е Боженци, не знам каква химия има в него, но консистенция и вкус са му точно каквито обичам. Бяха ми похвалили Земен, че били "инстински", за мен се оказаха ужасни на вкус, може и аз да не оценявам "истинското" в тях.

# 458
От млечните продукти на Верея се разочаровах преди години безвъзвратно, най-вече от киселите млека, но не само... направо се учудвам, че събират толкова положителни мнения, може би трябва пак да ги пробвам. На мен на вкус едиственото кисело мляко, което ми харесва е Боженци, не знам каква химия има в него, но консистенция и вкус са му точно каквито обичам. Бяха ми похвалили Земен, че били "инстински", за мен се оказаха ужасни на вкус, може и аз да не оценявам "истинското" в тях.
И аз много харесвах Боженци/ на Елви/. Наскоро си взех пак и нещо не ми хареса, в сравнение със зелената Верея. Загледах се в съдържанието и какво да видя - слагат и  ooooh!сухо мляко

# 459
  • София
Масло не сме купували от много време.

# 460
Верея плодово мляко-слагат и желатин,ужас!
Шампоани Шаума-скалпа ми пада буквално на бели парчета,придружено със силен сърбеж.
Всякакви продукти на Гарние-най-вече дезодоранти/ролки и тъпия им продукт 3в1-измиващ крем/маска/скраб,никакво действие.
Измиващ крем за суха кожа Биотерм-изсушава още повече,нищо че е 40лева.
Антицелулитен гел/антицелулитен ексфолиант KEENWELL,испанска марка,много надежди от мен-ад!Гела и ексфолианта тровят с аромат на йод,а и цвета е същия!

# 461
Ха! Да не е било на промоция? Аз само него взимам, но един път попаднах на кофти партида на " промоция". За разфасофката от 2  лв говоря.
Да, на промоция беше от 125 гр. за 1,99. От млеката им отдавна се отказах.

# 462
Да, и други марки произвеждат:
https://www.umc.bg/%D0%90%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8/
Но продължавам да недоумявам за чий им е (изобщо на който и да е производител) да променят БДС.
Ами то не всички фирми произвеждат к.м. по БДС стандарт. Той не е задължителен!

# 463
  • София
Прясно и кисело мляко "Балкан" или "Алфатар" от прясното - не зная дал имат кисело мляко. Краве масло ни допадна "с млекарката долу в ляво";   сирене, кашкавал и извара от магазина до хотел "Плиска" - срещу магазин "345"    ; месото от магазина зад този за млечните. Там е една група от три магазина : мляко и млечни, месо и месни и плод-зеленчук.
Е то май моето мнение стана за "какво купувам"  Thinking

# 464
  • Варна
"Алфатар" от прясното - не зная дал имат кисело мляко.
Имат, разбира се Laughing Дребното с такова го захранвах. На Алфатар всички неща са супер, и сиренето, и кашкавалът, и млеката.

Общи условия

Активация на акаунт