Проблем с цикъла

• 5 608
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте,

Дойде ми две седмици след последният цикъл. Утре ще отида на доктор, но бих искала да попитам съфорумките, ако на някоя й се е случвало, моля ви кажете каква беше причината за извънредния цикъл?

Противозачатъчни не взимам, редовен ми е цикъла, на почти 40 год съм, нямам промяна в диетата...

# 1
При мен се получи в следствие на катастрофа, според лекарката ми било от това, от стреса.

# 2
Стрес, смяна на сезони, хормонални проблеми.
Сега след големия студ и затоплянето много жени са така.
По принцип еднократно се случва на почти всяка жена, не се шашкай. Но си направи преглед за твое успокоение Peace

# 3
  • Телиш/Плевен
ако на някоя й се е случвало, моля ви кажете каква беше причината за извънредния цикъл?
Случвало ми се е след преживян силен стрес.

# 4
Аз съм наобратно - закъснява ми с 2 седмици вече (изключвам бременност), стрес няма, травми няма. Пия си чайче от магданозче от вчера (помагало ми е много пъти за предизвикване на цикъл по-рано с 2-3 дни) ама нещо не идва... Да се втурвам ли през глава на лекар или да го поизчакам още няколко дни?  newsm78

# 5
Аз съм наобратно - закъснява ми с 2 седмици вече (изключвам бременност), стрес няма, травми няма. Пия си чайче от магданозче от вчера (помагало ми е много пъти за предизвикване на цикъл по-рано с 2-3 дни) ама нещо не идва... Да се втурвам ли през глава на лекар или да го поизчакам още няколко дни?  newsm78
Отиди на лекар, 2 седмици не е малко.  Peace

# 6
Здравейте, и аз се включвам с проблем. На 24 години съм,цикълът ми винаги е бил редовен. Този месец ми закъсня с 6 дни, през които ме болеше ниско долу както по принцип,когато ми дойде първия ден. Но така и не идваше. На 7-мия ден ми дойде и беше само 3 дни и после спря, а по принцип ми е 5. Помислих си че съм забременяла, защото е възможно. Правих тест на 2-рия ден, но беше отрицателен,и все пак си ми дойде макар и на 7-мия ден. Но сега с това прекъсване по средата....Не знам какво да мисля. Има ли някоя с подобен случай ?

# 7
Случвало ми се е. Нищо страшно, после ми се нормализира.

# 8
А на мен ми дойде 4дни по рано...никога не ми се е случвало...на какво може да се дължи.

# 9
Рязката променя на времето. Отдавна не е имало толкова студена зима, при доста жени има разминавания   Simple Smile

# 10
Миналата година 3 месеца ми идваше с 5-6 дни по-рано. После ми се нормализира.
Сега след като ми дойде 2 пъти през седмица ходих на лекар и на кръвни изследвания, казаха ми,че всичкоми е наред. Да съм следяла кога ми идва и ако продължава така да отида пак. Имало лечение с хормони...

# 11
Здравейте, и аз се включвам с проблем. На 24 години съм,цикълът ми винаги е бил редовен. Този месец ми закъсня с 6 дни, през които ме болеше ниско долу както по принцип,когато ми дойде първия ден. Но така и не идваше. На 7-мия ден ми дойде и беше само 3 дни и после спря, а по принцип ми е 5. Помислих си че съм забременяла, защото е възможно. Правих тест на 2-рия ден, но беше отрицателен,и все пак си ми дойде макар и на 7-мия ден. Но сега с това прекъсване по средата....Не знам какво да мисля. Има ли някоя с подобен случай ?

аз бих повторила теста
Случвало ми се е. То какво ли не ми се е случвало с тоя цикъл (но нямам отговор защо). Вие всъщност пробвате ли за бебе?

# 12
  • Варна
Ние жените сме много странни същества Grinning Най-малките промени - положителни или отрицателни ни влияят. На мен например всякакви емоции много ми се отразяват и това поражда закъснение на цикъла. Така или иначе си ходя профилактично на гинеколог, за да ми е мирна главата. Simple Smile

# 13

аз бих повторила теста
Случвало ми се е. То какво ли не ми се е случвало с тоя цикъл (но нямам отговор защо). Вие всъщност пробвате ли за бебе?
Ами да, може да се каже че пробваме. Не сме си го поставили като фикс идея, не следим стриктно овулация и т.н., но не използваме предпазни средства. Иначе от този случай минаха вече 3 седмици и не съм имала никакви индикации за бременност. Чакам този месец да ми дойде, да видим как ще е.

# 14
Ние жените сме много странни същества Grinning Най-малките промени - положителни или отрицателни ни влияят. На мен например всякакви емоции много ми се отразяват и това поражда закъснение на цикъла. Така или иначе си ходя профилактично на гинеколог, за да ми е мирна главата. Simple Smile
Явно съм голям темерут, защото емоции никак не ми влияят, независимо в коя посока.
Влияе ми обаче климатът, лятото на морето направо не усещам, че имам цикъл, а при такива промени в Т като сега е ад...

Общи условия

Активация на акаунт