Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 58 569
  • 458
  •   1
Отговори
# 75
Ако проблемът е в шийката на матката пробвайте с инсеминация инак си е голям шанс да се случат нещата и процента на успеваемост е доста малък с тази процедура.

# 76
Има ли някоя с положителен резултат след инсеминация в клиниката ?

Аз утре съм на четвърта последна инсеминация при д-р Любомир Бойчев и ако и тя е неуспешна, ще подадем документи за инвитро процедура. При мен и съпруга ми няма установена причина за безплодие, но въпреки това и с инсеминация не се получава. Това разбира се, не трябва да Ви отчайва, защото при всеки е различно. Успех желая на Вас, на себе си и на всички борещи се.

# 77
Обнадеждаващо.  А момичетата пишат ли в темата ? Или във Форума изобщо?
Сигурно е рано да мисля за инсеменация защото сме само на 1 опит от операцията насам ...Но желанието ми е по-силно  baby_neutral
Според мен инсеминацията е загуба на време и най-вече средства.Имам доста приятелки с по 5-6 инси. и то неуспешни.Но всеки сам си решава.Желая ти успех  Hug
   И аз съм на това мнение!

И аз съм на това мнение, но ако искаш да кандидатстваш по фонда, а няма установена причина за безплодие у двойката, по закон трябва да направиш  и имаш четири неуспешни инсета. Така е при нас.

# 78
Дано ти е УСПЕШНА ТАЗИ  Praynig
Б.Бойчев ме оперира - ендометриоза и миомен възел ...В деня на изписването поисках да подготвят документи за ин-витро ..А той каза , че няма да ми трябват ..щяло да стане по нормалния начин .... Споменах му за спермограма на ММ ,че количеството е малко ...И въпреки това ...каза че ще стане 🤔
По количество на еякуланта може ли да се кандидатства?

# 79
  • русе
Здравейте Simple Smile ИСКАМ ДА ОТИДА И ДА НАЦЕЛУВАМ Л.БОЙЧЕВ защо ли??Бременна съм Simple Smile
Имах двустранно запушване на маточните тръби+ендометроза 2 степен.Направи пластика и изгори огтищата и ми каза действай ще стане не вярвях но ето случи се.Доверете му се на 100% УНИКАЛЕН ЛЕКАР

# 80
Лекоооо бременеене  Hug И до финал Simple Smile
Би ли споделила , колко време след операцията се случи Б ?

# 81
  • русе
здравейте да 5 месеца след лапарото 2 тръби бяха с хидросалпинг каза ми само като отворя ще преценя дали да ги махам и след лапарото ми обясни че ги е оправил да действам ще се случи бях скептично настроена след всичко което изчетох но му се доверих и не съжелявам Simple Smile

# 82
Ех, че хубаво   Party Честито и лека бременност до щастлив финал  Hug

# 83
Здравейте Simple Smile ИСКАМ ДА ОТИДА И ДА НАЦЕЛУВАМ Л.БОЙЧЕВ защо ли??Бременна съм Simple Smile
Имах двустранно запушване на маточните тръби+ендометроза 2 степен.Направи пластика и изгори огтищата и ми каза действай ще стане не вярвях но ето случи се.Доверете му се на 100% УНИКАЛЕН ЛЕКАР

Честито. Страшно много се радвам за Вас. Лека бременност желая. Simple Smile
P. P. Направихте ми деня много усмихнат.

# 84
Има ли някоя с положителен резултат след инсеминация в клиниката ?
Аз също имам приятелка забременяла след 2-ра инсеминация при д-р Л. Бойчев.

# 85
Благодаря за отг.
Ще си дам още месец ...И ако няма + ще обсъдим нещата с док.
Станислава, ти как си  Hug

# 86
Благодаря за отг.
Ще си дам още месец ...И ако няма + ще обсъдим нещата с док.
Станислава, ти как си  Hug
Здравей добре растем  за сега всичко е наред.На 8 юни ще ходим на фетална морфология и пренатест дано всичко да е наред  Praynig

# 87
Така ще бъде! Вече трябва да е нормално всичко  Praynig ще чакам добри новини.

# 88
Здравейте. Искам Ви да попитам колко време след положителен тест за бременност-от ин витро се ходи на преглед и сърдечна дейност. Благодаря

# 89
Здравейте. Искам Ви да попитам колко време след положителен тест за бременност-от ин витро се ходи на преглед и сърдечна дейност. Благодаря
Две седмици  Wink

Общи условия

Активация на акаунт