Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 58 557
  • 458
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета вчера ме пуснаха да си ходя вкъщи ,чувствам се по добре от време на време като седя дълго време права почва да ме боли кръста и гледам да лежа повече.  Cry Hug

# 61
  • Варна
Здравейте! Имам следния въпрос-кога разбрахте в колко часа ще започне лапароскопията? Благодаря предварително!
Eleq, ти как си?

Трудно е да се каже!
Момичето, което беше с мен в стаята я оперираха в 08:00 след това правиха разни други процедури и мен ме оперираха в 12:00 . Разбрах непосредствено преди лапароскопията!

# 62
Pippa,благодаря за отговора!
Eleq,радвам се,че си по-добре! bouquet

# 63
Момичета,  а при инвитро процедури или ЗЕТ, има ли практика в клиниката да се назначават вливки на Интралипид/Имуновенин и назначаване на Клексан/Фраксипарин?

Здравей *Stela,

При установен проблем има практика да се назначават вливки след разбира се обсъждане с лекуващия лекар.Аз лично бях с вливка от Октагам и сега съм на терапия с Фраксипарин до края на бремеността.
Пожелавам ти успех  както и на всички избрали Тутракан  Grinning
Докторите и целият екип са номер едно !

# 64
Благодаря ти, Михаела! И успешна бременност ти желая!  Hug

# 65
Здравейте!
Правят ли в медицинския център Хистеросалпингография (Цветна снимка)? Разглеждах сайта им, но не виждам тази манипулация  newsm78 Освен това, каква е цената на изследването и възможно ли е да мине по ЗК? Колко време предварително трябва да се обадя за час, ако не съм тяхна пациентка?
Много въпроси  Laughing
Благодаря!

# 66
Здравейте!
Правят ли в медицинския център Хистеросалпингография (Цветна снимка)? Разглеждах сайта им, но не виждам тази манипулация  newsm78 Освен това, каква е цената на изследването и възможно ли е да мине по ЗК? Колко време предварително трябва да се обадя за час, ако не съм тяхна пациентка?
Много въпроси  Laughing
Благодаря!
Като ходих на преглед и ми казаха да си пусна първо няколко хормона и тогава да отида да ми направят цветна снимка,но аз така и не отидох.Обясниха ми че може с упойка може и без упойка,но било май препоръчително да е със,защото било болезнено.А за цената на мен доктора ми каза че е 180 лв,доколкото знам при тях такива манипулации не минават по ЗК.Ако някой от момичетата си е правила вече,може да ти даде повече инфо. Simple Smile

# 67
Цветната снимка я правят в болницата и заради упойката е такава цената, но ако тръбите са запушени е доста болезнено без упойка инак не боли. Това е цена с упойка иначе е 80лв.

# 68
Благодаря ви!  bouquet

# 69
Има ли някоя с положителен резултат след инсеминация в клиниката ?

# 70
Ако въпроса е за статистика, аз лични познавам две мами. Едната  с успешна инсеминация при д-р Л. Бойчев от първият път, другата при Б. Бойчев, от втори опит.

# 71
Обнадеждаващо.  А момичетата пишат ли в темата ? Или във Форума изобщо?
Сигурно е рано да мисля за инсеменация защото сме само на 1 опит от операцията насам ...Но желанието ми е по-силно  baby_neutral

# 72
Сигурно е рано да мисля за инсеменация защото сме само на 1 опит от операцията насам ...Но желанието ми е по-силно  baby_neutral
Според мен инсеминацията е загуба на време и най-вече средства.Имам доста приятелки с по 5-6 инси. и то неуспешни.Но всеки сам си решава.Желая ти успех  Hug

# 73
  • Варна
Според мен инсеминацията е загуба на време и най-вече средства.Имам доста приятелки с по 5-6 инси. и то неуспешни.Но всеки сам си решава.Желая ти успех  Hug
   И аз съм на това мнение!

# 74
Това пък изобщо не е обнадеждаващо Sad
Имам още малко време. ..месец /два ...Да реша.

Общи условия

Активация на акаунт