Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 112
  • 458
  •   1
Отговори
# 270
Ами опитах, но ми казаха че няма да работят в неделя. Как да се боря с тях?
Няма начин..просто е решил, че явно няма да правиме нищо. Или пак на ЕЦ, което за мен е безмислено, след като 1 път не е станало според мен.

# 271
Аз разбрах, че на 5-ти март (понеделник) ти е 3-ти ден.

# 272
Няма начин..просто е решил, че явно няма да правиме нищо. Или пак на ЕЦ, което за мен е безмислено, след като 1 път не е станало според мен.
Здравей, и аз съм имала доста премеждия с регистратурата, но от докторът съм изключително доволна. Мога да кажа, че нещата не стават толкова бързо. Освен това докторът отсъстваше, знам че се е завърнал, но не знам кога стартират процедурите.
Вие определили ли сте дали по къс или дълъг протокол ще бъде стимулацията, защото това е решаващо на кой ден да започне стимулацията?

# 273
Няма начин..просто е решил, че явно няма да
Здравей, и аз съм имала доста премеждия с регистратурата, но от докторът съм изключително доволна. Мога да кажа, че нещата не стават толкова бързо. Освен това докторът отсъстваше, знам че се е завърнал, но не знам кога стартират процедурите.
Вие определили ли сте дали по къс или дълъг протокол ще бъде стимулацията, защото това е решаващо на кой ден да започне стимулацията?

Здравейте,
Закъсняват много да, но доктора поне има добро отношение. Няма да правиме опит нито на ЕЦ нито със стимулация.
Док реши преди следващ опит да ми пуснат Nk клетки, ендометриална биопсия и тромбофилия.. за да разбере защо е нямало имплантация. След тия изследвания ще говорим за после..
И на него му е странно май как след всички изследвания, които са "идеални" нямаме бременност 2.5г. Сигурно нещо е пропуснато.

# 274
Здравейте аз родих в Тутракан, но се следих и там и в Русе.Мисля, че в 37гс вече трябва да сте се уговорили с доктора за дата.Ние сембяхме разбрали месец напред и дори той звъня в понеделник като си прави графика за седмицата да не би да съм родила.Избор на екип е 300лв.Искат памперси и олио също.Повиват дечицата, но ако е голямо бебето може и да Ви го облекат в техни дрешки.Държат да кърмите, но ако не се получи носят АМ, не са показвали как ги къпят, ловуват, сменят памперси после ние сами свиквахме един с друг и нягодихме нещата.Успех!

# 275
Здравейте аз родих в Тутракан, но се следих и там и в Русе.Мисля, че в 37гс вече трябва да сте се уговорили с доктора за дата.Ние сембяхме разбрали месец напред и дори той звъня в понеделник като си прави графика за седмицата да не би да съм родила.Избор на екип е 300лв.Искат памперси и олио също.Повиват дечицата, но ако е голямо бебето може и да Ви го облекат в техни дрешки.Държат да кърмите, но ако не се получи носят АМ, не са показвали как ги къпят, ловуват, сменят памперси после ние сами свиквахме един с друг и нягодихме нещата.Успех!

Здравейте,
Искам да попитам нормално ли родихте? Извинете за въпроса аз съм в 23г.с. и живот и здраве ако всичко е наред искам да рода нормално в Тутракан при д-р Богомил Бойчев. Притеснява ме само факта дали ще мога да стигна на време когато ми изтекат водите.

# 276
Здравейте, бременна съм в 32 г.с. От Русе съм, следя се в Тутракан при Б. Бойчев. Днес бях на консултация, казах му, че искам да раждам нормално в Тутракан, при него като екип и че искам задължително епидурал. Каза ми, че не може да ми гарантира, че ще има кой да ми я сложи и че имат практика да слагат спинална упойка. Много се колебая дали да рискувам, тъй като знам, че се слага еднократно след 5-6 см. и че държи до 2 часа. Притеснявам се да не умра от болки до момента да слагането или да ме пусне баш накрая на най-силните. Знам, че всяко раждане е индивидуално като болка, преживяване и т.н., но ме е страх страшно много и не знам дали да рискувам за там с тази спинална. Не ми се ражда в Русе, не харесвам тукашните лекари. Моля момичета, родили нормално в Тутракан, да споделят за упойките там.

# 277
Аз родих секцио, но мисля , че бях с епидурална и спинална упойки

# 278
Ели,
Аз родих 2012 в Тутракан нормално. Сега съм бременна в 36г.с. Бях на преглед миналата седмица при д-р Л. Бойчев. ( При него родих и първия път). Попитах за раждането - той каза, че няма никакви притеснения и държи да родя нормално. Само допълних, че ще бъде с епидурална упойка, както предния път и той каза, че няма никакви проблеми.
Предния път си я платих, но мисля, че вече е безплатна. Слага се след 5см разкритие и докато получиш пълно такова. Оставят те в стаята ти, и през сета ( който е в гръбначния стълб сложен от анестезиолог) се вливат определени милилитри от упойката на определен интервал от време. ( има един дифузер, който извършва това нещо.) Нищо не усещаш, не те боли, само идват да те проверяват за разкритие от време на време и ако искаш да станеш до ВЦ или нещо друго.
Епидуралната упойка я слагат при нормално раждане, СПИНАЛНА - не усещаш нищо от кръста надолу, дори и краката и не може да ставаш. Тя е, когато си секцио.
Упойката ми я сложиха в 20:30ч вечерта и родих в 1:40 през нощта. През цялото време съм била с нея. Спряха ми я, когато дойде време да напъвам, за да усещам кога явно. Но пък аз родих за 2мин.
Радвам се, обаче, че я поисках, защото болката е неописуема. Grinning
А за това, дали ще имаш време да стигнеш, не се притеснявай, ще имаш! За 30-тина мин няма да родиш. На мен ми изтекоха водите на 27-ми следобяд, родих на 30 през нощта. При всеки е индивидуално, но определено няма да стане толкова бързо, за това не го мисли изобщо.

# 279
А да попитам в коя седмица се разбирате с доктора, че ще разждате при него с избор на екип, какво да си носите за вас и бебето?

# 280
Когато поискате, тогава може да говорите за раждането с док. Аз и с двете бременности - в края на 8-я месец.
Няма списък с неща, които да искат. Искат само памперси. Simple Smile
Ако искате да не е в пелени - носите си и дрешки.
И вече за вас каквото сметнете, че ще ви трябва.

# 281
Когато поискате, тогава може да говорите за раждането с док. Аз и с двете бременности - в края на 8-я месец.
Няма списък с неща, които да искат. Искат само памперси. Simple Smile
Ако искате да не е в пелени - носите си и дрешки.
И вече за вас каквото сметнете, че ще ви трябва.

A вие от къде сте?успяхте ли да стигнете на време когато ви изтекоха водите ?

# 282
Да се включа и аз  Simple Smile От Русе съм, в 9 сутринта ми изтекоха водите. В 9:45 тръгнахме, бях с контракции през 5 мин. Като стигнахме бях с едва 2-3 см разкритие. В 13:30 родих. Но ми сложиха окситоцин.

# 283
Да се включа и аз  Simple Smile От Русе съм, в 9 сутринта ми изтекоха водите. В 9:45 тръгнахме, бях с контракции през 5 мин. Като стигнахме бях с едва 2-3 см разкритие. В 13:30 родих. Но ми сложиха окситоцин.
Здравей, моля да споделиш за обстановката в болницата, персонала как е и такива неща. А, и с упойка ли ражда. Благодаря Simple Smile

# 284
Персоналът към мен беше много добър! Неонатоложката е страхотна! За всяко нещо ме информираха. Обгрижиха мен и синът ми много добре. Имах пълна информация за всички процедури, които са правени с него.
Обстановката не е лукс, но се изтърпява. Няма храна в отделението, но може да си поръчаш. Има предложено меню в коридора.

Общи условия

Активация на акаунт