Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
Утрогестан.... Аз си и пиех.... 
Добре, все пак е дала някаква препоръка, пак е нещо.
Опитай да се успокоиш и ако е възможно, си почивай повече до следващия преглед. А се надявам да имаш възможност скоро за нов преглед, защото с тези тревоги само си вредиш. Sad Ясно е, че няма как да си напълно спокойна след преглед като днешния, но опитай колкото можеш. Надявам се скоро новините да са добри и да нямаш повече такива тревоги. Praynig

# 61
Привет. В неделя видях двете чертички на 1-ви ден закъснение. Все още не съм ходила на преглед, но тази вечер изведнъж ми се зави свят и след малко вече повръщах. Знам, че всяка бременност е строго индивидуална, но ... Нормално ли е да започне повръщане на толкова ранен етап?

# 62
Привет. В неделя видях двете чертички на 1-ви ден закъснение. Все още не съм ходила на преглед, но тази вечер изведнъж ми се зави свят и след малко вече повръщах. Знам, че всяка бременност е строго индивидуална, но ... Нормално ли е да започне повръщане на толкова ранен етап?
На мен започна да ми се вие свят повече от седмица преди да си направя теста, тоест още нямах закъснение, гаденото дойде към 6 г.с.. При всякя жена е различно, но това което описваш са ранни признаци на бременност 😊 Честито и едно хубаво бебче на финала ☺

# 63
  • Телиш/Плевен
И аз имах гадене (за повръщане не си спомням точно Thinking) горе-долу по това време и всъщност това беше една от причините да си направя тест (не очаквах бременност и затова не го направих още при първия ден закъснение). Blush Доколко е нормално не мога да кажа, но внимавай да не се обезводниш. Hug
Честито и лека бременност! bouquet

# 64
Благодаря, момичета! Просто ми се стори прекалено рано. Наистина ще внимавам с обезводняването, че и без това не съм свикнала много много да пия вода.

# 65
Здравейте момичета! Искам да ви попитам следното: в 4г.с. и 4 дни съм. Пуснах ЧХГ- първия резултат е 192.200 и днес след 72 часа резултата е 856.700. По таблиците в Интернет с тези резултати трябва да съм в 5г.с. Според вас имам ли повод за притеснение?

Ти си в 5 г.с.  Peace

# 66
Аз съм си поставила за цел да пия определено количество вода до определен час. Мразя да пия вода, но целта оправдава средствата..

# 67
Здравейте! Някоя да е билс пред дилемата БХС или Пренатест? След всичко изчетено ме е страх да направя БХС...

# 68
Аз се замислм да направя и двете ,предвид предишната ми история с прекъсване на бременност в 20 г.с поради малформация.

# 69
Здравейте момичета! Искам да ви попитам следното: в 4г.с. и 4 дни съм. Пуснах ЧХГ- първия резултат е 192.200 и днес след 72 часа резултата е 856.700. По таблиците в Интернет с тези резултати трябва да съм в 5г.с. Според вас имам ли повод за притеснение?

Ти си в 5 г.с.  Peace
Щом е 4 г.с. и няколко дни 5г.с. ли се брои?
Днес бях на лекар, пуснах ново ЧХГ- 1412.00 . Но АГ - то не видя плоден сак.  А според вече с тези стойности трябва да се види?

# 70
  • Телиш/Плевен
Днес бях на лекар, пуснах ново ЧХГ- 1412.00 . Но АГ - то не видя плоден сак.  А според вече с тези стойности трябва да се види?
Да, 4-та гестационна седмица и 4 дни означава, че имаш завършени 4 седмици и в момента си в четвъртия ден на петата седмица. То е като с рождения ден - празнуваш, че си навършил определена възраст, а не, че я започваш. Peace
По втората част от поста не мога да взема отношение, понеже не знам при какъв показател на ЧХГ се вижда нещо на ехограф, но седмицата, в която си, ми се струва ранна и вероятно затова не се вижда.

# 71
Днес бях на лекар, пуснах ново ЧХГ- 1412.00 . Но АГ - то не видя плоден сак.  А според вече с тези стойности трябва да се види?

С какъв ехограф те прегледаха?
При мен в 5 г.с 3 дни се видя плоден сак с жълто тяло с вагинален.

# 72
Мен рано ми се вижда 5 г.с. И двата пъти съм ходила за установяване на бременност в 5 г.с. + няколко дни, т.е в 6-та. И в 7-ма за пулс  Peace
Според мен ти е хубаво ЧХГ-то и просто трябва да изчакаш още 1 седмица   bouquet

# 73

Ти си в 5 г.с.  Peace

Наистина е рано и е нормално да не се вижда още нищо. Много си избързала. Относно броенето-затова се казва, че си "В" определена седмица, защото тя в момента тече и след като завърши седмицата, влизаш в следващата. Тоест 4 г.с. + означава, че си в 5г.с.

# 74
Сега видях постовете и се редактирах:) може и да в рано дори  с вагинален да се види нещо Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:20 от М_i_G

Общи условия

Активация на акаунт