Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-15

• 75 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Днес ще ходя на оглед най накрая се сетиха да се обадят за онази миниатюра. Не съм много въодушевена, но ще го видя.
На горния въпрос, търсенето се вдига есента. Peace

# 106
Ако е хубав ремонта (т.е. да не е мизерия) и над 700 ще вземете със сигурност

Със сигурност няма да е мизерия, напротив дори. Чак ми става мъчно, че няма да съм аз там - повече ми харесва от собствения ми дом.

# 107

Със сигурност няма да е мизерия, напротив дори. Чак ми става мъчно, че няма да съм аз там - повече ми харесва от собствения ми дом.
Ще му вземете хубав наем, сигурна съм.

# 108
малко ме с рам - но можете ли да ми кажете това зеленото, от горе от снимката, какво е. Аз го правя на елемент от врата, но Wink  Embarassed Embarassed Embarassed

# 109
  • Варна
малко ме с рам - но можете ли да ми кажете това зеленото, от горе от снимката, какво е. Аз го правя на елемент от врата, но Wink  Embarassed Embarassed Embarassed

И на мен ми беше харесало, затова го бях проверила в интернет, това е  Peace:
Скрит текст:

# 110

Мисля, че е врата/прозорец + боядисани в зелено тухлички около него

# 111
  • София, Bulgaria

И на мен ми беше харесало, затова го бях проверила в интернет, това е  Peace:
Скрит текст:

Много харесвам врати....много... в офиса имам колекция от снимки на врати от цял свят...

# 112

И аз съм на това мнение.Бих обявила 780,00лв,пък и на 750,00лв .при кандитати ,които ми харесват бих го дала! Peace

# 113
 bouquet bouquet bouquet
яка си е

# 114
Днес ще ходя на оглед най накрая се сетиха да се обадят за онази миниатюра. Не съм много въодушевена, но ще го видя.

Чакам те с впечатления. Peace
За това http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b148413913550583 … k=2jfytr&f1=3
мисля, че антрето отнема доста площ.

# 115
Скрит текст:
Чакам те с впечатления. Peace
За това http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b148413913550583 … k=2jfytr&f1=3
мисля, че антрето отнема доста площ.
О, това отпада, просто разпределението ме отказа, дори и не се ядосвам на цената, която е смешно висока за този таван.
Ще пиша как е минал огледа, от сега си знам че спалнята е с размера на килерите в епк. Mr. Green

# 116
За Варна вече ми се осветлиха нещата.
Както преди дадох пример за сграда от 11 апартамента.
За строител 7бр., за обезщетяване на собствениците на земята 4бр.(3хубави + 1средно хубав)
Строителят остава за себе си 1бр хубав.
Собствениците си оставят за себе си 2бр.
За продажба 6бр от строител (2 хубави, 3 средно хубави и 1кофти.
За продажба от собственици (1 хубав + 1 ср. хубав)
До акт 14 хубавите(3бр) и ср.хубави (2бр)са продадени.
След акт 14 вече са останали 2ср. хубави и 1кофти, които продават агенциите.
/това не важи за големите, пренаселени комплекси тип затворен/
Вчера обикалях с моите познати, където си бяха набелязали огледи(с акт14) чрез аганции.
Е няма такова лъгане и мазане. Кофти апартаменти, представени за "сделката на живота".
Решихме съвсем по друг начин да търсим. Преди акт14, ако ще и на изкоп да се закупи, когато има избор.
Сградитете се строят за година и половина.
Точно 1час ми "струваше" да направя списък за интересуващите ги сгради като дестинация.
Копирах ги от разрешенията за строеж 2016/2017г
http://agup.varna.bg/index.php/registers/2013-04-23-07-00-18/raz … za-stroezh-2016-g
За три дена се обикалят 11 строежа.

# 117
  • София
Браво, много умен ход е това с разрешенията за строеж  Peace
Иначе много ми се струва 4  апартамента обезщетения от 11. Ако са стандартни като квадратура това си е над 35%. Сигурно много хубав район е това.
В софия Манастирски Ливади обезщетенията се въртят около 22-25%. Иван Вазов и Лозенец само минават 30%  Simple Smile

# 118
действително интелигентно решение е това с претърсване на строителтие!

за обезщетенията - в ман.ливади, ако не са ме излъгали - ако парцелът е на много хубаво място, гони 25-28%. И до 30 можело да стигне, ако е всред "цивилизованата част" на квартала.
Е, пак де да знам - може да не съм права.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 18:12 от rumka833

# 119
Aз се връщам от огледа, останах приятно изненадана, не е никак кофти.Луксозна сграда с акт 16. Лошото е че под дневната е гараж, а под спалнята магазин, и е бил едностаен от който за отделили спалня. Всичко е направено като хората, банята е супер, коридора е достатъчно голям, дневната- също. Напълно обзаведен и оборудван, с приятни наематели които искат да останат 2 години.
Точно както аз пазарувам имоти. Mr. Green
Притеснява, ме само малката квадратура и преходната "спалня"...47м2 жилищна площ. И че ще трябва да правя пълномощно тъй като нямат подготвени документи за сделка, а аз скоро заминавам на дълга почивка на край света. Thinking
Не знам, хем ми хареса, хем не съм сигурна...Имаше страшно много чакащи за оглед...

Общи условия

Активация на акаунт