Септемврийски бебета 2016-Тема 2

• 45 210
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
Аз от 6-я я захраних , ама това петно на дупето и тя май от четвъртия месец го има, ако не и по-рано, те бяха няколко там ( 2-3 ) ама са минали, аз мислех, че вс са минали ама това си стои, може бе понеже е по-нагоре към кръста и не попада крем там, сега го мажа със Стелатопия на Мустела от вчера, ще кажа на пед в четвъртъка, аз се притеснявам да няма алергия към млякото, понеже я кърмя, от друго няма какво да е или от памперса

# 121
  • София
Буби има на устата.Мажа с крем на Биодерма.Петната й са във вид на лишей.Когато не се лигави се махат.

# 122
Момичета, днес правихме профилактичните изследвания, сега гледам в сайта на лабораторията резултатите, малката има амониеви соли в урината  Confused На някой да му се е случвало да ми разясни, че докато звънна утре на докторката ще се филмирам още повече с прочетеното в нета.

# 123
  • София
А моят е със тъмно зелено ако 2 ден. Давала съм месни и зеленчукови пюрета както винаги, както и банан следобед с кашата... Чудя се за притеснение ли е? Ще видя утре как щр е и ще се консултирам с педиатъра.

# 124
  • София
Ермак.да не би да не е стерилна урината?Друго не ми идва наум. newsm78

the_valkyrie,при Буби се получава зелено ако,само когато е хапвала броколи или спанак.

# 125
  • София
Ами давала съм спанак. Ама първото такова ако беше преди него, и след него е ясно, но два дни вече след спанака ме тревожи. Ще изчакам до утрешното ако. Днес яде заешко с картофи и каша с ябълка. Да видим.

# 126
Тъмното ако е от банан. Даже може да се получат и черни жилки от него - точно като тези покрай кората на банана, едни лентички. Много е стресиращо, ако не знаеш и не очакваш Simple Smile

# 127
Да, моята дунда от банана дда дена ака тъмнозелено изумрудно на цвят ако, още в началото като я захраних й дадох банан и така стана и знаех, че на 100% е от него и от тогава не съм давала, а й бях дала 2-3 лъжички, а се чистеше два дена от него, да и черни жилки. После разбрах, че трябнаро да е презрял докта банана и не ставало така, но пак не давам. Давам от бурканче купен, ной е термично обработен и ака нормално, дори прекалено жълто  Grinning

# 128
  • София
Ами и аз давах от буркан на Хип банана. Чакам още не е акал, спинка сега. Дано да се е оправило. И преди това съм давала банан(по 1-2 лъжички е кашата), не е ставало така... Сега съм увеличила дозата на банана.... Ама пусто притеснение.

# 129
Момичета, бебешките бисквити /джиджибебе/ избрах с банан понеже малкия го харесва, може ли да пробвам да дам с АМ или пък е още рано, Глутен съм въвела, макар че тези май са безглутенови, но и да са не е проблем. В момента нищо не въвеждам, ядем си заешко със зел. пюре. До сега от нищо не се е отказал, яде всичко което му направя или купя. Не се е метнал на мама за щастие Simple Smile))

Преди като му давах само АМ, акитата бяха зелени и се ужасявах всеки път. Вече не са този цвят и не се шашкам.

# 130
От бурканче не би трябвало да предизвика зелено ако банана, моята беше изяла цяло наведнъж, когато й давах за първи път.
Рафлезия, щом ти е въведен глутена може да даваш АМ с бисквити, ти и йогурт си въвела гледам, също става с бисквити и в плодовите пюрета пак може да се слагат
А някой може ли да ми каже как приготвя киноа каша?

# 131
  • София
И аз така знам, но уви беше зелено акото. Преди малко ака. Почва да пожълтява акото, въпреки, че пак има зеленко. Може и да е настинал, знам ли и аз.
Днес бяхме на уролог. За съжаление и ние имаме един неслезнал тестис и ще чакаме до годинка, ако не слезне ще се оперира.... Вс есе надявам, че ще си слезне сам, докротката каза, че е в корема още тестиса.   Crossing Arms
Ама то все нещо има, и да няма пустото майчино притеснение....... Ех, дано да сме силни мами Simple Smile bouquet

# 132
  • София
Аз правя каша с бисквити на плазмон.Слагам АМ и малко банан.Става и за закуска сутрин и следобяд.

# 133
Млечни и глутен не съм давала още.Аз също купих бисквитките на плазмон давах и ги с каша ,с АМ веднъж и дадох сама изяде една бисквитка опитва да дъвче но няма зъбки.Изследванията трябва вече да са станали но аз няма как да ги вида дали са ги на педито и чакам тя да звънне за да утиде ме или поне да каже дали всичко е наред

# 134
  • София
Мелани,бисквитките са с глутен.

Общи условия

Активация на акаунт