Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 58 976
  • 458
  •   2
Отговори
# 90
Благодаря!

# 91
Здравейте,момичета! Някоя от вас правила ли е инвитро на естествен цикъл? Благодаря предвалително!

# 92
Здравейте , моля да споделите , колко време се чака за час при д-р Бойчев за ин-витро процедури , благодаря!

# 93
  • Varna, Bulgaria
Здравейте. Ще пътувам от Варна към Тутракан. Предният път минахме през Разград и Кубрат, но пътят беше кошмарен. Сега мислим да минем през Силистра. Дали там пътят е по-добър? Вие от къде минавате?

# 94
Елица,аз съм от Добрич-минаваме през Силистра,пътят е хубав с малки изключения.

# 95
Здравейте , моля да споделите , колко време се чака за час при д-р Бойчев за ин-витро процедури , благодаря!
Първоначално 3-4 месеца.

# 96
Елица,през Силистра пътя е почти идеален,имайки в предвид общото състояние на пътищата Wink

# 97
  • Varna, Bulgaria
Елица,през Силистра пътя е почти идеален,имайки в предвид общото състояние на пътищата Wink

Благодаря  bouquet

# 98
Здравейте, момичета. Включвам се и аз в темата, макар че като ви чета, по-скоро обсъждате ин витро и забременяване. При мен проблемът е друг обаче, но ми трябва добър специалист/клиника. Ще опитам да изчета назад темите, но не знам кога ще успея, а прочетох, че свободни часове се давали 3 мес. напред Shocked При мен проблемите са хормонални или поне така са ми обяснени до момента. Вече 3год. ходя насам-натам из Варна, обиколила съм суматий лекари и никой нищо не ми казва. Говорят ми едни и същи неща, повтарят ми какви са ми проблемите, а един не може да предложи решение. С нередовен цикъл съм и оттам тръгна цялата работа.. То не бяха хормонални лекарства, противозачатъчни и какви ли не глупости, от които ефект не само, че няма, ами и цялостната картинка е по-зле. С киста съм през 2-3 мес., като имам една спукана, заради която бях приета в спешното, където искаха да ме оперират, нищо, че не знаеха, че е киста (те просто виждаха "нещо"). Операция не съм правила де, но мин. месец пак бях с киста Sad Получавам кървене между циклите или ми продължава по цял месец, появи ми се страшен косопад, който не мога да спра по никакъв начин и още доста неприятни неща около мен. Досега ходих при ендокринолог и гинеколог успоредно с идеята да работят заедно, но първата тотално се отказа от мен (не знаела какво ми е), а другата се чуди дали съм бременна или вижда "нещо друго" на ехографа Banghead Извинете ме за ужасно дългия пост, но има ли някоя от вас, която се е сблъсквала с подобни проблеми и да е посещавала клиниката? Иска ми се да отида дотам поне да се консултирам, защото ми писна от невежество и да ме претупват без да ми дават каквато и да е информация какво ми се случва Sad

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 11:40 от M0n17y

# 99
Мони, обади се на регистратурата и обясни на момичета какъв ти е проблема , със сигурност ще те вместят някъде.  И мен ме приеха "от днес за утре" ...ендометриоза имах ...обясни за кистите, кървенето, изобщо всичко които писа тук. Желая ти късмет  Hug
И аз мисля да се обадя за час ....до две седмици ...просто за преглед след лапароскопията и Дай Боже като видя другата седмица + тест за Б  Praynig

# 100
Ами май така ще направя. Дано ме вмъкнат някъде по-скоро, че вече наистина ми се изчерпаха всякакво търпение и нерви. Имах записан час за днес при един гинеколог от Варна, който ще посетя така или иначе, но нямам големи очаквания и най-вероятно ще се наложи да звънна и до Тутракан.

# 101
Записах си час за 09.08. чак и тъй като ми е доста далеч във времето, а не ми се иска да изгубя още 2 месеца в бездействие, се чудих дали има някакъв шанс да отида на място и да изчакам ако трябва и до края на деня, когато свършат всички прегледи. Има ли такава практика или е изключено да ме приемат така? От Варна ще пътувам и все пак да не се разхождам напразно. Тук двама лекари са ми измислили различно лечение и не знам какво да правя. Искам да чуя и мнението на друг лекар

# 102
Много е натоварено при двамата .
Аз пътувам от Бургас и задължително наемаме хотел .
Опитай, апък дано те приемат.  Не връщат никой щом е там , но имай предвид , че говорим за часове дори и след 22:00 🙄
Наистина 2 месеца да минат така.... кофти си е .
Аз се чудих да се обаждам ли за час , но ще си дам още месец/два време ....днес теста ми е - Sad

# 103
Много е натоварено при двамата .
Аз пътувам от Бургас и задължително наемаме хотел .
Опитай, апък дано те приемат.  Не връщат никой щом е там , но имай предвид , че говорим за часове дори и след 22:00 🙄
Наистина 2 месеца да минат така.... кофти си е .
Аз се чудих да се обаждам ли за час , но ще си дам още месец/два време ....днес теста ми е - Sad
Спокойно  Hug, не губи кураж, лятото стават много бебета  Peace

# 104
Кики, благодаря ти   Hug
Разочарована съм , но няма да се откажа! Преди закъснение правих тест (уж мн чувствителен ) категоричен е - ....Ако няма Ц дО два дни ще правя пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт