Септемврийски бебета 2016-Тема 2

• 45 207
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
Мика86, добре дошла и честита месечинка!!! И моята беба днес става на 8 месеца. А къде й излезе този атопичен дерматит, понеже моята има нещо подобно, но само по дупето

# 166
Здравей!Благодаря ти! И вие да сте живи и здрави.
Ами първо по ръчичките после и около гърдичките ,но сега почти не се личи вече.
И тъй като аз ходя на частен педиатър който и откри това ,вчера след дълго отсъствие се жърна и педи по документи и я водих все пак и тя да я види и на консултация,тя пък мисли ,че това са само лишеи и ни праща на гастроентеролог в София в някакъв здравен център на ул.Здраве,не каза ни номер ни район търся в Google и нищо не намирам излизат съвсем други.Сега ще и звънна да я разпитам.
Малката не е наддала на килограми хубаво 6,400 е сега на 8 месеца.

# 167
Допълвам личната педиатърка ни изпраща към Медицински център Детско здраве на ул.Ами Буе 27-29 за детски гастроентеролог    Д-р Румяна Маринова някакви отзиви?

# 168
  • София
Момичета, вие царевица, грах, фасул, боб - давате ли вече? Чудя се защото искам да му разнообразя менюто на малкия. Яде само броколи,карфиол, картофи, тиквички, моркови(тиква и пъщърнак отказва да яде вече не знам защо, сигурн не му харесват вече е голям и си казва своето) и ми е супер оскъдно откъм зелнчуци.
Вече слагам жълтък 1/4 и масълце, но........ Иска ми се и друг вид зелнчук да дам.

# 169
Здравей, Мика!
Аз грах давам вече, пасиран с всичко останало, не махам люспи. Дадох и печени чушки от фризера. И царевица под формата на каша, не готвена. За жалост и ние днес се мотахме за пореден път по лекари, само че офталмолози. Имаме си дермоидна киста в очето от раждането и ни предстоят упойки и изследвания (отново). И предстоящо решение дали да оперираме.    Thinking

# 170
  • София
Аз давам всичко,което е за възраста,но купувам пюрета.
Позагубихме се,но бяхме малко извън БГ.
На 8 мес.ще стане на 11.05.

# 171
the_valkyrie  аз още не съм давала царевица,боб и фасул,грах съм давала в едно от пюретата.

eli_to55 да всичко да е наред и да вземете най-доброто решение.

# 172
  • София
Мхм, на мене ми се бърза с яденето, ма то  си е малък... Simple Smile
Ние пък ходихме на уролог заради не слезнал тестис. Чакаме до 1г. и ако сам на слезне ще го резнат козметично. Но се надявам да си слезне сам. Simple Smile

# 173
Момичета, вие царевица, грах, фасул, боб - давате ли вече? Чудя се защото искам да му разнообразя менюто на малкия. Яде само броколи,карфиол, картофи, тиквички, моркови(тиква и пъщърнак отказва да яде вече не знам защо, сигурн не му харесват вече е голям и си казва своето) и ми е супер оскъдно откъм зелнчуци.
Вече слагам жълтък 1/4 и масълце, но........ Иска ми се и друг вид зелнчук да дам.

Грах и царевица съм давала нямаше проблеми. Яде като луда царевичка с тиквичка и копър  Grinning  😂

# 174
Добро утро, момичета!  bouquet
Любопитството ме мъчи и реших да ви попитам и вас. Стана ли ясно при вашите дечица какъв ще бъде цвета на очите? Дани има кафяви жилки около зеницата, но останалата част от ириса е с неопределен цвят. Не е кафяв, нито син или зелен, а фабрично сив.
Хубав ден и усмивки от нас!

# 175
Грах, царевица и зелен фасул съм давала, нямали сме проблеми. Стар боб мисля, че се дава след годинката, защото може да надуе коремчето и да образува силни газове.  Thinking

Акушерката ми казваше за цвета на очите, че на повечето деца до шести месец цвета е ясен.
При нас едната г-ца е определено с кафеви очи, за другата обаче не е ясно.  Mr. Green
Надявах се поне едната да е със сини очи, като баща си, ама не.  Crossing Arms Може пък третото да е!?  Laughing

# 176
  • София
Моята девойка е черноочка.Аз съм с много тъмни очи.

# 177
И аз не знам дъщеря ми с какви очи е. То такъв цвят няма. Ни тъмно, ни светло изобщо не мога да кажа какви са.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:14 от ermak.

# 178
Моята кака е със зелени на майка ми,а малката с кафяви като нас с баща й.
Със свеки проблеми нямам за сега, даже ми е много хубаво като е до мен и ми помага с децата.По рано когато родих голямата ми дъщеря имахме спречкване,казах й мойта гледна точка изяснихме нещата и от тогава сме си ок.Но много зависи от човека.

# 179
..

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:14 от ermak.

Общи условия

Активация на акаунт