Проблем с цикъла

• 5 605
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна

Не се сърди, човече, аз нали казвам, че сме странни същества, ето при теб климатът влияе. Аз пък винаги съм си мислела, че съм сбъркана, щото на всичките ми приятелки им идва като по часовник Grinning
Общо взето нещата са много индивидуални и затова наистина един преглед при лекар не вреди Simple Smile

# 16
Е, на нас ни влияе на цикъла, защото имаме такъв, на мъжете също влияе, но по нещата, които си имат  Mr. Green
Човекът е крехко същество, за съжаление...

# 17
Този месец и аз съм леко притеснена... закъсня ми 3-4 дена, вчера ми дойде, но слабо и оскъдно. Когато започне така, по принцип на следващата сутрин направо се излива. Тази сутрин обаче - нищо, нощната ми превръзка е съвсем чиста. Днес почти няма течение, с ежедневна превръзка съм... Да изчакам ли следващия път, или да избързам с лекаря Thinking

# 18
Тест за бременност направи като начало и иди да те видят, че аз така изчаках и този месец направих страшен кръвоизлив.
Миналия месец като теб минах с малко зацапване, а по принцип цикълът ми е като часовник. И сега като тръгна, няма спиране, първо страшен кръвоизлив, не съм виждала такова чудо през живота си, след това намаля, но не спира. Ходих на лекар, веднага се хванаха за миомата ми, но нея си я нося от близо 20 г., била е и по-голяма, но е разположена така, че не прави проблеми. Освен това имам пробождания в яйчниците. В крайна сметка на ехографа се видя функционална киста, която не се е спукала, затова и липсата на цикъл предния месец, не съм имала овулация. Изписаха ми лекарства, сега се моля да спре  Tired

# 19
Хм, ще отида при личната да се моля за направление. Преди няколко години имах пак смущение в цикъла - дойде ми на 18-ия ден и пак като зацапване. Каза, че за еднократни аномалии не е нужно да се ходи, да съм изчакала следващ цикъл и тогава. А ми е доста притеснено, по принцип ми е редовен цикъла и като стане нещо извънредно и се шашкам...

# 20
Не се плаши, наистина са нормални такива временни смущения, особено в периоди на такава рязка смяна на времето.
Най-вероятно всичко е наред  Hug

# 21
Здравейте! На 25 години съм  цилълът ми е обилен и нередовен. На 27.04 ми дойде и до ден днешен не ми е спрял. Бях на преглед. Доктора заяви, че имам хормонален дисбаланс. Изписа ми кръвоспиращи. Без ефект. Не искам да пия хормонални, а май ще се наложи. Другия вариант е кюртаж. Моля ви дайте ми съвет много се притеснявам.

# 22
Аз съм с много точен цикъл, но всяка година през пролетта имам такива аномалии - закъснява или подранява. После се нормализира. За твое успокоение, отиди на лекар.

# 23
Аз ходих на лекар след моя случай, то тогава пък ми тече около 10 дена - все така оскъдно. На прегледа всичко излезе нормално, явно единичен случай. Сега с нетърпение очаквам следващия си цикъл, за да видя, че е нормален и да се успокоя.
Жанета, в твоя случай не знам какво да те посъветвам, лекарят ти дава два варианта и трябва да избереш, така ли?

# 24
Да, точно така даде ми варианти да си избера ако започна хормоналното лечение не се знае до кога ще си го влача така искам да отбележа че пия антидепресанти и според него от тях се получават тия смущения нямам никакви други проблеми днес ще ходя да ми направят схема за спиране на антидепресанта. Имах ПР и ги пия от 2 години. Благодаря ви момичета за бързите отговори. Дано всичко при вас е наред.

# 25
Забравих да кажа, че не съм раждала.

# 26
Жанета, на твое място бих посетила и друг гинеколог и да чуя още едно мнение. Аз сякаш клоня към адекватно хормонално лечение.

# 27
Днес се чух с него каза ми че е по добре кюретаж защото така ще изследва материала и ще реши кой хормон не ми достига за да го набави. Аз се страхувам да не се окаже някой рак ако някой има подобен опит бих се радвала да го сподели. Много ме е страх

# 28
Хистерескопия по-добре.
Но ако проблемът е хормонален няма как да избягаш от хормоните.
Аз имах подобен проблем и след 1 курс Дуфастон нещата се нормализираха. Да чукам на глава, че умирам от страх пак да не тръгне...

# 29
Искате да кажете да не мисля най лошото защото доктора ми каза да не го мисля това

Общи условия

Активация на акаунт