Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 831
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 960
Опитайте на друг имейл. Peace

# 961
Пробвах,не става  ooooh!

# 962
Така че сигурно за камерата ще искат всички кодове и ще ги гледат дали съвпадат  Peace
Може и да не е така. Имам рег. 5 опаковки на един мейл, 3 от тях печелят малки награди и трябва да ги дам за да си ги получа. Ако ме изтеглят за камера, или трябва да дам само останалите 2 опаковки или други 5 и няма да сравняват кодовете. Мисля, че е вторият вариант.

# 963
И аз пробвах на друг мейл не става ...

# 964
Днес получих торбичката на Лейс и не знам за какво да я ползвам newsm78

# 965
Аз ще си я ползвам за покупки от магазина. Моята е с куче и твоята ли е такава? Дали всички са еднакви?

# 966
  • Сандански
Аз ще си я ползвам за покупки от магазина. Моята е с куче и твоята ли е такава? Дали всички са еднакви?
Всички са еднакви с куче. За лице върху чанта сигурно трябва да се плаща повече за реклама.  Simple Smile

# 967
Да с куче е Simple Smile Аз рядко пазаря, а мм ползва други чанти

# 968
 bouquet по една китка и за двамата.

# 969
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Регистрирах бон на Zewa още в неделя, но нищо.Като им гледам списъците с печелившите нито този със сигурните, нито този със седмичните награди е пълен.Много са смотани.  Crossing Arms

# 970
  • Русе
Съгласна Joy

# 971
  • Монтана
Регистрирах бон на Zewa още в неделя, но нищо.Като им гледам списъците с печелившите нито този със сигурните, нито този със седмичните награди е пълен.Много са смотани.  Crossing Arms

Аз регистрирах бележка още миналия вторник и се надявах поне на първите 100, но явно няма да ме огрее така като гледам  Close Вчера си получих само дънкарите от Орео нищо, че когато ги спечелих имах и чаши  newsm78. А някои дали си е получил тениската от Dove още от началото, моята още я няма.

# 972
Ще има томболи на Арива.Наградите са кошница с продукти Арива и мултикукър.
"Градовете в които ще има томболи са: Пловдив, Бургас, Карнобат /Супермаркет ГИГИ/, Казанлък, Димитровград, Панагюрище, Пазарджик, Кърджали, Костенец, Белово, Пирдоп, Калояново, Царацово, Карлово, с. Осетеново, с. Шейново."
При нас пак няма  ooooh!

# 973
На Орео им се ядосах и извърлих 2 кода, не стига че сайта им е смотан, ами и не спечелих нищо, няма да се занимавам повече с тях  Confused

От Lays получих торбичката, която между другото ми мирише ужасно, не знам на какво, но е силно и неприятно, а мъжа ми получи тениска, но и от двете не съм впечатлена. И само се ядосвам, че си губя времето, а в случая и харча пари за такива неща, които иначе не бих консумирала   Sick

# 974
На Орео им се ядосах и извърлих 2 кода, не стига че сайта им е смотан, ами и не спечелих нищо, няма да се занимавам повече с тях  Confused

Joy
и на мен торбичката ми мирише ужасно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт