Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 158
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм от гр. Русе и също пътувам до Тутракан за прегледи, но реших да се следя в Русе, а до Тутракан ще ходя на частно и за ФМ и БХС. Много съм доволна от д-р Б.Бойчев, но ми е непосилно да пътувам за всеки един болничен или за всяко едно неразположение. За раждането само още не съм решила къде да бъде.
Успех ти желая и пиши как е минала при теб първата ФМ и БХС.

Keit09 къде реши да  се следиш? Аз до сега ходих при Борислав Стаменов, но утре имам час за Тутракан при Л. Бойчев. 10 г.с. съм и аз. Надявам всичко да е наред утре и да ми даде час за ФМ и БХС , че изкарах една лоша настинка и се наложи да пия антибиотик и ми е притеснено.

# 211
Момичета,знаете ли дали вече месицинският център работи след нова година ?

Работи аз имам час за утре.

# 212
Ама то няма нужда да ходите физически до центъра за болничен. Всичко става по куриер. Но иначе и аз се следях в Русе, а в Тутракан ходих на ФМ. Но държах да родя в Тутракан. Следях се при Л. Бойчев, но поради отсъствието му родих при Б.Бойчев. Изключително съм доволна и от двамата и като отношение и като професионализъм. Целият персонал на болницата покрай раждането бяха много внимателни! Ако имам отново дете, бих родила там. Вярно, не е лукс като в Русе, но аз държах на доктор, а не на сграда.
Аз също съм от Русе, но за мен те двамата са много на по0добро ниво, отколкото  в Русе. Въпреки,че съм благдарна и на д-р Тончева и д-р Граматикова за вниманието им.

# 213
Аз съм от гр. Русе и също пътувам до Тутракан за прегледи, но реших да се следя в Русе, а до Тутракан ще ходя на частно и за ФМ и БХС. Много съм доволна от д-р Б.Бойчев, но ми е непосилно да пътувам за всеки един болничен или за всяко едно неразположение. За раждането само още не съм решила къде да бъде.

Keit09 къде реши да  се следиш? Аз до сега ходих при Борислав Стаменов, но утре имам час за Тутракан при Л. Бойчев. 10 г.с. съм и аз. Надявам всичко да е наред утре и да ми даде час за ФМ и БХС , че изкарах една лоша настинка и се наложи да пия антибиотик и ми е притеснено.

Мила JleHu, аз изкарах тежък бронхит м/у 9 и 10 г.с. и аз пих антибиотик, но ми изписаха севъзможно най-леката формула, казах на д-р Б.Бойчев какво съм пила и той ми каза да не се притеснявам,надявам се и при теб да е така.

# 214
Аз миналата година покрай забременяването изкарах един ужасен грип, и бях на инжекции Терцеф 2 седмици. Тъкмо ги спрях и разбрах,че съм бременна. Но слава Богу, всичко беше наред с бебчо

# 215
Аз всичките си консултации ще ги изкарам при Б.Бойчев, защото в гр.Разград нямаме нито един читав генеколог (мое мнение) на когото да се доверя. Проблем с пътуването ще имам само сега зимата ако падне един сняг иначе до лятото когато ми е термина мисля, че няма да имам проблеми.

# 216
да добавя, някой знае ли цена за ФМ, че предния път не попитах, а все пак да съм подготвена?

# 217
  • Русе

При д-р Зарзаланов реших, въпреки че доста противоречиви мнения чух, но съм доволна от прегледите и отношението му. Има страшно много пациенти при него предимно бременни, а това само по себе си говори доста. Но при всички положения ще си ходя и до Тутракан. Не се притеснявай за настинката всичко ще е наред, аз също миналата седмица изкарах една настинка, а тази седмица още си покашлям и подсмърчам.
Успех ти желая утре!
Ще поддържаме връзка!
Леко бременеене на всички мами желая и се пазете, че вирусите дебнат от всякъде!

# 218
  • Русе
да добавя, някой знае ли цена за ФМ, че предния път не попитах, а все пак да съм подготвена?

Да, аз също се интересувам, както и някаква предварителна подготовка трябва ли преди ФМ и БХС. На гладно и жадно или няма значение за БХС.

# 219
Не трябва никаква специална подготовка за ФМ и БХС.
ФМ, ако няма промяна преди година и половина беше 50 лв.   

# 220
Аз преди 2 седмици бях на ФМ и БХС - 60лв.
Интересно ми е само, че с предишната бременост с направление за майчино здравеопазване, плащах само БХС и 4Д, а сега си плащам всеки един преглед. При вас така ли е?

# 221
  • България
Явно са вдигнали цените. Значи освен направление, вземат и такса, така ли?

Момичета, д-р Любомир Бойчев на работа ли е? Чух, че е заминал за Англия. Дано да си е тук! Simple Smile

# 222
Аз преди 2 седмици бях на ФМ и БХС - 60лв.
Интересно ми е само, че с предишната бременост с направление за майчино здравеопазване, плащах само БХС и 4Д, а сега си плащам всеки един преглед. При вас така ли е?

Мила кога излиза резултата от БХС? и колко време продължава ФМ?

# 223
Момичета бихте ли споделили доктор Л.Бойчев а и Б.Бойчев съветват ли да правите Пренатест или се доверяват на БХС?

# 224
Аз съм онкоболна и въпреки това не ме е съветвал да правя Пренатест.

Общи условия

Активация на акаунт