Търся книга - хартиена, не електронна

• 83 390
  • 377
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Обикновено може да се намери нова в Книжарница „Български композитор“ към Съюз на българските композитори Тук  "Начална школа - музика за всяко дете + 3 CD : Beginner's guide - music for every child + 3 CD - Милена Куртева"
Според описанието:
Тя се състои от:
книжка с пиески и упражнения за свирене (която съдържа и допълва учебният материал от "Школа по пиано за начинаещи" )
два DVD диска с 14 компютърни урока;
CD с играта "Познай нотите";
инструкции за работа с компютърната програма.

# 376
Обикновено може да се намери нова в Книжарница „Български композитор“ към Съюз на българските композитори Тук  "Начална школа - музика за всяко дете + 3 CD : Beginner's guide - music for every child + 3 CD - Милена Куртева"
Според описанието:
Тя се състои от:
книжка с пиески и упражнения за свирене (която съдържа и допълва учебният материал от "Школа по пиано за начинаещи" )
два DVD диска с 14 компютърни урока;
CD с играта "Познай нотите";
инструкции за работа с компютърната програма.

Много благодаря за предложенията. Преди да попитам тук се подготвих Relaxed
Проверих в книжарницата, но все още чакат да я доставят, кога ще стане и те не знаят, защото от издателството пък няма тираж и все обещават и все нищо ни се получава.
Другият линк, който сте пуснали и него гледах. Но дали учебника от това издание с дисковете е с абсолютно същото съдържание както в учебника който търся, ако някой ми потвърди ще го взема.
А и нямам устройство на което да пусна въпросните дискове.

# 377
  • София
Здравейте,

Подариха ми книга от  Йожен Сю. Седемте смъртни гряха книга първа-Скъперничеството. ИК Сизиф, 1993. Търрсих в мрежата, но разбрах само че е "цикъл" и всъщност в  нета дават само Книга първа, която имам. Моля за информация дали има продължение и други книги(след като е "цикъл") и дали не е част от Скитникът евреин или Парижките потайности, които вече имам?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт