Спукани капиляри

• 4 950
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
не, не всичко е мазила. Изхождам от принципа, че витамин Е подобрява еластичността на кръвоносните съдове. Пия го на капсули.

Естествено, който иска може да се мажа с нещо, което е богато на витамин Е.

# 16
becky bloomwood, саде само с витамини не съм се мазала Joy
Иначе, пия какво ли не, включ. вит. А + Е и Рутаскорбин редувам. Слагам кремче за уж локално лечение и наблягам на защитата ( 50 фактор крем + пудра), Основно гледам да огранича появата на други,

# 17
becky bloomwood, саде само с витамини не съм се мазала Joy
Иначе, пия какво ли не, включ. вит. А + Е и Рутаскорбин редувам.

едва ли някой може да ме надвие по изядено количество сусамов тахан  Joy

# 18
Здравейте. Искам да споделя с вас, че един спукан капиляр, по-точно мрежа на лицето(на скулата) почти изчезна след като го третирах с крем на Тианде Slaviton. Крема е за крака, но представител на Тианде ми каза, че става и за лице. Поръчах го и се мажа 1 месец(не редовно, когато се сетя) и ефектът е страхотен. Наистина капилярът от яркочервен и релефен попти е изчезнал. Забелязва се съвсем малко. Надявам се ефектът да е дълготраен.

# 19
  • Русе
Здравейте , и аз съм така с червени бузки и видими напукани капиляри . Ходих на дерматолог , каза ми Розацея. Хипер чувствителена кожа. Препоръча лазер , каквото и да ми изпише за мазане нищо не помагало , единствено лазер и пазене от слънцето.
Искам да ви попитам по кое време на годината си правихте лазер? Казват че през есента когато няма слънце , а други казват че може и през лятото.

# 20
  • BG-DE
Трябва да е през есента или зимата и после пак се внимава със слънцето, защото се получавали пигментни петна, поне така ми бяха казали на мен когато го правих.

# 21
  • FRANCE
На дъщеря ми и махаха с ток. Тя имаше много голям на бузата oт раждането. Някъде към 5-6 годишна възраст почна много да я дразни (от естетична гледна точка). От 2 процедури през няколко месеца изчезна. Вече е на 10 няма и следа. (във Франция сме)

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 23:41 от madame

Общи условия

Активация на акаунт