Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 775
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 080
Днес взех два дънкера, харесват ми дръжките - доста са се постарали с тази релефна бисквитка Орео - можеше само да лепнат стикер Simple Smile Получих и чашата на Туикс - става, обикновена е, но все ще свърши някоя работа.

# 1 081
Между другото мм е писал на Туикс за счупената чаша, чудя се за какво се занимава?
Сигурно заради това, че я чаках с нетърпение и да пратят нова и да не пратят все едно.

# 1 082
Според мен ще пратят - така е редно, а и те са сериозна фирма.

# 1 083
  • Телиш/Плевен
Според мен ще пратят - така е редно, а и те са сериозна фирма.
И аз мисля, че ще пратят, даже писах още когато Ивекс сподели. Hug Hug

# 1 084
  • Пловдив
Днес за пръв път се пробвсх с Ореото и хоп чаша от първи път.След като я заявих трябва ли да регна още 5 кода за да играя за камера,или може и с 4 и да не взимам чашата?

# 1 085
Днес и на мм чашата от Туикс беше счупена,
но куриера ме накара да я отворя и състави протокол за увредена пратка.

# 1 086
Мисля че може и с 4 (и да вземеш и чашата). За жалост не са го изяснили.

# 1 087
  • при късмета
Днес за пръв път се пробвсх с Ореото и хоп чаша от първи път.След като я заявих трябва ли да регна още 5 кода за да играя за камера,или може и с 4 и да не взимам чашата?
Независимо дали ще вземеш или не чашата, за да играеш за камера ти трябват още 4. От тях също може да има печеливши, важи същото

# 1 088
  • Пловдив
Независимо дали ще вземеш или не чашата, за да играеш за камера ти трябват още 4. От тях също може да има печеливши, важи същото

Благодаря ти Ма Ко😚

# 1 089
Ще паднете от смях, но аз играех за чашите специално, камера не искам и да ме изтеглят, няма да я заявя. Joy

# 1 090
  • София
Нещо странно става в сайта на София Мел.
През последните часове има изтеглени номера, но липсват имена и то на всички награди. newsm78

# 1 091
Нещо странно става в сайта на София Мел.
През последните часове има изтеглени номера, но липсват имена и то на всички награди. newsm78
И аз това забелязах  Rolling Eyes

# 1 092
  • Русе
При това наградите са повече от обичайните за деня newsm78 Първите за деня печеливши си имат имен, но след това за нито една награда няма имена. Отначало викам, гледай хората не си искат ръкавиците Laughing , ама после видях, че и хлебопекарните и миксерите са без имена.

# 1 093
Аз мисля че тези които са регистрирали с смс не им пише имената, защото реално няма как на момента да разберат как се казват

# 1 094
При това наградите са повече от обичайните за деня newsm78 Първите за деня печеливши си имат имен, но след това за нито една награда няма имена. Отначало викам, гледай хората не си искат ръкавиците Laughing , ама после видях, че и хлебопекарните и миксерите са без имена.

Когато регистрираш с смс е само с номер.Но такова съвпадение  newsm78 Накой регистриралб ли е днес?

Общи условия

Активация на акаунт